Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kiwi – katrs solis ar pārliecību jebkuros laikapstākļos

Kiwi ir apavu kopšanas zīmols, kas ir kļuvis par ekspertu savā kategorijā, un plašais produktu klāsts veidots tā, lai atbildētu jebkura apavu nēsātāja vajadzībām. KIWI piedāvā gan apavu kopšanas līdzekļus, gan iekšzoles, lai nodrošinātu komfortu un pārliecību par katru soli visas dienas garumā.

KIWI apavu kopšanas zīmols uzskata, ka nekas tā neceļ pārliecību par sevi, kā skaisti un spodri apavi, neatkarīgi no tā, kas tu esi, ar ko nodarbojies un kādi ir tavi sasniegumi. Šodien izvēloties apavus veikalā saprotam, ka izvēle mazāk saistīta ar to funkcionalitāti, bet vairāk ar to, kādas ir modes tendences, personīgā stila iezīmes, statuss sabiedrībā un citi aspekti. Katram no mums ir savs stāsts, kāpēc izvēlamies konkrētos apavus, taču mums visiem ir kopīga viena lieta – rūpes par tiem, lai saglabātu to kvalitāti ilgtermiņā jebkādos laikapstākļos.

Pēc statistikas informācijas, kas pieejama KIWI ražotājam, 53% no visiem aptaujā iesaistītajiem respondentiem atzīst, ka svarīgākais apavu kopšanas aspekts ir panākt to, lai tie izskatītos kā jauni pēc iespējas ilgāk. Šis fakts motivē KIWI ražotāju izstrādāt arvien kvalitatīvākus un saudzējošākus produktus.

Meklējiet sev piemērotākos produktus veikalos visā Latvijā. Vairāk par zīmolu lasiet mūsu interneta vietnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti