Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Loģistikas un kravu pārvadājumu speciālisti – Ursus Forwarding

“Esam gandarīti par kopīgā sadarbībā paveikto. Gadu gaitā izveidojusies cieša sadarbība, jo kravas tiek piegādātas laikā un atbilstoši mūsu prasībām” – šī ir viena no daudzām klientu atsauksmēm, kuru varat izlasīt kravas pārvadājumu un loģistikas pakalpojumu uzņēmuma Ursus Forwarding mājaslapā. Tā pasaka daudz par to, cik svarīgi tiem, kuriem nepieciešams transportēt kravas, ir pakalpojumu sniedzēja uzticamība, pieredze, precizitāte un profesionalitāte. Ursus Forwarding zina, kā nodrošināt augstākā līmeņa pakalpojumus ikvienam klientam.

Vairāk nekā 10 gadu pieredze starptautiskā vidē

Ursus Forwarding savu daudzpusīgo pieredzi ir uzkrājis, nodrošinot loģistikas pakalpojumus dažādiem klientiem. Katru no uzņēmuma klientiem apkalpo zinoši, profesionāli savas jomas speciālisti, kas regulāri pilnveido savas prasmes un papildina zināšanas. Ikdienas darbā īpaši noder arī gadu gaitā izveidotais, starptautiskais loģistikas pakalpojumu tīkls, kas ļauj ātrāk, efektīvāk un precīzāk plānot un organizēt dažādu kravu pārvadājumus uz tuvākiem un tālākiem galamērķiem. Klientiem tiek nodrošināta nepārtraukta atskaite par to, kā norit kravas transportēšanas process, un, kur atrodas viņa krava, tādējādi parūpējoties par darījumu caurspīdīgumu un uzņēmuma uzticamību.

Ursus Forwarding kravu pārvadājumu klāstā ietilpst:

  • Auto kravu pārvadājumi –tos visbiežāk izmanto, lai transportētu kravas Eiropas teritorijā. Daudzi klienti izvēlas tieši šo pārvadājumu veidu, jo mēs nodrošinām drošu, precīzu un atbildīgu kravas transportēšanu, sākot no tās iekraušanas, līdz pat piegādei galamērķī.

  • Avio kravu pārvadājumi – šo variantu izvēlas gadījumos, kad kravu nepieciešams nogādāt galamērķī pēc iespējas ātrāk un drošāk, kā arī, ja transportēšana notiek uz tālāku valsti.

  • Negabarīta kravu pārvadājumi – tās ir kravas, kuras nav iespējams pārvadāt standarta nodalījumos, piemēram, vēja ģeneratori, lauksaimniecības tehnika un tamlīdzīgi. 

  • Dzelzceļa kravu pārvadājumi – transportēšana notiek pa galvenajiem sliežu ceļu koridoriem. Ekonomisks un drošs veids, kā transportēt koksni un ogles.

  • Jūras kravu pārvadājumi – ļauj transportēt kravas ekonomiskā veidā, ja piegādes termiņš nav strikti ierobežots.

Ursus Forwarding sniedz arī papildus loģistikas pakalpojumus:

  • Kravu apdrošināšana;

  • Muitas brokeru pakalpojumi;

  • Noliktavu pakalpojumi.

Uzziniet vairāk – Ursus.lv!
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti