Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kāzu grims 2019. gadā: trendi un ieteikumi

Kāzu grims ir svarīga līgavas tēla nianse - tas jāpieskaņo gan kāzu kleitai un frizūrai, gan pašas līgavas raksturam, lai viss būtu harmonijā. Kāds kāzu meikaps jāizvēlas 2019. gadā? Pasaulē zināmu blogu ieteikumus ir apkopojis portāls mūsdienīgai līgavai LIGAVAM.LV. Iepazīsties!

Līgavas make-up trendi

2019. gadā kāzu grims solās būt mazliet pamanāmāks un efektīvāks. Līgavas būs izvēles priekšā  - dabisks un nesamākslots vai mirdzuma pieskāriens ar princeses cienīgām niansēm. Noskaidro 2019. gada līgavas make-up tendences!

Sudraba nianses

Ierasti melno acu laineri 2019. gadā aizstās sudraba krāsa. Nenošausi greizi, metālisku toni izvēloties arī manikīrā.

Pusnakts zils tonis

Pusnakts zils acu kontūras zīmulis ir laba alternatīva, kā radīt nedaudz dūmakainu efektu. Ar sudraba spīdumiem acis mirdzēs ne tikai no mīlestības.

Sarkanas lūpas

Lai gan lūpu krāsas lietošana kāzu dienā nav iecienīta izvēle, lai neatstātu nospiedumus uz līgavaiņa un bildēs lūpas nebūtu nevienmērīgā slānī, 2019. gads sola to mainīt. Pavisam droši vari izvēlēties koši sarkanu toni, taču vaicā grima māksliniecei ilgnoturīgu lūpu krāsu vai spīdumu!

Maigi rozā pieskāriens

Maigi rozā toņi, atgādinot ķiršu ziediņu, īpaši piemēroti kāzām, kas norit pavasarī. Maigs vaigu sārtums, lūpu spīdums un pat acu ēnas tavu tēlu padarīs pavisam trauslu, meitenīgu un “tīru”

Līgavas kāzu frizūras tendences

Lai gan pirmajā mirklī varētu šķist, ka jaunas vēsmas matu sakārtojumā nebūs jūtamas, tā vis nav. Ierastās frizūras papildinās modernas detaļas, kas bagātinās līgavas tēlu. Uzzini, kādas kāzu frizūras ir topā 2019. gadā!

Matu pīnes

Matu pīnes jeb bizes arī 2019. gadā joprojām būs aktualitāte, līgavas tēlu padarot latvisku. Nav svarīgi, vai bizē būs pīti visi mati, sāns vai ar bizes galiem veidota cope, šādam matu sakārtojumam piestāvēs arī svaigi ziedi vai pērlīšu virtenes.

Zemās copes

Hercogiene Megana Mārkla savā kāzu dienā ar Princi Hariju 2018. gada 19. maijā ir izveidojusi tendenci matus veidojot zemā copē. Pie tās ērti var piestiprināt plīvuru un sakārtojumu papildināt ar karalisku tiāru vai pērļu kronīti.

Tikpat modernas būs arī zemās zirgastes, kas piestāvēs minimālisma stila tēlam bez greznām rotaslietām, mežģīnēm un plīvura.

Dzīvie ziedi

Pamazām virsroku pār pērļu matu adatām gūst dzīvie ziedi, kas brīvi sasprausti matos vai pīti vainagā. Tas noteikti ir must have bohēma stila kāzām ar dabas elementiem vai līgavām, kurām kāzu grims būs teju nemanāms.

Ja tomēr dienas gaitā matu sakārtojumā ziedus nevēlies, ar vainagu vari aizstāt aubi mičošanas laikā.

Vasarīgas lokas

Iedomājies vieglu vasaras vēju un peldi jūras viļņos! Šāds brīvs stils ar nelielām un mazliet it kā izjukušām lokām būs 2019. gada kāzu frizūras trends. Neuztraucies, ja korekti ieveidotās lokas dienas gaitā lēnām sāk izzust vai samitrinās lietū. Tieši tas būs vajadzīgais efekts.

Īsi mati

Jau sen sapņo par īsiem matiem, bet kāzu frizūras dēļ tos nenogriezi? 2019. gads ir īstais laiks, lai to darītu, jo garas princešu lokas vairs nav vienīgais variants līgavas frizūrai.

Bante

Pavisam vienkārši, bet efektīvi - liela bante ap copi vai zirgasti. Šī ir ļoti laba alternatīva, kā frizūru padarīt interesantāku, ja nevēlies plīvuru, ziedus un pērles. Kāzām rudenīgos toņos - bordo, burgundija, plūmju u.tml. piestāvēs samta bantes ar garām lentām muguras akcentam.

Līgavas make up un frizūrai gluži tāpat kā kleitai ir jābūt ērtai un saskaņā ar līgavas stilu. Jo tas vairāk atbildīs tavai būtībai, jo ērtāk un pievilcīgāk tu jutīsies visas dienas garumā un arī tad, ja lūpu krāsa vairs uz lūpām nebūs un no matiem izkritīs kāds ziediņš. Kāzu dienā tu jutīsi satraukumu, tādēļ nav vajadzīgs, lai tu raizētos par tādām niansēm kā kāzu grims un matu sakārtojums.

Noderīgi padomi

Tu noteikti jau esi daudz lasījusi un skatījusies iedvesmas bildes, kāds kāzu grims un frizūra varētu tev piestāvēt, tomēr nekad noderīgu padomu un atgādinājumu nevar būt par daudz.

LIGAVAM.LV padomi tavam skaistumam un labsajūtai kāzu dienā:

  • skaistumkopšanas procedūras, ko iepriekš neesi mēģinājusi, piemēram, sejas ādas attīrīšana, izmēģini vismaz 6 mēnešus pirms kāzu dienas, jo šādas procedūras reizums jāatkārto vairākas reizes, lai panāktu vēlamo rezultātu;
  • vaksāciju veic ne vēlāk kā pusotru nedēļu pirms kāzām, lai nebūtu redzams apsārtums vai ādas jutīgums;
  • ja kāzās esi iecerējusi sarežģītu frizūru, vērts veikt izmēģinājuma frizūras izveidi. Tas noderēs arī tad, ja pie meistara iepriekš neesi bijusi, jo katram meistaram iezīmējas savs darba stils un ne vienmēr rezultāts būs identiski tāds pats kā Pinterest bildē. To ietekmē arī matu garums un struktūra;
  • kāzu rītā obligāti ieturi brokastis arī tad, ja satraukumā nemaz to negribas. Līdz ar pirmā uztraukuma pazušanu, izsalkums būs jūtams. Neatsakies no ierastās kafijas tases un kāda salda našķa - tu esi to pelnījusi;
  • pucēšanās procesam sagatavo savu mīļāko dziesmu playlisti, izvēloties gan romantiskas mīlas balādes, gan uzmundrinošas pop dziesmas;
  • neaizraujies ar alkoholisko dzērienu lietošanu ne iepriekšējā vakarā, ne kāzu rītā, jo alkohols rada miegainību un atūdeņošanos. Tomēr viena vai divas glāzes prosecco kopā ar draudzenēm, mammu un vedējmāti, kamēr tiek veidota frizūra, varētu būt tieši laikā, lai mazinātu satraukumu;
  • lūdz vedējmātei sarūpēt dažāda izmēra plāksterus gadījumam, ja kurpes tomēr berž. Arī tad, ja esi tās gana iestaigājusi, drošības labad par to ir jāpadomā.

Daudz citus skaistumkopšanas padomus lasi arī LIGAVAM.LV portālā www.ligavam.lv un kāzu grāmatžurnālā, kas nopērkams lielākajās tirdzniecības vietās un LIGAVAM.LV birojā!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau l...

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti