Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Labākās dāvanas meitenēm

Ko dāvināt meitenei, kurai šķiet, ka visa dzīve ir priekšā, ka viss interesantais vēl tikai notiks? Dāvināt tā, lai to pieaugušo pasaulē paturētu sevī kā atbalsi no jaunības dienām? Pareizā izvēle - vajag dāvāt emocijas, nevis lietas!

Dāvana asu izjūtu cienītājai

Varbūt  meitene ir kā vētra un vēlas izbaudīt vistrakākās lietas, kurās gūstama vislielākā adrenalīna deva? Tad dāviniet viņai asas izjūtas, ko rada pacelšanās putna lidojuma augstumā, piemēram, lidmašīnā vai deltaplānā lidojot virs Rīgas vai tandēmā ar instruktoru planējot gaisā paraplānā.

Savukārt  psiholoģisko barjeru meitēnam nāksies pārvarēt, patstāvīgi izlecot no lidmašīnas ar izpletni Igaunijā. Ja tas šķiet mazliet par ekstrēmu, var izvēlēties kaut ko mazliet tuvāk zemei, piemēram, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parka izveidoto taku kokos.

Ja nav bail no ūdens, var izmēģināt lidojumu ar turbīndēli 12 m augstumā virs ūdens līmeņa vai braucienu ar ūdens motociklu, bet jautrība garantēta, staigājot pa ūdeni trīsmetrīgā cilindrā (ūdens zorbingā).

Ja ūdens nesaista, asas izjūtas var radīt arī ātra pārvietošanās ar dažādiem transporta līdzekļiem, piemēram, moto piedzīvojums – izbrauciens ar Kawasaki Vulcan motociklu, vai izbrauciens ar Harley-Davidson īsta Vēja Brāļa vadībā. 

Aktīva atpūta

Varbūt meitene dod priekšroku aktīvai atpūtai? Tad uzdāviniet viņai individuālās nodarbības kāpšanas centrā un ļaujiet izbaudīt klinšu kāpšanas garšu! Ja meitene ir slēpošanas lietpratēja, tad viņai noteikti patiks slēpošana un snovošana vienā no vissportiskākajām Latvijas trasēm – Kaķīškalna trasē Siguldā.

Mākslinieciskas nodarbes

Varbūt meitene ir kā rozes pumpurs, kas uzplauks par krāšņu ziedu? Palīdziet viņai atvērties, uzdāvinot kādus kursus vai apmācības, piemēram, par krāsu psiholoģiju, interjera dizainu, stikla vai zīda apgleznošanu, fotografēšanu, grima veidošanu… Bet varbūt viņai jau sen ir slēpts sapnis apgūt ģitārspēli, floristiku, gleznošanu vai veidošanu? Varbūt iemācīties angļu valodu? Varbūt iegūt B kategorijas vadītāja apliecību?

Labas dāvanas meitenēm ir arī fotosesija brīvā daba, ausu caurduršanas procedūra, masāža vai kādas no SPA procedūrām.

Piedzīvojumu dāvanas plašā izvēlē atradīsiet dāvanu interneta vietnē Davanuserviss.lv. Apskatiet piedāvājumus un izvēlieties skaistu, neaizmirstamu dāvanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti