Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Katra nianse ir vērtīga zīmola popularizēšanā – arī maināmie paklāji

Uzņēmuma tēla popularizēšanā katrs komunikācijas kanāls ir vērtīgs, īpaši tāds, kas precīzi pauž vēstījumu, ir efektīvs un pamanāms. Par reklāmas kanālu var kalpot arī personalizēti dizaina paklāji, kuri pilda savas pamata funkcijas, gādājot par grīdu tīrību un drošību, gan arī veicina uzņēmuma atpazīstamību. Turpmāk rakstā uzzināsiet par to, kāpēc maināmie paklāji ir izdevīgs un vērtīgs risinājums uzņēmuma ikdienas dzīvē.

Maināmie paklāji ar logo vai citiem simboliem – kādu ziņu tie nodod klientam?

Pirmkārt, maināmie paklāji uzņēmumā rūpējas par grīdu tīrību, pildot savu pamatfunkciju. Otrkārt, maināmie paklāji izmantojami arī kā dizaina elements, drukājot uz tiem uzņēmuma zīmolu, produktus un vēstījumus. Tā kā staigājot cilvēka skats ir vērsts arī uz leju, šādu maināmo paklāju viņš noteikti pamanīs. Parasti grīdsegas izmanto dažāda veida informācijas nodošanai:

  • Personalizēti paklāji. Lai veicinātu zīmola atpazīstamību un atgādinātu par uzņēmumu, kurā klients atrodas, efektīvs rīks ir dizaina paklāji ar logo. Turklāt krāsaini paklāji ar logo var tikt veidoti ne tikai ar vajadzīgo simbolu vai tekstu, bet arī nepieciešamajā krāsas tonī, lai tas saskanētu ar uzņēmuma korporatīvajām krāsām vai telpas interjeru.
  • Paklāji ar drošības zīmēm. Šādi grīdas segumi kļūst arvien populārāki, jo steidzīgie un telefonos iegrimušie klienti mēdz nepamanīt norādes uz durvīm vai sienām. Vēstījumi – “Ieeja tikai bahilās”, “Aizliegts fotografēt”, “Gaidiet uzaicinājumu”, “Ievērojiet 2 m distanci” u.c. – visefektīvāk nododami tieši ar paklāja palīdzību.
  • Paklāji ar norādēm. Efektīvākais veids, kā norādīt virzienu, kurā klientam doties. Tas mazina nevajadzīgus pārpratumus un atslogo informācijas centru darbu.
  • Paklāji produktu vai pakalpojumu reklāmai. Maināmie paklāji labi kalpos kā reklāmas kanāls gan visa uzņēmuma popularizēšanai, gan tā produktu vai pakalpojumu atpazīstamības veicināšanai. Risinājums būs gan praktisks, gan ekonomiski izdevīgs.
  • Maināmie paklāji pateicības izteikšanai. Pateikt “Paldies” vai “Uz tikšanos!” ir uzņēmuma pieklājības demonstrēšana saviem klientiem, un bez tās nav iedomājama komunikācija mūsdienās.
  • Sarkanais paklājs pasākumiem. Sarkano paklāju noma pasākumiem bieži tiek izmantota uzņēmumu jubilejās vai citās nozīmīgās reizēs, kad klientiem un darbiniekiem jārada svētku sajūta. Piemērota izmēra sarkanā paklāja noma jebkuru pasākumu padarīs īpašu.

Grīdas paklāji – praktiskā funkcija

Protams, nedrīkst aizmirst, ka primārā maināmo paklāju funkcija ir atbalsts tīrības un kārtības uzturēšanai ikdienā uzņēmuma telpās. Kādas vēl ir paklāju priekšrocības?

  • Priekšnama un koridora paklāji palīdz saglabāt telpas tīras, savācot gružus, netīrumus  un mitrumu no apaviem jau pie ieejas durvīm.
  • Lietojot paklājus, tiek samazināts paslīdēšanas risks.
  • Mazinās trokšņu līmenis telpās, soļu skaņa ir krietni klusāka.
  • Telpa kopumā izskatās mājīgāka.

Turklāt “Elis” maināmo paklāju serviss nodrošina to, ka paklāja tīrīšanas un maiņas rūpes nenoslogo uzņēmuma darbiniekus.

Vai maināmie paklāji derēs Jūsu telpām?

Vēl nesenā pagātnē nestandarta formu paklāji nebija plaši pieejami, taču nu tas ir mainījies! Uzņēmuma “Elis” klāstā ir dažādu formu paklāji gan lielām, gan mazām telpām. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams kvadrāta, taisnstūrveida vai apaļš paklājs, to ir iespējams izgatavot. Populārākie joprojām ir taisnstūrveida paklāji, taču arī apaļi paklāji un citas formas kļūst aizvien populārākas,  lai papildinātu telpas interjeru.

Kāpēc paklāju serviss un noma jāuztic “Elis”

Paklāju serviss, noma un tīrīšana jāuztic lielam un pieredzējušam uzņēmumam, kas bez pūlēm nodrošinās jebkuru standarta vai pielāgotu maināmo paklāju vajadzību. “Elis” profesionālie klientu apkalpošanas speciālisti sniegs padomu, kā izvēlēties efektīvāko un labāko risinājumu uzņēmumam, bet ražotne un serviss parūpēsies, lai maināmie paklāji vienmēr būtu augstā kvalitātē un rūpīgi apkopti līgumā atrunātajā laika periodā. Ienāciet tīmekļvietnē Elis.com un aizpildiet pieteikuma veidlapu jau šodien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti