Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Padomi, kā vīrietim izvēlēties apavus

Tiek uzskatīts, ka sievietes piešķir lielāku nozīmi apavu izvēlē, tomēr arī mūsdienas daudzi vīrieši sāk vairāk interesēties par modi, līdz ar to arī viņu apavu un drēbju plaukti paliek pilnāki. Šobrīd veikalos ir pieejams ļoti plašs apavu klāsts, tāpēc nereti var būt tā, ka vīrietis mēdz apjukt visā klāstā un nesaprast, kurus no visiem apaviem iegādāties. Raksta turpinājuma minēti pāris vērtīgi padomi, kā vīrietim izvēlēties apavus.

Izvēlieties kvalitatīvus apavus

Varētu teikt, ka apavi ir gluži kā vīrieša vizītkarte, līdzīgi kā rokas pulkstenis. Ja Jums kājās būs netīri un nesakopti apavi, tad, iespējams, ka labais iespaids tiks sabojāts. Izvēloties apavus, Jums noteikti ir jāpārliecinās par to kvalitāti. Visvairāk nepieciešams pievērst uzmanību tieši zābaku un kurpju kvalitātei. Ja apavi būs kvalitatīvi, tie labi izskatīsies, tos būs viegli kopt, kā arī tie kalpos diezgan ilgu laiku.

Apavi no dabīgiem un kvalitatīviem materiāliem uzreiz atšķiras no sliktas kvalitātes apaviem. Vēl jāņem vērā tas, ka apavos no dabīga materiāla, kājas tiek pasargātas no svīšanas, kas ir ļoti svarīgi.

Pat, ja Jūsu apavi nebūs vieni no dārgākajiem, taču Jūs tos regulāri kopsiet, kopējais tēls tāpat būs pietiekami labs, lai atstātu patīkamu iespaidu uz pārējiem cilvēkiem.     

Apavi dažādām dzīves situācijām

Vīriešu apavi tāpat kā sieviešu apavi ir ļoti dažādi un daudzveidīgi. Katram iespējams nopirkt savai gaumei atbilstošus apavus. Tomēr vajadzētu vienmēr paturēt prātā, ka nepieciešams izvēlēties katrai dzīves situācijai atbilstošus apavus. Piemēram, ja Jums ir paredzēta biznesa tikšanās, tad uz to vajadzētu doties ar formāliem apaviem, nevis vasaras sandalēm. Tāpat, ja vasarā dosieties uz jūru, tad būs nepieciešamas pludmales čības.

Ja mājoklī veiksiet remontu, būs nepieciešami darba apavi. Darba apavi interneta veikalā 220.lv pieejami plašā klāstā. Tāpat šajā veikalā atradīsiet arī formālos apavus, brīvā laika apavus, kā arī daudz ko citu. Piemēram, veicot remontu, Jums noteikti noderēs instrumentu komplekts, ko arī varēsiet iegādāties šajā e-veikalā. 

Izvēloties apavus katrai dzīves situācijai, jāņem vērā, ka apavus nepieciešams pieskaņot arī pie apģērba. Piemēram, kopā ar džinsa biksēm derēs botes, kopā ar uzvalku - formālas kurpes.

Apavu krāsa

Vīriešu apavi ir pieejami dažādās krāsās. Izvēloties apavus neierastās krāsās, var atsvaidzināt kopējo tēlu un piešķirt tam odziņu. Kā arī mūsdienu apavu krāsu daudzveidība ļauj katram vīrietim izpaust savu ģērbšanās stilu. Tomēr ir pāris lietas, ko vajadzētu paturēt prātā, lai kopējais tēls būtu pārdomāts un piesaistošs.

Piemēram, ja Jūs ikdienā valkājat jostu, tad vislabāk būs, ja jostas krāsu saskaņosiet ar apavu krāsu. Apavus var saskaņot arī ar kaklasaites krāsu un pat zeķu krāsu. Ja Jūs tomēr vēl māc šaubas par apavu krāsas izvēli, tad ieteicams izvēlēties tādu apavu krāsu, kas ir vienā tonī vai nedaudz tumšāki par bikšu krāsu.   

Melnas, klasiskas kurpes

Iespējams, ka esat dzirdējis, ka sievietēm garderobē jābūt vismaz vienai mazai melnai kleitiņai. Līdzīgu apgalvojumu var attiecināt arī uz vīriešu garderobi, proti, ikvienam vīrietim ir nepieciešamas melnas, klasiskas kurpes. Šādas kurpes varēs vilkt svētku reizēs vai arī kādos dzīves svarīgos notikumos.

Melnas kurpes varēsiet vilkt kopā ar uzvalku. Iespējams, ka Jūs ikdienā nenēsājat uzvalku un uzskatāt, ka Jums tāds nav vajadzīgs, taču noteikti būs gadījumi, kad Jums nāksies doties uz draugu vai ģimenes locekļu kāzām, teātri vai kādu lielāku balli. Šādos notikumos Jums noteikti vajadzēs formālus apavus, tāpēc tiem jāatrodas Jūsu garderobē.  

Atbilstoši apavi Jūsu augumam

Apavus nepieciešams izvēlēties atbilstoši auguma aprisēm. Piemēram, ja Jūs esat maza auguma, Jums vajadzētu izvēlēties apavus, kam ir noapaļots vai strups purngals. Savukārt, ja esat gara auguma, Jums jāizvēlas apavi, kam ir garāki un smailāki purngali.

 Ja Jūsu auguma aprises ir smalkas, Jums nevajadzētu izvēlēties masīvus apavus. Taču, ja Jūs esat augumā ražens vīrietis, tad jāizvairās no smalku modeļu apavu izvēles.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ko ņemt vērā, pērkot veselības apdrošināšanu?

Veselības apdrošināšana kalpo kā garantija, ka, nonākot neparedzamās ar veselības problēmām saistītās situācijās, Jūs nesaskarsieties ar lieliem finansiāliem izdevumiem. Tas ir ieguldījums savā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti