Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Katram vīram vajag savu instrumentu!

Ne visi vīrieši ar lielu entuziasmu ķeras klāt mājas darbiem. Ir arī tādi, kuri pieturas pie principa – nu ko tu man atgādini ik pa pus gadam. Ko gan tur brīnīties, arī sievietes ne visas labprāt ķeras klāt ēdiena gatavošanai un citiem mājas darbiem, dzīvē viss ir līdzsvarā. Tomēr gribam aprunāties ar tiem vīriem, kas labprāt darbojas garāžā, mājās un dārzā – mums priekš jums ir lieliskas ziņas un piedāvājumi!

Atrodiet savus īstos instrumentus – lai darbi iet no rokas

Mums visiem mājās ir instrumenti, kuram labāki, kuram ne tik labi. Agri vai vēlu visi instrumenti nolietojas un rodas vēlme pēc jauniem. Un, ja reiz pērkam jaunus, tad jāmeklē labi un uzticami, vai ne tā?

Inserv piedāvā ko īpašu tieši
laikā – RYOBI dienas 10.maijā no plkst.10:00  Inserv veikalā Remtes ielā 21, Rīgā.

Būs iespējams pašiem
izmēģināt instrumentus, iepazīties ar jaunumiem un piedalīties konkursos –
dārza tehnika, elektroinstrumenti un piederumi, akumulatora instrumenti, tas
viss, lai jūsu ikdienas darbi veiktos ātrāk, ērtāk un lai strādājot rastos
vairāk baudījuma, nevis nīgruma! Pietiks mest āmuru pa gaisu, kad
kārtējo reizi dabūts pa pirkstiem. Pietiks dusmoties uz urbjmašinu, kuram sen vairs “netur”
akumulators. Laiks iepazīties ar ko jaunu, RYOBI – tas ir jauns līmenis.

RYOBI dienās produktiem būs
īpašas cenas un, pērkot kādu instrumentu vai tehniku, varēs tikt pie dāvanām.

Labs tas veikals, kur viss vienuviet

Nu kuram gan patīk stundām ilgi staigāt pa veikaliem un tā arī neatrast meklēto. Vislabāk iepirkšanās izdodas tad, kad viss meklētais atrodas vienuviet – Inserv atradīsiet visu, kas nepieciešams ne tikai lai veiktu kvalitatīvu remontu, bet arī lai apkoptu dārzu, nocirstu koku, aplietu zālāju un strādātu droši, ar ķiveri un cimdiem.

Kas vīram kabatā?

Ko gan greizsirdīga sieva iedomājas, kad pamana vīram kaut ko kabatā? Jā, tā noteikti ir mīļākās lūpu krāsa!

Bet nē, izrādās īstens strādīgs vīrietis, kas itin neko nesaprot no lūpu krāsām, kabatā slēpt jaunu skrūvi, ko iegādājies, lai izmēģinātu RYOBI dienās iegādāto urbjmašīnu! Ak, šie vīrieši!

Šī nebūt nav neparasta situācija, tāpēc, dāmas, uzrunājam jūs – neliedziet saviem vīriem prieku apmeklēt vērtīgu pasākumu. Gaidīsim ciemos jau pavisam drīz.

Instrumentu soma – katrā garāžā un auto bagāžniekā

Runā, ka katram vīrietim esot instrumentu koferis, jeb instrumentu soma. Tajā atrodami visi uzgriežņi un skrūves, kas ikdienā var noderēt. Mazums, salūzt auto ceļā pie sievas mātes, pēkšņi jāieskrūvē pakaramais vannas istabā. Un šī nu gan ir dzīves patiesība – visos instrumentu veikalos, gan lielākos, gan mazākos, iespējams iegādāties šādus koferus, kas pilni noderīgām lietiņām. Šeit ļoti gribas atgādināt par kvalitāti. Jā, ir redzēti šādi komplekti ļoti lētās cenās, tādus var pasūtīt arī no Ebay, bet kurš garantēs kvalitāti un ilgu izturību?

Ja kādreiz ienāk prātā uzdāvināt labam draugam vai vīram šādu vērtīgu un patiešām noderīgu komplektu, tad nebaidieties jautāt pēc palīdzības speciālistam. Ienāciet Inserv.lv un izvēlieties preces ar kvalitātes garantiju.

Jebkuri instrumenti nav paredzēti vienreizējai lietošanai. Saimnieks vēlas, lai instruments kalpo ilgus gadus un attiecīgi par to gādā un rūpējas. Tieši tamdēļ ir vērts iegādāties kvalitatīvus instrumentus, kuriem ir garantija un lieliskas atsauksmes no patērētajiem un lietotājiem visā pasaulē. Izvēlieties pārbaudītas preču zīmes nevis tās, kas lētākas. Nepārmaksājiet!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti