Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Modernas darba vietas iekārtošanas noslēpumi

Kas nepieciešams mūsdienīga biroja iekārtošanai? Ir pierādīts, ka darba produktivitāte palielinās, ja biroja atmosfēra nav vecmodīga, tajā ir padomāts par darbinieku un apmeklētāju ērtībām un tiek ņemtas vērā darbinieku vēlmes un vajadzības. Laiks, kad iekārtojot darba kabinetus bija jādomā tikai par parastu krēslu un rakstāmgaldu jau sen kā aiz muguras.

Patīkamas darba vides iekārtošana veicina moderna un nopietna uzņēmuma tēlu, kas ir viena no tām īpašībām, ko klienti novērtē visvairāk, kad meklē iespēju sadarboties kāda pakalpojuma saņemšanai. Ar modernām biroja mēbelēm var iepazīties Kates mēbeļu salonā un interneta vietnē Kate.lv. Biroja mēbeļu izvēle nekad nav bijusi tik vienkārša.

Mājīgas darba vietas loma ikdienā

Ņemot vērā to, ka darbinieki darbā mēdz pavadīt ne tikai astoņas stundas, bet darba dienas mēdz būt arī garākas, skaidrs, ka biroja iekārtojumam ir jābūt ērtam un patīkamam. Mūsdienīgā darba vidē ir pārdomāts pilnīgi viss – sākot ar darba galdu un krēslu un beidzot ar aizkariem un pildspalvām. Ergonomiski galdi un krēsli, ir viens no pamatnosacījumiem darbinieku produktivitātes celšanai. Gaišas kabinetu, apspriežu un atpūtas telpas rada mājīguma sajūtu un dabiskās gaismas ieplūšana telpā to sasilda. Noteikti nevajag aizmirst par telpaugiem, kas radīs īpaši nomierinošu atmosfēru ražīgai darba dienai. Skaņu izolējošas starpsienas vai aizkari mazinās apkārtējās vides trokšņu ietekmi uz darba rezultātu, vienlaicīgi saglabājot atvērta tipa darba vietas īpašības.

Dizainera pakalpojumi biroja iekārtošanai

Lai atrastu un izraudzītos piemērotas biroja mēbeles un aksesuārus, katram klientam ir pieejama dizainera konsultācija un palīdzība, lai radītu tieši tādu darba vietu, uz kuru darbinieki katru rītu dotos ar prieku, nevis nolemtības sajūtu. Katrs no mums vēlas moderni un silti iekārtotu vidi ne tikai mājās, bet arī darba vietā, tādēļ dizainera pakalpojumi noderēs ne tikai reizēs, kad nepieciešams biroju iekārtot pilnībā no nulles, bet arī tajās reizēs, kad vienkārši vēlaties biroja telpas pārplānot, pārkārtot, pielāgot un uzlabot. Kates mēbeļu salona piedāvājumā ir iespējams atrast visu nepieciešamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti