Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pievilcīgs smaids - puse no veiksmes

Ja cilvēki biežāk smaidītu, tad pasaule būtu labāka. Jā, to nevar noliegt, bet ko darīt, ja doma par uzsmaidīšanu kamerai vai citiem cilvēkiem uzdzen šermuļus? Un ko darīt, ja cilvēks ir iemanījies runāt tā, lai citi neredzētu viņa zobus? Sākt to risināt! Paldies mūsdienu medicīnai, ka ir tāda opcija kā zobu implanti, jo kompleksu pilna dzīve nav pilnvērtīga dzīve.

Kāpēc skaists smaids ir tik būtisks?

Iespējams, atbilde uz šo jautājumu varētu šķist pašsaprotama, taču pievilcīga smaida būtība ir daudz dziļāka par ārēji redzamo. Pirmais, protams, ir vizuālais aspekts - jo uz koptiem zobiem ir patīkamāk skatīties. Taču tālāk jau seko dziļāki iemesli - skaisti zobi liecina par vitalitāti un veselību, līdz ar to šādiem kandidātiem ir lielākas izredzes sastapt partneri. Tāpat kopts un pārliecināts smaids liecina par pārticību un līdera prasmēm. Vai kaut kas no visa uzskaitītā rezonē ar jums?

Ja tā, tad laiks pieteikties zobārsta vizītei! Iesakām vispirms izpētīt, kura klīnika strādā ar zīmolu Ankylos. Tas piedāvā augstas klases implantu sistēmas, kas ir labākā ilgtermiņa izvēle. Jūsu ieguvumi, izvēloties šīs sistēmas:
 

  • Ātra dzīšana. Unikālais dizains un implanta materiālu īpašības veicina ātrāku dzīšanu.
  • Premium kvalitāte. Jums nebūs svešķermeņa sajūtas mutē.
  • Mūža garantija. Šie implanti var kalpot visu mūžu, ja rūpīgi tiek ievērota zobu higiēna un zobārsta noteiktie profilaktiskie pasākumi.
  • Ērta profilakse. Atšķirībā no citiem lētākiem zīmoliem, protezēšanas komponentes ir iespējams nomainīt vai pielāgot jebkurā laikā.
  • Tūlītējs rezultāts. Gadījumā, ja zobs ir jāizrauj, implantu iespējams ievietot vienas vizītes laikā.

Dzīšanas process

Mūsdienīgākie implantu sistēmu ražotāji implantus veido no tādiem materiāliem, kas paātrina dzīšanas procesu un integrāciju žokļa kaula audos. Implanti tiek veidoti tā, lai tie pēc iespējas tuvāk atbilstu cilvēka dabīgajam kaulam. To, cik ātri noritēs dzīšanas process, nosaka dažādi faktori - pacienta vecums, imunitāte, dzīvesveids, tai skaitā arī kaitīgie ieradumi. Parasti implanti žokļa kaulā spēj integrēties un nostabilizēties 2-8 mēnešu laikā.

Vai implanti būs jānomaina?

Augstākās klases implantu sistēmas ir īpašas ar to, ka tās var kalpot visu mūžu. Protams, lai tas notiktu, ir jāievēro rūpīga zobu higiēna un zobārsta ieteiktās rekomendācijas. Maciņš spiež un plānojat izlemt par labu lētākām sistēmām? Tad jāņem vērā, ka diemžēl arī šajā sfērā ir krāpnieki, kas saražo implantus un tad pazūd. Tas nozīmē, ka pacients tiek atstāts bez jebkādas garantijas un iespējas implantu nomainīt, ja tas būtu nepieciešams.

Kā atšķiras implants no tilta?

Lai arī abi pilda šķietami vienādu funkciju, tiem ir pilnīgi atšķirīgi uzstādīšanas mehānismi. Atšķirībā no implanta, zobu tilts aizvieto trūkstošu zobu vai zobu grupu, iesaistot blakus esošos zobus. Tas nozīmē, ka tilta uzstādīšanai nepieciešami divi veseli balsta zobi, kuri tiek noslīpēti, zaudējot dabiskos audus. Savukārt implants, kā jau augstāk noskaidrojām, tiek ieskrūvēts žokļa kaulā, kurā tas ar laiku integrējas. Kura metode ir jums piemērotāka? To varēsiet noskaidrot zobārsta vizītē!

Lai arī zobārstniecības terminoloģija var šķist biedējoša, patiesībā no šādām procedūrām nav jābaidās. Tieši otrādi - laiks mest bailes pie malas un sākt jaunu, lielisku dzīvi bez kompleksiem. Lai izdodas!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti