Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mēs zinām, ka jūs skatāties!

Mediju kanāls EcoMedia jauno 2018.gadu ir sācis ar kārtējo konkursu starppilsētu autobusu ekrānos. Konkursa galvenā balva bija 250 eiro vērta sporta preču veikalu dāvanu karte.

Lai piedalītos konkursā, mēs piedāvājām pasažieriem pāriet uz tīkmekļa vietni, kuras adresi varēja atrast EcoMedia ekrānos, atbildot uz jautājumu, kā arī izteikt savu viedokli par EcoMedia translācijām. Pateicoties bezmaksas Wi-Fi pieslēgumam, pasažieriem bija iespēja piedalīties konkursā tieši autobusā.

Janvāra konkursa dalībnieku anketēšanas rezultātā tika noskaidrots, ka, lai arī šādos interaktīvos pasākumos galvenokārt piedalās jaunatne (vecumā no 18-35 gadiem – 68,6%), interesi izrāda arī vecāki cilvēki (vecumā 36+ - 31,4%). Lielākā daļa (56,9%) dzīvo Rīgā un Rīgas rajonā, izmanto starppilsētu autobusus 1-3 reizes mēnesī (42,2%), ceļā vidēji pavada 3 stundas (44,3%) un lielāko šī laika daļu (75%) skatās EcoMedia translācijas.

Lielākā daļa pasažieru ir apmierināta ar to, ka ceļā pavadīto laiku ir iespējams izmantot lietderīgi: uzzināt kaut ko jaunu no regulārās rubrikas “Interesanti fakti”, būt lietas kursā par svarīgākajiem notikumiem, iepazīties ar ievērojamakajām vietām, kas atrodas konkrētajā reģionā, uzzināt par gaidāmajiem pasākumiem, kā arī būt informētiem par laika apstākļiem. Lūk, daži viedokļi:

“Ļoti labi, ka ir tāda iespēja - brauciena laikā uzzināt ko jaunu un interesantu!”  Solveiga

“Patīk, ka tiek piedāvāta dažāda informācija. Patīk dabas video un skati.” Lība

“Lielisks laika kavēklis, patērētājs tiek izglītots, uzzinu jaunumus.” Salvis

“Ļoti interesants saturs. It īpaši tie fakti. Gan brauciena laiks ātri paiet, gan ko jaunu uzzinu.” Ralfs

“Ļoti piesaista izglītojošie un interesantie fakti, aktualitātes par izstādēm, festivāliem, pasākumiem.” Milda

“Man patīk! Uzzinu daudz interesantu faktu, kas ikdienas dzīvē paskrien garām. Uzzinu par katru Latvijas nostūrīti, kur un kas jauns tiek celts vai izveidots, un tādējādi varu ieplānot, ko vēlētos apmeklēt! Ir patīkami un nomierinoši vērot ziedu plaukšanu. Un ir labi, ka ir kāds ,kas atgādina tuvinieku un draugu vārda dienas!” Žanna

Mums bija svarīgi uzzināt to cilvēku viedokli, kuri ar interesi vēro mūsu mediju kanālu, seko jaunumiem un piedalās konkursos un aptaujās.

Pirmo vietu un 250 eiro vērtu sporta piederumu veikala dāvanu karti ir ieguvis Edijs B. no Jaunjelgavas.

Papildus veicināšanas balvu – 2 ielūgumus uz kinoteātri - saņēma: Gatis no Rīgas, Solveiga no Kurzemes un Iluta no Latgales.

Apsveicam uzvarētājus un pateicamies visiem, kas piedalījās konkursā, par godīgi izteikto viedokli EcoMedia mediju kanālu. Ar jūsu palīdzību mēs varam padarīt ekrānos redzamo saturu vēl interesantāku.

Sekojiet notikumiem: EcoMedia regulāri rīko konkursus starppilsētu autobusu ekrānos. Mūsu rīkotajos konkursos vidēji piedalās vairāk nekā 700 cilvēku nedēļā. 

Sīkāk par projektu: https://ecomedia.lv/par-projektu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti