Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Mēbeļu salons “Kate” - viss skaistai videi

Vai ir pienācis laiks iegādāties jaunas mēbeles savam mājoklim? Mēbeļu veikalu piedāvājums patīkami pārsteidz, taču, kā izvēlēties piemērotākās mēbeles, kas labi kalpos ilgtermiņā? Pirmkārt, izvēlieties kvalitāti, otrkārt dodiet priekšroku uzticamai tirdzniecības vietai, kur nopērkamas labāko ražotāju mēbeles.

Iekārtojiet māju vai biroju ar Kate.lv

Mēbeļu salons “Kate” ir īstā vieta, kur iegādāties visas mājokļa un biroja iekārtošanai vajadzīgās mēbeles. Ilggadēja pieredze, liels skaits apmierinātu klientu, īpaši piedāvājumi, liela izvēle, labāko ražotāju mēbeles - tās ir priekšrocības, ko iegūsiet!

Ja vēlaties iekārtot virtuvi vai ēdamistabu, apskatiet šīm svarīgajām telpām paredzētu mēbeļu piedāvājumu - dažāda veida, formu un dizainu galdi ēdamistabai no salona Kate, krēsli, plaukti un skapīši, kā arī citi risinājumi pārdomātam telpas iekārtojumam.

Savukārt, ja vēlaties uzlabot miega kvalitāti un atmosfēru, mēbeles no mēbeļu salona “Kate” būs teicama izvēle. Gultas dažādām prasībām, naktsskapīši un kumodes - ieskatieties un izvēlieties sev tīkamākos risinājumus.

Mēbeļu salona “Kate” piedāvājumu vērts apskatīt arī tad, ja ir jāiekārto birojs. Tur atradīsiet biroja krēslus un galdus, klusuma kabīnes, recepcijas, konferenču galdus un krēslus, kā arī apgaismojuma risinājumus un visu citu, kas vajadzīgs funkcionālas darba vides iekārtošanai. Ir skaidrs, ka strādāt labiekārtotā birojā ir daudz produktīvāk, tādēļ labu mēbeļu iegādē ieguldītais katrā ziņā atmaksāsies.

Plašs aizkaru un audumu piedāvājums

Tas vēl nav viss. Salonā “Kate” atradīsiet arī daudzveidīgu aizkaru un audumu klāstu. Dažādas audumu kolekcijas, akustiskie un saules gaismu atstarojošie audumi, funkcionālie audumi, aizkaru risinājumi dzīvojamām telpām, birojiem un citām sabiedriskām vietām, aizkaru stiprinājumi - tas viss un vēl vairāk atrodams plašajā “Kate” piedāvājumā.

Kate.lv - tas nav tikai par mēbeļu izvēli, tas ir par iedvesmu. Ieskatieties www.kate.lv un smelieties iedvesmu omulīgai un skaistai istabai vai funkcionāla biroja iekārtojumam gan jaunākajās kolekcijās, gan speciālistu ieteikumos un realizētajos projektos.

Ja vēlaties zināt, kā savu ieceri visveiksmīgāk īstenot dzīvē, un Jums nav skaidrs kādi tieši galdi ēdamistabai būs labākā izvēlē tieši Jūsu gadījumā, noderēs individuālā konsultācija, kuras laikā saņemsiet zinošu speciālistu atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti