Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pie kā vērsties, lai nomainītu slēdzeni

Dzīvē ir daudz dažādas situācijas, kad var būt nepieciešama slēdzenes maiņa. Ikvienam no mums tas saistās ar lieku stresu, patērētu laiku un līdzekļiem. Tikai retais to māk izdarīt pats, tāpēc visbiežāk jāsauc meistars, kura dēļ ir jātērē vēl vairāk laika.

Slēdzeni var nākties mainīt dažādu iemeslu pēc:

  • ja slēdzeni ir sabojājuši garnadži
  • ja tikušas pazaudētas atslēgas
  • ja vienīgās atslēgas ir sabojātas
  • ja slēdzene ir salūzusi
  • ja esat pārvācies jaunā mājoklī

Viens ir skaidrs, šīs situācijas gadās. Vislabāk pret tām nodrošināties var jau laicīgi saprotot, pie kā vērsties. Slēdzeņu SOS Serviss var veikt jebkuras slēdzenes nomaiņu vai remontu visas diennakts laikā.

Kā sazināties ar slēdzeņu servisu

Neraugoties uz to, vai situācija ar slēdzeni ir plānota vai ārkārtas, vislabāk to atrisināt ātri, lai tas nesagādā papildus rūpes. SOS Servisa operatīvā slēdzeņu remonta komanda var veikt jebkuras slēdzenes maiņas novērtēšanu, pirms pašas slēdzenes apskatīšanas. Viss, kas jums ir jādara, ir jāsūta savas problēmas apraksts un slēdzenes attēls uz tālruni +371 2666 1117, izmantojot WhatsApp aplikāciju.

Servisa darbinieki neatvērs jūsu durvis, ja nespēsiet pierādīt, ka tās tiešām pieder jums. Pirms sazinieties ar servisu, pārliecinieties, vai jums ir iespēja pierādīt sava mājokļa vai automašīnas piederību.

Cik tas maksā

Durvju slēdzenes nomaiņas cena ir ļoti individuāla. Pastāv dažādi slēdzeņu tipi, kā arī dažādas problēmas. Dažkārt slēdzenei nepieciešams tikai remonts, dažkārt tā ir jāmaina pilnībā. Vienkāršu atbildi uz jautājumu – cik tas maksā, nav iespējams sniegt.

Durvju slēdzenes nomaiņa gadījumos, kad nav citu veidu, kā iekļūt savā mājoklī, noteikti būs lētāks risinājums, kā mēģināt pašam savu mājokli uzlauzt, izsitot logu vai atlaužot durvis. Šāds scenārijs nevar būt lētāks, jo, papildus nodarītajiem bojājumiem jūsu mājoklim vai automašīnai, slēdzenes nomaiņa beigās būs jāveic tāpat. Piemēram, lai uzlauztu un vēlāk veiktu slēdzenes nomaiņu metāla durvīm, cena, kas izveidosies no durvju labošanas vien būs daudz augstāka kā vienkārša slēdzenes nomaiņa.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti