Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus: vairāk nekā 350 tirgotāju zem viena jumta

Starptautiskais izstāžu centrs 9. decembrī Rīgas iedzīvotājus un viesus uzaicinās uz īpašu pasākumu– šeit notiks Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus. Centrs, kas uz vienu dienu pārvērtīsies par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, satilpinās vairāk nekā 350 tirgotāju. No svētku galda idejām līdz dāvanām– iespaidīgais ražotāju skaits piedāvās dažādus izstrādājumus lielākajiem gada svētkiem.

Idejas svētku galdam un tuvākajiem

Oriģināli izstrādājumi, gardi ēdieni, ekskluzīvas preces, moderni apģērbi, dažādi līdzekļi, roku darba rotas un milzum daudz Ziemassvētku atribūtikas – vai ne par šā atrašanu zem viena jumta sapņo katrs, kurš gatavojas Ziemassvētkiem?

Gadatirgū būs iespējams laikus, bez stresa un rindām sagatavoties lielākajiem gada svētkiem. Kāpēc stāvēt tirdzniecības centru rindās un pirkt izstrādājumus, kas ne ar ko neatšķiras, ja varat nesteidzoties atrast unikālas dāvanas saviem tuvākajiem?

Vairāk nekā 350 tirgotāju zem viena jumta

9. decembrī no plkst. 10.00 līdz 17.00 Rīgā notiekošais gadatirgus satilpinās vairāk nekā 350 ražotāju. No mazajiem uzņēmējiem līdz labi zināmiem zīmoliem, kas piedāvās plašu izvēles klāstu. Ražotāji piedāvās svaigus pārtikas produktus, konditorejas izstrādājumus, saldumus, tējas, garšvielas, medu, džemus, šokolādes utt. Tos, kuri meklē svētku atribūtiku, sagaidīs vaska sveces, Ziemassvētku rotaļlietas, lampiņas, vilnas izstrādājumi, Ziemassvētku pušķi, rokdarbi no lina, filca, dzintara rotas un vēl vairāk. Ar iespēju iegādāties kaut ko jaunu vilinās arī apģērbu un aksesuāru ražotāji. Šeit pat satiktie ražotāji laipni atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem un palīdzēs atrast labāko cenas un kvalitātes attiecību. Pasākumos sadalītās zonas palīdzēs atrast preci ikvienam apmeklētājam.

Izklaide visai ģimenei

Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus bez šaubām kļūs par īpašu izklaidi visai ģimenei. Svētku laika skrējiena un steigas nogurdinātajiem vecākiem būs iespēja uz pasākumu atvest arī savus mazos, kur tos gaidīs organizatoru sagatavoti pārsteigumi. Ekskluzīvus izstrādājumus, ko nepārdod nevienā lielveikalā, kopā ar tuvākajiem varēsit izvēlēties bez stresa un steigas jau 9. decembrī no plkst. 10.00 līdz 17.00 adresē International Exhibition Center, Ķīpsalas iela 8, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1048. Speciāli šī gadatirgus apmeklētājiem autostāvvietas izmantošana visu dienu maksās tikai 2 eiro. Ieeja pasākumā bez maksas. Vairāk informācijas par iespēju tirgoties gadatirgū– festivus.lt

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti