Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Kur pieejama logu aiļu apdare?

Ko dos labs auto, ja tā ārējais izskats nepiesaistīs? Tieši tāpat ir ar logu ailēm – perfekti ievietots, tehniski kvalitatīvs logs pats par sevi neradīs gandarījumu un apbrīnu, ja nebūsi piestrādājis pie tā apdares! Šī raksta turpinājumā lasi un uzzini, kur pieejama logu aiļu apdare un ko tas sevī ietver!

Logu aiļu apdare – kā ķirsītis uz kūciņas!

Lai jaunie logi mājoklī vai darba vietā neliktu par sevi vilties, noteikti jāpievērš uzmanība loga aiļu apdarei. To vari:

  • pieskaņot logam, izvēloties to vienā tonī ar logu;
  • pieskaņot palodzei, izvēloties tādas pašas krāsas apdari;
  • veidot kā akcentu, kas izceļas gan uz loga, gan sienu krāsojuma.

Kur pieejama logu aiļu apdare?

Logu aiļu apdare pieejama pie ikviena ražotāja, kas piedāvā izgatavot logus. To veic arī “Labo logu aģentūra”, kas piedāvā ne tikai loga aiļu apdares izgatavošanu, bet pilnu pakalpojumu no A līdz Z. Kas ar to saprotams?

Pilns pakalpojuma klāsts Labo logu aģentūrā!

Labo logu aģentūra ar Tevi būs kopā jau no idejas – vien plānojot jauno logu dizainu, izmērus, materiālu un citus parametrus. Tādējādi Labo logu aģentūra piedāvā veikt šādus pakalpojumus:

  1. risinājuma izvēle un izcenojums. Dodoties pie klienta, meistars veiks mērījumus, pēc kuras vadoties tiks izstrādāta tāme. Izvēloties piemērotāko risinājumu, uzņēmums ar klientu slēdz līgumu, tādējādi sniedzot garantiju darbam;
  2. izgatavošana. Kad esi vienojies ar speciālistiem par logu tehnisko specifikāciju un apdari, tie tiks izgatavoti norādītajā laika nogrieznī;
  3. uzstādīšana. Labo logu aģentūra veic tehnoloģiski pareizu logu montāžu, pēc tam veidojot arī logu aiļu apdari, izmantojot reģipsi vai apmetumu un siltināšanu;
  4. novākšana. Labo logu aģentūra augstu vērtē kvalitatīvu darba procesu dažādās sadarbības fāzēs, tāpēc būtiska ir arī vietas sakārtošana pēc montāžas. Lai neradītu apgrūtinājumus klientam, uzņēmuma darbinieki pēc montāžas savās būvgružus un paši nodod tos utilizācijai;
  5. garantija. Logiem tiek piešķirta 5 gadu garantija, kas nozīmē, ka problēmu risināšanu varēsi uzticēt Labo logu aģentūrai. Tāpat ir pieejams arī pēcgarantijas serviss.

Ienāc Labologuagentura.lv mājaslapā un uzzini plašāk par piedāvājumu, pasūtot logus un logu aiļu apdari, kā arī citus elementus, ja tie nepieciešami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti