Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Logu izvēle: Kuram risinājumam dot priekšroku?

Kad pienācis laiks mainīt logus mājoklī, pirmais jautājums ir par to, kādiem logiem dot priekšroku - plastmasas, koka vai alumīnija? Katram no šiem variantiem ir sava specifika, tādēļ izvēle jāveic rūpīgi.

PVC logi

Plastmasas logi ir viena no populārākajām izvēlēm mūsdienās. Tiem ir vairākas priekšrocības, piemēram, ilgmūžība, salīdzinoši zemas izmaksas un vienkārša kopšana. PVC logi ir noturīgi pret ārējo apstākļu ietekmi un izceļas ar labu siltumizolāciju.

Izvēloties plastmasas logus, jāņem vērā to siltumizolācijas klase (ekonomiskā, uzlabotā, energoefektīvā).

Koka logi

Iecienīta izvēle ir arī koka logi, kas izceļas ar ilgtspējību un eleganci. Šāda tipa logi piešķir mājīguma sajūtu, plašais toņu un dizainu klāsts ļauj logus pielāgot dažādiem stiliem un gaumēm.

Mūsdienās koka logi tiek apstrādāti ar īpašiem līdzekļiem, kas paaugstina aizsardzību pret vides nelabvēlīgo ietekmi.

Kas attiecas uz izmaksām, koka logi izmaksās vairāk nekā PVC logi.

Alumīnija logi

Ir vairāki iemesli, kādēļ alumīnija logi ir veiksmīga izvēle. Šāda tipa logi ir izturīgi un kalpo ilgi. No šī materiāla tiek izgatavoti arī ugunsdrošie logi.

Alumīnija logi ir noturīgi pret vides ietekmi, turklāt šiem logiem nav vajadzīga specifiska kopšana.

Bieži vien ar alumīnija logiem tiek aprīkotas biroju ēkas un moderni mājokļi, kur paredzēti lieli logu stiklojuma laukumi.

Arī alumīnija logi prasīs lielākus finansiālos ieguldījumus salīdzinājumā ar PVC logiem.

Laba izvēle ir kombinētie logu rāmji, kas apvieno koka un alumīnija labās īpašības. Šāda tipa logi ir ilgmūžīgi un gaumīgi, turklāt pielāgojami dažādām vidēm un dizainiem.

Tas, kāda veida logus izvēlēties, atkarīgs no katra namīpašnieka individuālajām prasībām. Ja nav pārliecības par veiksmīgāko izvēli, konsultējieties ar speciālistiem!

Plaša kvalitatīvu logu izvēle - Labologuagentura.lv

Ja aktuāla logu nomaiņa, ieskatieties Labo Logu Aģentūras piedāvājumā, kur pieejami kvalitatīvi plastmasas, koka un alumīnija logi jebkurai gaumei un prasībām. Tiek nodrošināta bezmaksas logu aiļu nomērīšana, kā arī logu montāža.

Zinošie speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu tieši Jūsu vajadzībām! Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk - labologuagentura.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti