Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kas ir dizaina paklāji un ar ko tie ir īpaši?

Lai grīdas uzturētu pēc iespējas tīrākas un telpas – patīkamas, profesionālie paklāji ir labs risinājums – tie savāc gružus pie ieejas zonām un arī dziļāk telpās, padara soļus klusākus un vidi mājīgāku. Taču tie var pildīt vēl kādu funkciju – reklamēt uzņēmumu vai paust kādu citu būtisku informāciju. Lasiet tālāk un uzziniet, ar ko dizaina paklāji atšķiras no citiem un kā tos pasūtīt.

Dizaina paklāju īpašības

Kvalitātes un izmantoto materiālu dēļ dizaina paklāji ir tikpat kvalitatīvi un izturīgi kā citi profesionālie paklāji. Tie tiek ražoti no augstas kvalitātes neilona šķiedras, kas labi absorbē netīrumus, neizbalo saulē un ilgi kalpo. Tāpat šiem paklājiem ir gumijota apakša, kas nodrošina stabilu noturēšanos uz grīdas virsmas un neslīdamību.

Galvenais, ar ko dizaina paklāji atšķiras no pārējiem paklājiem – iespēja tos pielāgot savām dizaina un funkcionālajām vajadzībām. Uz paklāja var attēlot uzņēmuma zīmolu, saukli, preču zīmi vai arī svarīgu informāciju, piemēram, norādes par kustības virzienu, informāciju par zonu sadali lielveikalā u.tml.

Dizaina paklāju priekšrocības

  • Tos var pasūtīt precīzi tādā izpildījumā, kāds nepieciešams konkrētajam uzņēmumam.
  • Neierobežotas dizaina izvēles iespējas.
  • Iespēja izvēlēties no plaša krāsu spektra – vairāk nekā 100 krāsu.
  • Iespēja padarīt telpas mājīgākas un funkcionālākas.
  • Ar īpaši izveidotu paklāju palīdzību var regulēt klientu plūsmu vajadzīgajā virzienā.
  • Ja kādā telpu zonā nepieciešams ievērot īpašu piesardzību, arī šādus brīdinājumus var attēlot uz īpaši izveidotiem dizaina paklājiem.
  • Tāpat kā jebkurš paklājs, dizaina paklāji savāc lielāko daļu netīrumu, ko cilvēki ienes no ielas, kā arī palīdz nepārnest netīrumus no vienas telpas citā

Dizaina paklāju noma

Dizaina paklāji, tāpat kā citi profesionālie paklāji, ir pieejami nomā. Tas nozīmē, ka tiek radīti paklāji pēc konkrēta uzņēmuma vēlmēm, un šie paklāji tiek regulāri nomainīti, iztīrīti un piegādāti pēc noteikta grafika. Bez tam – dizaina paklāji nerotē pa dažādiem uzņēmumiem, tie ir radīti vienam konkrētam uzņēmumam un attiecīgi arī tikai tiek piegādāti un mainīti vienam konkrētam uzņēmumam.
Paklāju nomas pakalpojums atbrīvo no daudzām rūpēm – nav jādomā ne par uzkopšanu, ne nomaiņu, ne uzturēšanu – par to visu parūpēsies uzņēmums “Berendsen”, kas radīs dizaina paklājus pēc jūsu vēlmēm un uzturēs tos nevainojamā stāvoklī.

Kur var izvietot dizaina paklājus?

Kā jebkuru paklāju, dizaina paklājus var izvietot tieši tur, kur tas ir nepieciešams – ieejas zonās, dziļāk telpās, kā, piemēram, pie letēm, pie liftiem, liftos, pie informācijas un cita veida stendiem, kā arī daudz kur citur. Tāpat ieteicama paklāja novietošana mitrās vietās – pie izlietnēm, dzeramā ūdens krāniem un ūdens izdales avotiem. Paklājs palīdzēs savākt izšļakstīto ūdeni un attiecīgi novērsīs iespēju, ka kāds varētu paslīdēt.

Dizaina paklāji diskrēti reklamē uzņēmumu, rada iespaidu, ka uzņēmuma līmenī tiek pievērsta uzmanība pat sīkumiem, kā arī atgādina klientiem un darbiniekiem par zīmolu, reklamē kādu konkrētu produktu, aicina uz rīcību, pievērš uzmanību drošībai u. tml.

Kā pasūtīt dizaina paklājus?

Lai pasūtītu dizaina paklājus un uzzinātu vairāk par “Berendsen” piedāvātajiem paklāju nomas pakalpojumiem un higiēnas aprīkojuma klāstu, ielūkojieties vietnē Berendsen.lv. Izvēlieties sev nepieciešamos pakalpojumus, aizpildiet pieteikuma anketu un aizmirstiet par rūpēm, ko sagādā higiēnas un tīrības uzturēšana.

Uzņēmuma biroja adrese: Bukaišu iela 9, Rīga, LV-1004
Tālrunis: +371 675 000 75
E-pasts saziņai: [email protected]
Sazinieties jau tūlīt un izbaudiet 21. gadsimta ērtības!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti