Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ko izvēlēties braukšanai vasarā - vissezonas vai vasaras riepas?

Droša un komfortabla dalība ceļu satiksmē ir atkarīga no daudziem faktoriem, taču viens no svarīgākajiem nosacījumiem ir pareizu riepu izvēle. Vienlīdz svarīgs ir jautājums par riepu piemērotību atbilstoši sezonai. Tagad, kad vasara jau ir uz sliekšņa, ir vērts apdomāt - atstāt vissezonas riepas, vai tomēr iegādāties vasaras riepas.

Vasaras riepas - galvenās nianses

Skaidrs, ka vasaras riepas ir speciāli izstrādātas, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju vasaras apstākļos. Tām ir cietāks gumijas sastāvs, kas efektīvi saķeras gan ar sausu, gan slapju ceļa virsmu. Vasaras riepas ir aprīkotas ar īpaši izstrādātu protektora rakstu, kas minimizē akvaplanēšanas risku. Tādēļ, ja ar auto jāpārvietojas daudz un mērķis ir braukt droši un efektīvi siltajos mēnešos, vasaras riepas ir labākā izvēle.

Vissezonas riepas - izmantošana visu gadu

Vissezonas riepas piedāvā iespēju braukt ar tām visa gada garumā, kas šķiet kā ērts un universāls risinājums. Nav nepieciešams mainīt riepas katru sezonu, kas ietaupa gan laiku, gan naudu. Tomēr ir jāņem vērā, ka vissezonas riepas vasarā var ātrāk nodilt un parasti ir skaļākas salīdzinājumā ar vasaras riepām. Tās arī nesniedz tik augstu veiktspēju kā sezonāli specializētas riepas.

Kāds ir Jūsu mērķis?

Ja Jūsu mērķis ir nodrošināt maksimālu drošību un komfortu, braucot vasaras mēnešos, un plānojat regulārus un intensīvus braucienus, ieteicams izvēlēties vasaras riepas. Tās nodrošinās labāku saķeri un ilgmūžību karstos un mitros apstākļos. 

Savukārt, ja meklējat vienkāršotu risinājumu ar mazāku uzturēšanas nepieciešamību un dzīvojat vietā, kur klimatiskās izmaiņas nav straujas, vissezonas riepas varētu būt labākā izvēle. Tomēr jāatceras, ka šāda veida riepas nesniegs tādu pašu veiktspēju kā sezonai paredzātās riepas.

Labas riepas pārbaudītā vietā - MMK Riepu Serviss

Vai vēlaties iegādāties jaunas riepas? Varbūt Jums ir nepieciešama riepu maiņa? Vislabāk ir griezties pārbaudītā vietā. MMK Riepu Serviss - riepu serviss ar ilggadīgu pieredzi un daudzu klientu atsauksmēm. 

Šeit atradīsiet ne tikai jaunas ziemas, vissezonas un vasaras riepas (https://mmkserviss.lv/riepu-abc/vasaras-riepas/) , servisa darbinieki sniegs konsultāciju un pārbaudīs Jūsu riepas. MMK Riepu Servisa pakalpojumu klāstā ietilpst riepu montāža, balansēšana, savirzes regulēšana un pat lieto disku labošana. Profesionāls serviss un kvalitatīva apkalpošana! Ienāciet www.mmkserviss.lv, apskatiet riepu piedāvājumu un piesakiet riepu montāžu jau šodien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti