Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Metāla plaukti dažādām vietām un mērķiem

Ja nepieciešami ilgmūžīgi, izturīgi, stabili plaukti, kuros var glabāt arī smagus priekšmetus, visloģiskākā izvēle ir metāla plaukti. Biroja mēbeļu un aprīkojuma tirdzniecības uzņēmums AJ Produkti piedāvā plašāku ieskatu pieejamo metāla plauktu sortimentā un specifikā.

Metāla plauktu priekšrocības

Domājot par biroja, noliktavas, garāžas vai citas telpas, kurā ir liela noslodze iekārtošanu, var rasties jautājums par to, kādas ir metāla plauktu priekšrocības. Galvenais pluss ir izturība un ilgmūžība, ar ko citu materiālu, piemēram, koka vai plastmasas, plaukti nespēj konkurēt.

Kvalitatīvi plaukti ir izturīgi gan pret mehāniskiem bojājumiem, gan pret mainīgiem ārējās vides apstākļiem, tie nedeformējas, nelūzt, neplaisā, gadiem ilgi saglabājot nemainīgu ārējo izskatu un funkcionalitāti.

Tāpat starp priekšrocībām jāmin arī vieglā kopšana un virsmas higiēniskās īpatnības – uz metāla virsmām nevairojas baktērijas, kas ir īpaši būtiski, ja tiek meklēts metāla plaukts, kurā uzglabāt pārtikas produktus.

Nepieciešamības gadījumā metāla plaukti ir kopjami arī ar dažādiem ķīmiskiem sadzīves ķīmijas līdzekļiem, jo virsmas ir izturīgas. Tos var viegli izjaukt un pārvietot, kā arī kombinēt ar citiem plauktiem un plauktu sistēmām.

No biroja līdz ķīmisku vielu ražotnēm

Minēto priekšrocību dēļ metāla plauktu sistēmas ir plaši pielietojamas, atliek vien izvēlēties piemērotāko sēriju, jo AJ Produkti piedāvājumā ir plaukti, kas piemēroti gan birojiem, gan arī noliktavām, kurās ikdienā ir liela slodze un kustība. Pirms plauktu iegādes līdz ar to ieteicams rūpīgi iepazīties ar to aprakstiem, lai izvēlētos konkrētajam mērķim piemērotāko risinājumu.

Ja ir nepieciešams metāla plaukts, taču tam nav paredzēta īpaši augsta slodze, piemēram, tiek meklēti metāla plaukti birojiem, droši var vadīties vien pēc plauktu dizaina un izvēlēties salīdzinoši vieglākas konstrukcijas plauktus, jo, visticamāk, ja vien birojs nepārstāv kādu specifisku nozari, pilnīgi pietiks ar plauktu, kurš iztur, piemēram, 150 kilogramu slodzi.

Savukārt pilnīgi cita pieeja būs nepieciešama tad, ja plaukti nepieciešami, piemēram, rūpnīcām, kurās notiek saskare ar spēcīgām ķīmiskām vielām un/vai īpaši smagiem priekšmetiem.

Tad dizains ir jāatstāj otrajā plānā, primāri uzmanību pievēršot plauktu virsmu izturībai un svarnesībai. Dažu sēriju plaukti spēj noturēt līdz pat 1000 kilogramu svaru.

Protams, pieejami arī dažādi vidus varianti – metāla plaukti garāžām, pārtikas produktu uzglabāšanai veikalos. Jebkurā gadījumā galvenais ieteikums ir rūpīgi iepazīties ar preču aprakstiem un izvēlēties konkrētajai vietai atbilstošāko risinājumu.

Pārliecinoša kvalitāte

Saprotams, ka, izvēloties metāla plauktus, visticamāk, tiek sagaidīts, lai tie būtu stabili, izturīgi un kalpotu tiešām ilgi. Tieši tie ir kritēriji, kā kvalitatīvi plaukti atšķiras no mazāk kvalitatīviem. AJ Produkti sortimentā ir dažādu izmēru, konstrukciju un izturības plaukti, to pamata un papildsekcijas, kā arī aprīkojums. Pareizi izvēlēti un montēti metāla plaukti ne tikai kalpos ilgi, bet arī palīdzēs taupīt vietu telpā un būs ērti izmantojami darbiniekiem.

AJ Produkti sortimentā pieejamie metāla plaukti ir sertificēti un to atbilstība industrijas augstākajiem standatiem ir apstiprināta dažados testos. Plauktiem ir 7 gadu garantija un AJ Produkti nodrošina gan plauktu piegādi, gan montāžu kā arī kvalitatīvu un profesionālu pēcpārdošanas servisu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti