Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Neliela uzņēmuma vasaras sporta spēļu organizēšana

Klāt ir vasara un, iespējams, ideja par nelielu sportiski izklaidējošu, komandas garu stiprinošu pasākumu dzimusi tikai tagad. Šajā rakstā parunāsim par dažiem tehniskiem un praktiskiem aspektiem.

Veicot vietu, kur tiks rīkots pasākums, izpēti, jāņem vērā, cik daudz un kāda veida inventāra nepieciešams nomāt, lai apmierinātu visas nepieciešamās vajadzības. Piemēram, neiztrūkstoša pasākumu daļa ir pusdienas un parasti arī vakariņas. Ir vērts apdomāt, vai ir pieejams nepieciešamais sēdvietu daudzums pie mielasta galda un vai ir piemērota telpa maltīšu noturēšanai? Siltā vasaras dienā vai naktī dalībnieki labprāt varētu gribēt uzturēties svaigā gaisā. Piedāvājam sēdvietu risinājumu - krēslu noma un turpat pieejama arī galdu noma . Papildu vietas iegūšanai noderēs telšu noma .

Kad vieta sagatavota, jāpiedomā par sporta daļas organizēšanu. Katrai disciplīnai Jums būs nepieciešams tiesnesis un kāds, kurš spēļu noslēgumā apkopo rezultātus, kā arī pasniedz balvas. Iespējams, laba ideja ir noalgot cilvēkus, lai neapgrūtinātu ar šiem pienākumiem dalībniekus no kolektīva, kas atbraukuši atpūsties.

Ja izvēlēsieties sporta spēles turpināt ar vakara izklaidējošo daļu, Jums noderēs DJ pakalpojumi. Pakalpojums sastāv no skaņas, gaismu tehnikas nomas un DJ darba, kas sākas līdz ar vakariņu laiku līdz pat 2:00 naktī. To pašu apskaņošanas tehniku varēs izmantot arī dienas daļā fona mūzikai un nepieciešamības gadījumā nodot kādu informāciju ar mikrofona palīdzību. Šāda pakalpojuma izmaksas 250-300 EUR.

 

Gandrīz visu nepieciešamo pasākumu organizēšanai Jums palīdzēs sagādāt

SIA Pasākumu tehniskais nodrošinājums

Daugavpils ielā 70, Rīga

Tālr. +371 29600561

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti