Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kredītu salīdzināšana Kredītu Salīdzināšanas Platformā

Salīdzināt kredītu nosacījumus ar Kredītu Salīdzināšanas Platformas palīdzību

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Mūsdienās paņemt kredītu – tas nebūt nav sarežģīts uzdevums. Mazās bankas ar ātrajiem kredītiem pret milzīgiem procentiem, kur nereti saņemto summu nākas pārmaksāt vairākkārt, var sastapt uz katra stūra. 
Ja gribat sadarboties ar uzticamu pārbaudītu kreditoru (tālāk par kredītu Salīdzināšanas Platformu), jums nāksies ņemt vērā vairākus kritērijus: deklarēta dzīvesvieta, pastāvīgi oficiāli ienākumi pietiekamā apmērā, nav sodāmība un ir pozitīva kredītvēsture

Ja netiks ievērots kaut viens no šiem faktoriem, tad jums visticamāk tiks atteikts saņemt kredītu. Paskaidrojumu atteikuma iemeslam varat arī vienkārši nesaņemt. Statistika liecina, ka no 100% pieteikumiem vairāk kā 30% saņem atteikumu bez papildus paskaidrojumiem. 

Tieši šādiem gadījumiem arī pastāv kredītu brokeris, kas jūsu vietā risina visas nesaprašanās ar banku. 

Kredītu Salīdzināšanas Platforma – partneris, kas ir pārliecināts par jūsu plānu realizāciju un steidzamu finanšu jautājumu risināšanu. Latvijas Salīdzināšanas Platformas kredītu produktu izvēle nav ierobežota, sākot ar nelieliem patēriņa kredītiem un kreditēšanu bez mērķa, beidzot ar auto līzingiem un kredītiem biznesam. 
Kredītu dosjē sagatavošana, dokumentu noformēšana, ilgais sarunu process ar bankām prasa stabilu partneru tīklu un know-how. Tas ir fundaments, lai gūtu panākumus izdevīga finansējuma saņemšanai mūsu klientiem. 

Kredītu Salīdzināšanas Platforma (jeb KSPlatforma) ir izveidojusi partnerattiecības ar daudzām bankām. Tas ļauj nodrošināt operatīvu klienta pieteikuma izskatīšanu, kā arī veicina daudz ātrāku kredīta apstiprināšanu. Mūsu partneri - NORD līzings, Bigbank, InBank līzings, Aizdevums LV, Grand Credit, WestKredit, Finanšu Investīcijas, FZ CAPITAL, UniCredit Leasing, Money Express Credit un Vita Credit.

“Šodien mums ir daudzi banku klienti, kas nāk pie mums, kad tiem ir nepieciešams naudas aizņēmums. Darot savu darbu, mēs piemeklējam labākās procentu likmes, kas ļauj klientiem ekonomēt kā naudu uz bankas procentiem, tā arī savu dārgo laiku, kas tiek patērēts dokumentu atlasei un pieteikumu noformēšanai”, atzīmē Jānis Laucis. 

Kredītu Salīdzināšanas Platformas darba priekšrocības:

- Kredīta saņemšana ar Jūsu nosacījumiem;
- Iespēja saņemt kredītu bez ķīlas vai pirmās iemaksas; 
- Pārkreditācijas iespēja; 
- Kredīta izsniegšana pirms automašīnas vai nekustamā īpašuma pārdošanas; 
- Uzticamība – apdrošināšanas polise, kas ļauj būt pārliecinātam par rītdienu; 
- Iespēja samazināt kredīta likmi; 
- Laika ekonomija, jo pašam nav personīgi jāapmeklē un jāanalizē bankas; 
- Liela iespēja, ka banka apstiprinās pieteikumu aizņēmējiem ar neoficiāliem ienākumiem.  

Kā tas darbojas? 

1) Lai saņemtu kredītu, jāaizpilda pieteikums mūsu tīmekļa vietnē https://ksplatforma.lv  vai birojā, kas atrodas: Mazā Krasta ielā 83. 

2) Ja ir visa nepieciešamā informācija, pieteikuma izskatīšana aizņems no 15 līdz 30 minūtēm. Pēc tam mūsu kredītspeciālists sazināsies ar jums pa pieteikumā norādīto kontaktinformāciju. 
Kredīta pieteikuma izskatīšana ir bez maksas. 

3) Kredītlīguma parakstīšana notiek ar kurjera palīdzību vai izvēlētā kreditora birojā. Aizņēmējam ir jābūt līdzi derīgai pasei vai ID kartei. Aizņēmējam nepieciešamo dokumentu klāstu jau iepriekš sagatavos mūsu kredītspeciālists.  

Kredītu Salīdzināšanas Platforma – tas ir kreditēšanas centrs ikvienam. Kopā mēs padarīsim jūsu dzīvi kvalitatīvu un labāku! 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti