Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

PLASTIKĀTA LOGI VISĀM ĒKĀM

Firma M-Lux piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus gan dzīvokļiem, gan privātmājām. Mūsu darbinieku pieredze mērāma vairāk nekā 15 gadu garumā. Ar savu atbildīgo darbu esam ieguvuši savu klientu uzticību. To apstiprina tas, ka daudzi klienti pie mums vēršas atkārtoti, lai mēs uzstādītu plastikāta logus arī citām ēkām. Pamatā piedāvājam plastikāta logus, bet nepieciešamības gadījumā iespējams iegādāties arī koka un alumīnija logus, kā arī bīdāmās stikla pakešu durvis.

Nav tādu māju vai dzīvokļu, kurās mēs nevarētu uzstādīt plastikāta logus. M-Lux meistari ir strādājuši gan visdažādākā izmēra privātmājās, gan dažādu tipa daudzdzīvokļu mājās – Hruščova tipa mājās, Lietuviešu tipa mājās, Franču projekta mājās u.c.

Logi ir svarīga sastāvdaļa katrā mājoklī. Kvalitatīvi pvc logi sniedz mājai vai dzīvoklim gan skaņas, gan siltuma izolāciju, kas attiecīgi nodrošina dzīvojamās platības komforta līmeni. M- Lux piedāvātie plastikāta logi ir izturīgi arī pret kramplaužiem, kas varētu būt īpaši svarīgi pirmo stāvu iedzīvotājiem. Kvalitatīvi logi paaugstina ne tikai komforta līmeni mājoklī, bet krietni paceļ mājokļa kopējo vērtību.

Pakešu logi ieguvuši stabilu un nemainīgu vietu logu tirdzniecības tirgū. Gan to funkcionalitātes dēļ, gan pieņemamo cenu dēļ. Plastikāta logi cenas, protams, variē ņemot vērā loga izmērus, bet firma M-Lux allaž piedāvā saviem klientiem draudzīgas cenas, lai katrs varētu saņemt mūsu pakalpojumus. Remontējot māju vai dzīvokli neatņemama sastāvdaļa ir plastmasa logi.

Pvc logu izgatavošana notiek pēc līguma noslēgšanas ar klientu. Pirms līguma slēgšanas tiek pārrunātas visas detaļas, kas saistās ar logu maiņu vai likšanu no jauna. Klienta vēlmes un vajadzības tiek uzklausītas. Ņemot vērā M-Lux darbinieku ilgo pieredzi, mēs allaž ieteiksim mūsu skatījumā labāko variantu Jūsu mājas vai dzīvokļa logiem.

Ja vēlaties, lai firma M-Lux Jūs nodrošina ar augstas kvalitātes logiem, tad iesakām ar mums sazināties pa tālruni + 371 26661115 vai apmeklēt mūs klātienē. Palīdzēsim katram, kurš vēlas mainīt vai ielikt logus dzīvojamajā telpā, lai uzlabotu dzīves kvalitāti. Vairāk informācijas M-Lux mājas lapā.

 

 

 







 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti