Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kas jāzina, veicot remontu?

Ja pašreizējais interjers šķiet garlaicīgs un ir radušās jaunas vēlmes un idejas, turklāt pieejami arī brīvie līdzekļi, kurus vēlaties novirzīt ilgtermiņa labumam, remonts būs pareizā izvēle. Tā kā tas ir laikietilpīgs process, kam nepieciešama nepārtraukta uzmanība un pūles, atvieglojot savu ikdienu, cilvēki dod priekšroku profesionāļiem. Tomēr, ja vēlaties, lai gala rezultāts pilnībā atbilst Jūsu vīzijai, remonts jāveic pašiem. Tādā gadījumā ir lietas, kas Jums jāzina – par tām turpinājumā.

 

Nepieciešams budžeta plāns

Budžeta plāns ir svarīgākā remonta sastāvdaļa. Tikai un vienīgi ar plānu iespējams gudri un organizēti rīkoties ar remontam paredzētajām finansēm. Jums jādomā reālistiski, iekļaujot budžetā līdzekļus, kas tiks novirzīti neparedzētiem izdevumiem. Papildu summas ierēķināšana budžetā aiztaupīs Jums stresu – labāk vairāk, nekā pietrūkst.

Ja neprotat rīkoties ar finansēm, palūdziet, lai to izdara kāds, kas orientējas ekonomikā. Pareizi sastādīts budžeta plāns atvieglos remonta procesu un ļaus ietaupīt!

Itin viss ir jāplāno

Izvēlēties interjera stilu, krāsas, aksesuārus – tā ir vien daļa no kopējā remonta procesa. Jums jābūt pārliecinātiem, ka esat izplānojuši katru sīkāko niansi, piemēram, kāds būs grīdas pārklājuma raksts, vai tas piestāvēs kopējam interjera tonim.

 Lai būtu vienkāršāk, apskatiet dažādus bilžu piemērus un centieties vizualizēt vēlamo gala rezultātu. Tāpat nepieciešams plānot arī laiku, kas tiks veltīts remontdarbiem, darbību secību un pirkumu gaitu.

Pats nevar izdarīt pilnīgi visu

Remonts, kas veikts pašu rokām, noteikti ir lētāks nekā meistaru veikts remonts. Kvalitatīvs un apmierinošs rezultāts diemžēl izdodas vien tiem, kam ir pieredze vai talants, tādēļ nevarat paļauties vien uz savām spējām un domāt ‘’jo lētāk, jo labāk’’. Remonts jebkurā gadījumā nav lēts prieks.

Piemēram, ja Jūsu mājoklī paredzēti dūmu detektori, ne vienmēr tos varat izvēlēties, uzstādīt un konfigurēt pats. Apskatiet, cik daudz un dažādi ir pieejami dūmu detektori 220.lv interneta veikalā, un Jūs sapratīsiet, ka bez vismaz pamatzināšanām par tiem neiztikt. Labāk maksāt profesionālim un ietaupīt, nekā maksāt divreiz vai samierināties ar nepatīkamo rezultātu.

Vēlmes ne vienmēr sakrīt ar iespējām

Remontu, izņemot to, ka vienmēr jārēķinās ar kādām problēmām, nav iespējams paredzēt pilnībā. Jūs, protams, varat iztēloties, kā notiks remonta process, kādas būs izmaksas un kāds varētu būt gala rezultāts, taču tas viss mainās. Turoties pie nepārkāpjamiem principiem, Jūs riskējat veikt sasteigtu, līdz ar to nekvalitatīvu remontu, kurš drīzumā būtu jālabo vai pat jāpārtaisa, tādēļ nepieciešams pieņemt, ka vēlmes ne vienmēr sakrīt ar iespējām. Tas neaizliedz Jums sapņot par vēlamo gala rezultātu, bet liek pieņemt realitāti un to, ko, diemžēl, nav iespējams realizēt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti