Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Malkas skaldītāji – parocīgākās ierīces malkas skaldīšanai

Attīstoties ražošanai, palielinoties pirktspējai un citiem rādītājiem, attīstās arī tehnoloģijas. Dārza un mājas instrumenti paliek arvien komplicētāki, tomēr tie atvieglo darbu.

Ir ļoti daudz uzņēmumu, kas ne tikai nodarbojas ar mežu izstrādi, bet arī ar malkas sagatavošanu un pārdošanu. Laba malka ir tāda, kas ne tikai pareizi ievākta, bet arī sagatavota – saskaldīta un izžāvēta. Tieši tāpēc skaldīta malka ir tik dārga – tās sagatavošanas process nav no vienkāršajiem.

Malkas skaldītāji darbu padara ne tikai drošāku un vienkāršāku, bet arī kvalitatīvāku un ātrāk paveicamu

Malkas skaldītāji ir ārkārtīgi parocīgas ierīces malkas skaldīšanai. Tie, kas kaut reizi skaldījuši malku, lai krāmētu to šķūnī ziemai, zina, cik nebeidzama šķiet bluķu grēda un cik smagi jau pēc pāris pagalēm kļūst rokām un mugurai no lielās slodzes. Arī nelaimes gadījumi nav neizbēgami. Un tie notiek ne tikai neuzmanības dēļ, bet, piemēram, arī nejaušības dēļ paslīdot rokām. 

Malkas skaldītāji nodrošina lielisku darba kvalitāti – tie sadala bluķus ideālās pagalēs, kas visas būs viena garuma un izmēra. Malkas skaldītājs saskalda ne tikai sausu malku, bet arī slapju un zarainu, ar kādu parasti dabū kārtīgi pacīnīties tas, kas skalda ar cirvi.
 
Dažādas jaudas, izmēri un cenas

Malkas skaldītāji ar skaldīšanas spiedienu līdz 4 tonnām būs ideāli piemēroti kamīna malkas skaldīšanai ar garumu līdz 37 cm. Kompakti un mobili, ergonomiski un droši. Spēcīga un mobila iekārta, kas neaizņem daudz vietas. Ideāla izmantošanai gan mājās, gan arī dārza mājiņās. Nepārspējams cenas/jaudas attiecības ziņā, ideāls no 20 cm līdz 37 cm garas malkas sašķelšanai ar minimālām izmaksām. 

Darbam ikdienā, savās mājās vai dārzā lieliski noderēs horizontālie malkas skaldītāji. Tie ir kompakti un viegli svarā, kā arī vienkārši pārvietojami, jo aprīkoti ar riteņiem un vieglu cauruļveida rāmi.

Toties vertikālie malkas skaldītāji ir jaudīgāki un nebīsies ne no viena bluķa – tie tiks galā arī ar slapju un zarainu malku. Vertikālie malkas skaldītāji ir smagi, bet visbiežāk aprīkoti ar lieliem riteņiem, lai tos vienkāršāk pārvietot. Tiem ir krietni lielāks skaldīšanas spiediens un darba ražīgums. Izmantojiet šādus malkas skaldītājus patstāvīgam darbam, piemēram, malkas ražošanai priekš pārdošanas!

Abu veidu malkas skaldītāji (gan vertikālie, gan horizontālie) iegādājami veikalā Inserv.lv. Šeit ir ērti izvēlēties un pasūtīt. Zinošie konsultanti varēs ieteikt labāko risinājumu tieši jums. Tiek nodrošināta piegāde līdz vietai, kur jums nepieciešams uzsākt darbus.
 
Nesalīdzinoši lielāks darba ražīgums

Skaldot malku ar rokām vienmēr pastāv dažādi riski – savainošanās, sastiepumi un citi. Cirvis ir smags un ass instruments, kurš var salūzt, paslīdēt vai izkrist no rokām. Tāpat arī cilvēciskais faktors – ikviens cilvēks nogurst un grib atvilkt elpu. Turklāt, ja jums nepieciešams sagādāt lielu daudzumu malkas, piemēram, pārdošanai, tad nolīgt darbiniekus būs ļoti dārgi. Parēķiniet kopējās izmaksas!

Malkas skaldītāji būs labākie palīgi, lai saskaldītu lielu daudzumu malkas ātrā laikā. Darbs ar šo iekārtu ir daudz drošāks, nekā skaldīšana ar cirvi. Jūs spēsiet saražot vairāk skaldītas malkas īsākā laikā. Izvēlieties no lielā malkas skaldītāju klāsta interneta veikalā Inserv.lv, lai darbs vienmēr ritētu bez aizķeršanās un kvalitatīvi.

Malkas skaldītājs – tas ir lielisks ieguldījums jūsu ikdienas darbu atvieglošanai vai biznesa uzlabošanai. Izvēlieties, iegādājieties un sāciet strādāt jau šodien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti