Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ļaujiet atvieglot sev dzīvi – šeit it Jūsu palīgs grāmatvedības programmu pasaulē

Mūsdienās sastopamie grāmatvedības pakalpojumi ir daudz un dažādi, tādēļ ir svarīgi būt lietas kursā par notiekošo un visām pastāvošajām iespējām, lai sev atvieglotu šo darba procesu, cik vien tas ir iespējams.

Pateicoties interneta tīklam, mums visiem ir pieejamas tādas vietnes kā regnskabspiloten.dk, kurā ir iespējams salīdzināt dažādu grāmatvedības programmu (regnskabsprogram) saturu un izvēlēties sev piemērotāko. Iespējams, ka Jūs jautāsiet: bet kādēļ gan man tas būtu svarīgi? Es taču varu samaksāt savai grāmatvedei, lai viņa tiek galā ar visu, kas attiecas uz šo uzņēmumam tik svarīgo jomu! Lai gan Jums var piekrist un šāda uzticība savam personīgajam grāmatvedim ir tikai uzteicama, tomēr praksē pārbaudot un salīdzinot personīgā grāmatveža darbu ar mūsdienīgajām grāmatvedības programmām, nākas secināt, ka, ja tomēr izmantojam otro iespēju, uzņēmumam ir lielas iespējas ieekonomēt līdzekļus, kuri parasti būtu veltīti šī profesionāļa algošanai, kas nemaz nav lēti, ja vēlaties būt pārliecināts par saņemtā pakalpojuma kvalitāti. Mūsdienīgos uzņēmumos, kur valda izmaksu optimizācija un ir svarīga darba un finansiālo līdzekļu izlietojuma efektivitāte, arvien vairāk tiek izmantotas grāmatvedības programmas, kas ļauj ietaupīt gan naudu, gan laiku – kas gan modernam uzņēmējam var būt svarīgāks par šīm divām vērtībām?

Saprotams, ka pirmie soļi uzņēmuma grāmatvedības optimizācijā var būt biedējoši, tomēr ir jāsaprot, ka pirmie soļi šāda svarīga jautājuma pārkārtošanā vienmēr ir tie grūtākie, jo uzņēmējam nākas pieņemt ļoti atbildīgu lēmumu – kā pāriet uz grāmatvedības programmas izmantošanu un galu galā kuru no visa plašā programmatūras klāsta izvēlēties un kura būs šim konkrētajam uzņēmumam vispiemērotākā. Kā jau minēts iepriekš regnskabspiloten.dk var palīdzēt šajā situācijā; šīs vietnes nodrošinātie pakalpojumi ir izdevīgi ikkatram, kuram nepieciešama palīdzība ar grāmatvedības programmas izvēli, jo šajā vietnē Jūs varat aplūkot dažāda veida programmas – tiek atspoguļotas to izmaksas un piedāvātās funkcijas, kā arī sniegti ieteikumi un padomi, kāda veida uzņēmumam attiecīgā programmatūra būtu vispiemērotākā. Tomēr pats labākais ir tas, ka šis serviss tiek sniegts pilnībā bez maksas – tieši tā! Jums par iegūto informāciju nebūs jāmaksā ne centa, kas nozīmē, ka Jūsu uzņēmums varēs iegūt nepieciešamo informāciju, veikt gudrus un tālredzīgus lēmumus, kas nesīs tālejošus uzlabojumus grāmatvedības jomā, un tas viss Jums tiek sniegts pilnībā bez maksas. Izvēles procesā tiek piedāvāta iespēja arī sazināties ar regnskabspiloten.dk, lai noskaidrotu tieši Jums nepieciešamo informāciju, ja nu gadījumā attiecīgajā vietnē jau nav minēts kāds Jums interesējošs aspekts. Šīs lapas veidotāji arī aicina Jūs uzdot jautājumus, ja Jūs interesē kaut kas specifisks attiecībā uz pašu interneta vietni – Jūsu vēstules vienmēr tiks laipni gaidītas un atbildīgie speciālisti centīsies nodrošināt augstākās kvalitātes servisu un pēc iespējas ātrāk uz tām atbildēt.

Tātad, kādas ir Jums pieejamās grāmatvedības programmas? Tās ir četras: Web Accounting, Dinero Starter, Billy un Dinero Pro. Dinero Starter ir programma, kas ir piemērota tiem, kuri vēl nekad līdz šim nav strādājuši ar šāda veida programmatūrām – to pārvaldīt ir pavisam vienkārši, tādēļ tā ļaus iegūt nepieciešamās iemaņas sarežģītāku programmu izmantošanai. Šī ir Dinero programmas pirmā daļa, tādēļ, kad Jūs jutīsieties pietiekami ērti, lietojot šo programmu, un kad Jūsu uzņēmums būs ieguvis lielākus apgriezienus, tad pavisam vienkārši varēs pāriet uz programmas otro daļu – Dinero Pro. Abas programmas ir vienlīdz kvalitatīvi izstrādātas, tomēr pirmā ir nedaudz vienkāršāka un to ir iespējams savā īpašumā iegūt pilnīgi bez maksas, tādēļ tā būs piemērota tiem, kuri ar uzņēmējdarbību ir sākuši nodarboties salīdzinoši nesen un vēl mācās apieties ar visiem uzņēmuma aspektiem, tai skaitā grāmatvedības kārtošanu. Šai programmatūrai ir ļoti daudz pozitīvu atsauksmju un ārkārtīgi daudz lietotāju visā pasaulē! Ja esat nolēmis, ka ir laiks spert nākamo soli, tad par 165eur mēnesī varat iegūt Dinero Plus, kas Jums sniegs papildus funkcijas; šī programma ir piemērota vidēja izmēra, kā arī lieliem uzņēmumiem. Varat būt drošs, ka Jūsu uzņēmumam būs iespējams atrast pareizo programmatūru jebkurā tā attīstības posmā. Savukārt, programmu Web Accounting Jūs varat iegūt sava īpašumā par 49eur mēnesī, tā Jums nodrošinās ērtu piekļuvi visiem uzņēmuma grāmatvedības datiem un kontiem, īpašām funkcijām, piemēram, varat izveidot gada pārskatu, kā arī būs iespējams sniegt piekļuvi šiem datiem arī auditoram vai grāmatvedim, ja šāda nepieciešamība radīsies. Pirms pieņemt galīgo lēmumu, arī šo programmu ir iespējams izmēģināt par brīvu. Kā pēdējo ir vērts pieminēt programmu Billy, ko varat iegūt par 145eur mēnesī. Tā būs piemērota liela izmēra, nopietniem uzņēmumiem, jo tās stiprā puse ir daudzās funkcijas, kuras atvieglos Jūsu grāmatvedības veikšanu, piemēram, ir iespēja nekavējoties redzēt, cik liela ienākumu daļa būs jāmaksā nodokļos, vai arī vienā mirklī izveidot rēķinu klientam, balstoties uz sistēmā ievadīto informāciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Pieci pieprasītākie juridiskie pakalpojumi

Mums katram dzīvē var gadīties situācijas, kad ir nepieciešams izmantot juridiskos pakalpojumus. Fiziskas personas visbiežāk meklē juridisko palīdzību, lai sakārtotu dažādus ģimenes tiesību jautāj...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti