Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kas jāņem vērā, izvēloties Volkswagen komerctransportu?

Volkswagen ir viens no patērētāju iecienītākajiem auto. Šis markas auto ir plaši pieejami un tos izmanto ne tikai privātpersonas, bet arī uzņēmumi, kuriem nepieciešams pārvadāt un piegādāt preces. Kā labāk izvēlēties - BRC Autocentrs sagatavojis vērtīgu informāciju!

Arī lietotu auto segmentā Volkswagen ir pieprasīts zīmols. Un tas ir vairāku iemeslu dēļ - lietoti Volkswagen ir ar daudzām priekšrocībām. 

  • Patīkama cenas un kvalitātes attiecība. Jāsaka, ka šī ir viena no svarīgākajām šī auto zīmola priekšrocībām pret citiem. Šos auto ir iespējams iegādāties par izdevīgu cenu. Pie tam, auto spēj nodrošināt komfortu, drošu pārvietošanos un virkni citu funkciju. 
  • Plaša izvēle. Patērētājiem patīk, ja tiem pastāv izvēles iespējas. Volkswagen to piedāvā! Auto zīmols piedāvā dažādus modeļus, sākot no ietilpīgiem kravas automobiļiem un beidzot ar kompaktām un modernām funkcijām aprīkotām vieglajām automašīnām. 
  • Pieejamas un izdevīgas rezerves daļas. Vēl viens būtisks aspekts, kas ļauj veikt izvēli par labu Volkswagen. Lai cik tu nebūtu atbildīgs pret savu auto, servisa apmeklējums ik pa laikam būs nepieciešams. Šī zīmola auto ir ilgtermiņā izdevīgi, jo to rezerves daļas ir plaši pieejamas par saprātīgām izmaksām. 
  • Pievilcīgs dizains. Šī auto modeļi izceļas ar saistošu dizainu, kas arī ir viens no iemesliem, kas liek patērētājiem izvēlēties tieši šo marku. 
  • Var par labu cenu pārdot tālāk. Ja pēc pāris gadiem lemsi iegādāties jaunu spēkratu un esošo pārdot, tad Volkswagen gadījumā to varēsi izdarīt par konkurētspējīgu cenu, kas tev pašam ļaus iegādāties vēl labāku jaunu auto.

Līdzīgas priekšrocības redzamas komerctransportu iegādē, kurus iespējams atrast gan jaunus, gan lietotus. Pieejami tie ir arī lietotu auto tirgotājā BRC Autocentrs, kur tos varēsi atrast labā cenas un kvalitātes attiecībā.

Ikoniskākie komerctransporta modeļi

Volkswagen Transporter 

Kravas komerctransports Transporter ir laba izvēle, ja uzņēmumam nepieciešams pārvadāt preces vai tās piegādāt klientiem. Pārsvarā šie auto ir aprīkoti ar priekšēju piedziņu un mehānisko ātrumkārbu. Tirgū iespējams iegādāties gan ar dīzeļa, gan benzīna motoru, kurš būs ar 2.0 litru tilpumu. 

Šāda auto galvenā priekšrocība var būt tā aprīkojums ar aukstuma iekārtu. Tas var ļaut pārtikas uzņēmumiem pārvadāt tās preces, kurām nepieciešama uzglabāšana un pārvietošana speciālā temperatūrā - galvenokārt, piena produktiem. Auto pilna masa ir 2800 kg, kas ir pietiekami, lai spētu ik dienu pārvadāt nepieciešamās preces, bet ekonomiskais motora lielums ļaus netērēt pārāk daudz līdzekļu uzturēšanā. 

Mazie bonusi, lai nebūtu garlaicīgi - oriģinālā stereosistēma, gaisa kondicionieris, elektriski regulējami spoguļi, bet pašā auto ir divas sēdvietas.

Volkswagen Multivan 

Tā saucamais minivens ir viens no visplašāk šāda tipa iegādātajiem auto. To ne tikai uzlūko kā komercauto, bet to iegādājas arī ģimenes, kuras dodas garākos izbraucienos ārpus Latvijas robežām. Pilnpiedziņas auto var būt aprīkots gan ar mehānisko, gan automātisko ātrumkārbu. Mašīnai ir piecas durvis - piecu cilvēku ģimene katrs var iekāpt tajā pa savām durvīm. 

Tā kompletācija arīdzan ir krietni plašāka nekā Transporter. Jaunākajos modeļos ir pieejamas tādas ekstras kā borta kompjūters, hands-free sistēma, navigācija, autonomā apsilde, klimata kontrole, kruīza kontrole un daudzas citas ekstras. Pie tam, dažiem no tiem būs spēkā ražotāja garantija, vai arī BRC 24 mēnešu garantija, kas palīdzēs segt neparedzētus remonta izdevumus. 

Bez jau diviem piesauktajiem modeļiem Volkswagen klāstā pieejami arī tādi auto kā Caddy, Kombi Karavella un Crafter Grand California. Caddy bieži izmanto kā komerctransportu uzņēmumi, kuriem nav nepieciešams pārvadāt ļoti lielu preču daudzumu. Tā kompaktais lielums ļauj maziem un vidējiem uzņēmumiem pārverst visu nepieciešamo. Karavella ir līdzīgs Multivan, bet Crafter Grand California jau tuvojas treilera tipa auto, kurā iespējams dzīvot garākos pārbraucienos. 

Vai domā par lietota Volkswagen iegādi? Ja atbilde ir apstiprinoša un šobrīd esi jauna spēkrata meklējumos, tad pareizā vieta, kur to darīt, ir BRC Autocentrs - esam uzņēmums, kas ar lietotu automašīnu tirdzniecību nodarbojas jau trešo gadu desmitu, kā arī esam oficiālais mobile.de partneris. Ienāc un izvēlies savu auto jau tagad! 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti