Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lenovo datori – lielisks sabiedrotais attālinātam darbam no mājām

Darbs no mājām nav tas pats, kas darbs birojā. Ir darbinieki, kuriem darbs no mājām nozīmē bērnu smieklus, jautājumus un citreiz arī datora dalīšanu ar visu ģimeni pēc darba laika beigām. Datoram, kas var tikt galā ar visas ģimenes vēlmēm ir jābūt īpaši izturīgam – tam jāpanes gan bērnu enerģijas uzplūdi, gan ēdienu un dzērienu tuvums, gan nopietns darbs. Šim uzdevumam lieliski piemēroti ir Lenovo datori – gan portatīvie, gan stacionārie. Lasi rakstu un uzzini vairāk!

Lenovo stacionārais dators – priekšrocības

Lai arī dažbrīd šķiet, ka portatīvie datori ir pārņēmuši datoru pasauli, kārtīgam darbam stacionārie datori vēl aizvien ir populāra izvēle. To lielākais pluss ir iespēja iegādāties jaudīgu ierīci par mazāku cenu, salīdzinot ar portatīvo datoru ar tādām pašām funkcijām. Tāpat arī Lenovo stacionāro datoru  ir iespējams sakomplektēt pašam, piemēram, Capital.lv interneta veikalā, kā arī tam ir viegli nomainīt konkrētās detaļas, piemēram, operatīvo atmiņu, video karti un tā tālāk, ja tas nepieciešams.

Lietojot stacionāro datoru darbam mājās, ir ērtāk nodalīt darba zonu no atpūtas zonas, jo tīri fiziski ir neparocīgi ar datoru pārvietoties pa telpu – attiecīgi darbs ir tur, kur stacionārais dators. Un, ja dators atrodas zem galda, to ir grūtāk netīšām apliet ar kādu dzērienu, ja bērns ir piesēdies pie datora ar visu sulas krūzīti. Tomēr no otras puses, dators atrodas pieejamā augstumā visa vecuma bērniem, kas var radīt problēmas, ja mazajiem ir īpaša interese par vadiem un spīdīgām podziņām. Tādā gadījumā portatīvais dators noteikti būs labāka izvēle.

Lenovo portatīvais dators

Vides priekšrocības

Portatīvais dators būs lielisks sabiedrotais hibrīddarba veicējiem. Ja ir jāpārvietojas starp darbu un biroju, tad portatīvā datora pārnēsājamība ir neatsverama īpašība, ar kuru stacionārais dators nekādi nevar sacensties. Lenovo portatīvie datori ir funkcionāli, izturīgi un darbspējīgi, tie bez grūtībām tiks galā ar regulāro vides maiņu, atrašanos somā un pārvietošanos.

Portatīvais dators var būt noderīgs arī tad, ja citreiz nepieciešams mainīt darba vietu mājokļa ietvaros – piemēram, ja bērnam notiek attālinātās mācības vienā istabā, iespējams doties strādāt uz blakus istabu vai virtuvi. Tāpat arī portatīvo datoru ir ērtāk “paslēpt” skapī vai somā, lai bērniem ir mazāka interese nodarboties ar datorlietām brīvajā laikā – tā teikt “no acīm prom, no prāta ārā”.

Baterija

Lenovo portatīvie datori  lepojas ar īpaši ilgu baterijas darbības laiku. Tas ir svarīgi visiem tiem, kam patīk justies brīvi un nebūt pieslēgtiem pie vadiem. Lai arī fiksēta darba vieta ar ārējo monitoru un citiem aksesuāriem ir vēlama produktīvam darbam, citreiz vienkārši nav izvēles, un darbs ir jāveic pa ceļam vai kur citur. Piemēram, ja vienīgais klusais nostūris, kur uz pāris stundām patverties no bērnu trokšņiem, ir auto garāžā, tad, protams, ka tas būs produktīvāks darbs ar tikai portatīvo datoru, kam ir lieliska baterijas darbība, nekā darbs labi iekārtotā, bet uzmanību novērsošā darba vietā.

Datoru daudzveidība

Lenovo piedāvā portatīvos datorus dažādām vajadzībām – gan īpaši plānus regulārai pārnēsāšanai, gan biezākus stabilam darbam. Pieejami arī dažādi ekrāna izmēri un ekrāna veidi (spīdīgs, matēts, spīdīgs ar pret-atspīduma funkciju), vairāki cietā diska un operatīvas atmiņas ietilpības apjomi un ne tikai.

CO2 neitrāls

Lenovo nopietni strādā pie tā, lai samazinātu datoru ražošanas ietekmi uz vidi, tāpēc vairums Lenovo datoru ir CO2 neitrāli. Tas nozīmē, ka Lenovo ir parūpējies, ka datoru ražošanas dēļ radītais CO2 tiek “izlīdzināts”, veicinot darbības, kas samazina CO2 dabā, piemēram, koku stādīšanu vai, izmantojot enerģiju, kas iegūta no atjaunojamiem resursiem. Lenovo izmanto arī ilgtspējīgu iepakojumu, kas pie reizes ir arī viegls. Vieglums, savukārt, samazina CO2 izmešu rašanos, jo vieglākas preces ir vieglāk pārvietot – tas prasa mazāk enerģijas, attiecīgi arī rodas mazāk CO2 izmešu.

Funkcionalitāte

Lenovo portatīvie datori neiepaliek arī funkcionalitātē. Tie ir aprīkoti ar efektīviem procesoriem, grafikas kartēm un mātes platēm. Šie datori lieliski tiks galā ar dažādiem darba uzdevumiem, bet vēl aizvien būs praktiski noderīgi, lai vakarā kopā ar ģimeni noskatītos filmu.

Lenovo datori ir lieliska izvēle darbam no mājām un birojā. Atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko modeli – un darbadiena var sākties! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti