Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ko dāvināt Sieviešu dienā?

Straujiem soļiem tuvojas 8. marts jeb Sieviešu diena. Vai esat jau izdomājis, kā iepriecināt savu mīļoto sievieti, mammu, kolēģi vai draudzeni? Lūk, pāris idejas, ko dāvināt Sieviešu dienā – smelieties iedvesmu, kā iepriecināt sev tuvās sievietes viņu īpašajā dienā!

Ziedi

Klasiska, taču vēl joprojām aktuāla dāvana Sieviešu dienā – ziedi. Daudzi uzskata, ka tā ir banāla dāvana un, protams, vienmēr varat izvēlēties vienkāršāko ceļu un pasniegt sievietei sarkanu rožu pušķi, taču, vai zinājāt, ka katram ziedam ir kāda nozīme?

8. martā aktuāli ir pavasara ziedi – sniegpulkstenītes simbolizē maigumu, narcises simbolizē mūžīgu skaistumu, tulpes simbolizē trauslumu, savukārt krokusi simbolizē svaigu skatījumu. Pacentieties un izveidojiet pušķi ar īpaši izmeklētiem ziediem, pievienojiet pušķim kartīti ar mīļu apsveikumu!

Rotaslieta

Arī rotaslietas ir klasiska Sieviešu dienas dāvana, tomēr saka, ka dimanti ir sieviešu labākie draugi, līdz ar to arī šāda dāvana nenoveco. Izvēles iespējas ir ļoti plašas – rokassprādzes, gredzeni, kaklarotas, auskari, piekariņi, kuloniņi utt.

Sākumā noteikti pārliecinieties, vai sieviete nēsā rotaslietas un, ja dāvināt, piemēram, auskarus, tad pārliecinieties, vai viņai ir caurdurtas ausis, savukārt, ja dāvināt, piemēram, gredzenu, tad pārliecinieties par tā izmēru! Iespējams, sievietei jau ir kaklarota, līdz ar to varat to papildināt ar pieskaņotu kuloniņu vai rokassprādzi un otrādi.

SPA procedūra

Kas gan var būt labāks par iespēju atpūsties no ikdienas skrējiena? Dāvājiet sievietei kādu relaksējošu SPA procedūru – lieliska Sieviešu dienas dāvanas ideja ir masāžas, ūdens izklaides, skaistumkopšanas rituāli u.tml.

Mīļotajai sievietei varat sniegt romantiskus mirkļus, sākumā kopīgi apmeklējot SPA procedūru, pēc tam nobaudot gardu maltīti un izbaudot nakšņošanu kādā jaukā viesnīcā.

Gardumi

Ja šaubāties par to, kas spētu iepriecināt sievieti šajā īpašajā dienā, lieliska ideja ir gardumi – ar tiem noteikti nenošausiet greizi! Vienkāršākā opcija ir piemeklēt kādu interesantu šokolādi vai konfekšu kasti, tomēr arī šādai dāvanai varat piešķirt ‘’odziņu’’, dāvājot sievietei, piemēram, ēdamo ziedu pušķi vai kūku ar kādu īpašu novēlējumu un/vai attēlu.

Hobija lietas

Visvienkāršāk izvēlēties dāvanu ir tiem, kuri zina sievietes hobijus. Ja sieviete ir māksliniece, laba ideja ir pasniegt gleznošanas piederumus, ja sieviete ir ceļotāja, laba ideja ir uzdāvināt dāvanu karti lidojumam, savukārt, ja sieviete ir kulināre, laba ideja ir uzdāvināt kādas meistarklases apmeklējumu. Galvenais ir būt patiesi drošam, ar ko sieviete aizrāvusies!

Interjera dizaina priekšmeti

Ja sieviete ir praktiska un mīl rūpēties par interjeru, laba ideja ir pasniegt Sieviešu dienā interjera dizaina priekšmetus, kā piemēram foto rāmīšus ar jau attīstītām fotogrāfijām, gleznas, skulptūras, pulksteņus, aromātiskas sveces u.tml.

Lai padarītu dāvanu sirsnīgāku, varat to personalizēt ar kādu jauku apsveikumu vai novēlējumu!

Ķermeņa kopšanas produkti

Teju ikvienai sievietei patīk pucēties un rūpēties par savu ķermenim, līdz ar to lieliska Sieviešu dienas dāvana var būt jau gatavi ķermeņa kopšanas produktu komplekti vai īpaši piemeklēti produkti. Šajā gadījumā gan vajadzētu izvairīties no dāvanām, kas varētu norādīt uz sievietes nepilnībām un aizvainot sievieti, kā piemēram dezodoranti, dušas želejas, krēmi ķermeņa koriģēšanai, skūšanās līdzekļus. Tā vietā pasniedziet, piemēram, pirts komplektu, vannas bumbas un sāli vai smaržas.

Piedzīvojums

Ja sieviete ir aktīvās atpūtas cienītāja, lieliska Sieviešu dienas dāvana var būt kāds piedzīvojums, piemēram, izbrauciens ar ūdens motociklu vai SUP dēli, lidojums ar deltaplānu vai gaisa balonu, izjāde ar zirgiem, brauciens ar sporta mašīnu, šaušanas apmācība. Iespējas ir daudz un dažādas – galvenais būt drošam, ka sieviete ir patiesi aktīva un ieinteresēta izmēģināt ko jaunu un, iespējams, ekstrēmu!

Dāvanu karte

Varbūt sieviete jau pati ir devusi kādu mājienu par to, ko vēlētos saņemt Sieviešu dienā? Šādās situācijās labākais risinājums ir dāvanu karte – tā gan nebūs ļoti personīga un sirsnīga dāvana, tomēr šādu dāvanu sieviete pavisam noteikti novērtēs, jo zinās, ka esat uzklausījis viņas vēlmes.

Ja neesat pārliecināts, pasniedziet universālu dāvanu karti, kas paredzēta dažādiem pakalpojumiem! Dāvanu karti varat papildināt ar ziediem un mīļu kartiņu ar novēlējumu.

Dāvanas Sieviešu dienā plašā izvēlē ikviena gaumei pieejamas arī Gribuatpusties.lv – ienāciet, izvēlieties un pārsteidziet sievieti viņas īpašajā dienā!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti