Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pieteikšanās aizdevumam Latvijā vai citur Eiropā – kur tas ir izdevīgāk un kāpēc

Katram pienāk brīdis, kad ir nepieciešams finansiāls atbalsts, jo ir radušies kādi pēkšņi un neplānoti izdevumi. Protams, ka varam mēģināt lūgt naudu arī saviem draugiem un radiniekiem, tomēr šāda prakse nav pārāk patīkama; naudas lietas labāk atstāt profesionāļu pārziņā, kuri palīdzēs Jums piemeklēt pašu labāko risinājumu tieši Jūsu gadījumam.

Aizdevumu veidi ir dažādi, bet šoreiz koncentrēsimies uz pašu pieteikšanos aizdevumam un apskatīsim, kur to izdarīt ir vieglāk – Latvijā vai ārvalstīs. Viens no palīglīdzekļiem šajā procesā varētu būt portāls Lån uden sikkerhed - Rabatlaan kurā varat apskatīt kreditoru piedāvājumu no Dānijas. Jūsu ērtībai tur ir atrodama dažāda veida informācija, kura noderēs pieņemot galīgo lēmumu, piemēram, īstermiņa kredītu salīdzinājumu var apskatīt šeit Rabatlaan un salīdzināt ar Latvijas kredītiestāžu piedāvājumu, kurš, godīgi sakot, nemaz nav tik plašs. 

Lai Latvijā iegūtu aizdevumu, klientam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam, tomēr apskatot https://rabatlaan.dk/ varam secināt, ka dāņu standarti ir daudz augstāki un lielākoties kredītus iegūt var tikai tie ļaudis, kuriem ir jau pāri 20. Šāds kritērijs norāda uz to, ka Dānijas kredītiestādes pieiet kredītu izsniegšanas procesam ar lielu atbildības sajūtu un nevis tikai lai nopelnītu, jo Latvijas apstākļos lielākā daļa 18 gadīgo iedzīvotāju vēl mācās skolā, kas nozīmē, ka ir iespēja paņemt kredītu, bet brīvo ienākumu, no kuriem to pēc tam atdot, nav. Šādos gadījumos jaunietis nespēj tikt galā ar kredīta slogu un pie reizes uz mūžu tiek sabojāta visa viņa kredītu vēsture, kas nākotnē apgrūtinās jauna aizdevuma iegūšanu, pat ja finansiālais stāvoklis būs labs un ar kredīta atdošanu it kā nebūtu nekādu problēmu. Arī atmaksas termiņi atšķiras: Latvijā ir ļoti populāri īstermiņa aizdevumi, kurus ir jāatmaksā vienas nedēļas, divu nedēļu vai arī 30 dienu laikā, bet Dānijā ir pieejami aizdevumi līdz pat vienam gadam, kas nozīmē, ka aizņēmuma summas maksājumus var izlīdzināt ilgākā laika posmā un tos būs vienkāršāk atmaksāt bez kavēšanās un ievērojot līgumā paredzētos termiņus. Vēl kāds svarīgs kredīta pieteikuma aspekts ir galvojuma nepieciešamība – labās ziņas ir tādas, ka ne Latvijā, ne Dānijā tas nav obligāts, lai iegūtu vēlamo aizdevumu, bet atšķiras aizdevuma lielums. Kā jau varam redzētRabatlaan tad aizdevumi tiek izsniegti kronās, bet tā nav problēma, jo interneta vidē ir pieejami dažādi kalkulatori, kuri Jums pavisam vienkārši palīdzēs konvertēt attiecīgo kronu daudzumu eiro valūtā un otrādi. Pēc šī procesa veikšanas ir jāsecina, ka dāņu kreditoru sniegtais naudas kredītu lielums atšķiras ar savu lielo variāciju, jo klientiem ir iespējams aizņemties arī mazas summas, sākot ar 6 eiro, līdz pat ievērojamiem naudas apjomiem – vairāk nekā 2600 eiro. 

Lai gan pati pieteikšanās procedūra gan Latvijā, gan citviet ir samērā vienkārša – tiek nosūtīta īsziņa vai pieteikums kreditora interneta vietnē, kas ir atkarīgs no Jūsu kārotā kredīta veida un nepieciešamās summas –, tomēr kopumā jāatzīst, ka dāņu aizdevumu piedāvājums šķiet nedaudz pārdomātāks un patērētājam ērtāks, jo attiecīgajā vietnē ir iespējams atrast arī padomus par to, kurš no visiem aizdevuma veidiem būtu Jūsu gadījumā piemērotāks, tādēļ arī būtu vieglāk veikt pareizo izvēli. Jebkura gadījumā, lai arī kādu kredīta veidu Jūs izvēlētos savu finansiālo ķibeļu risināšanai, ir svarīgi būt lietas kursā par visu pieejamo informāciju, tādēļ aicinām nesteidzīgi iepazīties ar piedāvājumiem un pieņemt labāko lēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti