Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kosmētika ceļojumā – ko ņemt līdzi un kā iepakot?

Kofera pakošana ir ikviena tuvāka vai tālāka ceļojuma sākums, turklāt no veiksmīga somas satura var būt atkarīgs patīkams ceļojuma iznākums. Dodoties prom no mājām, ir vēlams paņemt līdzi vismaz pirmās nepieciešamības kosmētikas produktus. Ko vajadzētu ceļojuma somā paķert līdzi, un kā līdzpaņemtā kosmētika ir pareizi jāiepako – lasi šajā rakstā!

Pārdomā savu kosmētikas izvēli!

Atkarībā no tā, cik daudz tu lieto kosmētiku ikdienā un no cik lielas kosmētikas daļas tu vari atturēties ceļojumā, visus skaistumkopšanas produktus var sadalīt divās daļās – pirmās nepieciešamības un papildu produktos.

Ko nedrīkst aizmirst mājās?

Iespējams ceļojuma laikā esi nolēmusi iztikt bez dekoratīvās kosmētikas, taču nedrīkst arī atvaļinājumā nedrīkst aizmirst par ādas kopšanu. Pirmkārt, ieteicams paņemt līdzi vismaz vienu sejas krēmu, kas palīdzēs ādai atgūties pēc sausā gaisa lidmašīnā un uzturēs Tavu ādu veselīgi un mitrinātu, lai kur arī tu atrastos. Otrkārt, ceļojot uz saulainām zemēm, obligāti somā jāliek līdzi sauļošanās krēms, kas piemērots Tavam ādas tipam, lai atpūta nebeigtos ar nevajadzīgiem ādas apdegumiem.

Ja tomēr no dekoratīvās kosmētikas pavisam nevēlies atteikties ceļojuma laikā, tad droši ņem līdzi “svēto trīsvienību”:

  • Acu zīmuli;
  • Lūpu krāsu vai lūpu spīdumu;
  • Pūderkrēmu.

Ja vēlies ņemt pēc iespējas mazāk mantu, sejas krēmu un pūderi vari aizvietot ar kādu no populārajiem BB krēmiem, kas vienlaikus mitrina ādu, pasargā no UV starojuma un padara ādu vienmērīgu.

Ko ņemt, ja koferī daudz vietas?

Ja dodies ceļojumā ar lieliem koferiem un vari atļauties paņemt līdzi vairāk kosmētikas, tad noderēs arī tādas lietas kā:

  • sausais šampūns dienām, kad būs slinkums mazgāt matus;
  • matu kondicionieris, kas viesnīcās ne vienmēr ir pieejams kopā ar šampūnu;
  • dekoratīvā kosmētika, kas ļaus pienācīgi sagatavoties arī atvaļinājuma ballītēm.

Ņem vērā, ka citās valstīs tevis iecienītā kosmētika var nebūt pieejama, vai arī maksās daudz dārgāk, tāpēc būs daudz izdevīgāk un drošām lielā koferī atrast vietu saviem iecienītajiem skaistumkopšanas produktiem.

Kā kosmētika jāiepako?

Pēc tam, kad esi izvēlējusies, kādu kosmētiku ņem līdzi, nepieciešams to arī pareizi sapakot savās ceļojuma somās.

Rokas bagāžā īpaša uzmanība šķidrumiem

Ja ceļojumā dosies ar lidmašīnu, ņem vērā, ka pastāv īpaši nosacījumi šķidrumu pārvadāšanai rokas bagāžā. Turklāt pie šķidrumiem tiek pieskaitītas ir ne vien smaržas, eļļas un ūdens, bet arī lūpu krāsas, krēmi, zobu pastas, skropstu tušas, skūšanās putas un tamlīdzīga kosmētika. Divas galvenās lietas, kas jāņem vērā, ja plāno ņemt līdzi kosmētiku, kas ir šķidrā agregātstāvoklī:

  • šķidrumiem jābūt iepakotiem tvertnēs, kas ir ne lielākas par 100 ml;
  • visiem šķidrumiem jābūt iepakotiem caurspīdīgā atkārtoti noslēdzamā 1 litra maisiņā.

Ja ceļo tikai ar rokas bagāžu, tad tev būs iespējams paņemt līdzi aptuveni 10 šķidrumu iepakojumus, tāpēc rūpīgi izšķir nepieciešamo. Apdomā, vai ir iespējamas citas konsistences kosmētikas alternatīvas, piemēram, šķidrā pūderkrēma vietā iespējams ņemt līdzi birstošo pūderi.

Koferī visu ievieto pārskatāmi

Ja līdzi ņemsi arī nododamo bagāžu, tad vari atļauties paņemt līdzi vairāk kosmētikas, bet ērtības labad arī to ieteicams:

  • ielikt atsevišķos maisiņos;
  • sagrupēt atsevišķi, teiksim, kosmētiku vakaram, krēmus rīta tualetei un lietas dušai;
  • pārpakot speciālajos ceļojuma konteineros, kas somā aizņem mazāk vietas.

Ja tev nepieciešama ceļojuma izmēra kosmētika un konteineri, ielūkojies interneta veikalā www.drogas.lv, kā piedāvājumā ir īpaši plašs skaistumkopšanas preču klāsts gan ikdienai, gan atvaļinājumam! Drogas interneta veikalā ir atradīsi plašāko kosmētikas un sadzīves preču piedāvājumu – gan skaistumam, gan komfortam un labsajūtai! Ieskaties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti