Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Plastikāta un koka pakešu logu modernizācija un remonts visā Latvijas teritorijā

Mūsu speciālisti veic profesionālu un ātru plastikāta (PVC) logu, stikla pakešu remontu, regulēšanu un modernizāciju.

 

Ikvienam, kas vēlas tikt vaļā no aukstuma un mitruma, kā arī nodrošināt pareizu mājokļa ventilāciju, "Rīgas logu servisa" komandai ir lieliski piedāvājumi! Mūsu profesionāļi veic stikla pakešu nomaiņu, logu un durvju hermētiskuma regulēšanu, blīvgumiju maiņu pret augstas kvalitātes vācu ražotāja "Schlegel" poliuretāna blīvējumu, kā arī piedāvā ventilācijas vārstus, kas risina telpu pareizas vēdināšanas problēmas.

Pievērsiet uzmanību esošo blīvgumiju apkopei, lai mājoklis būtu silts un tajā tiktu nodrošināta pareiza ventilācija.

Blīvgumiju  kalpošanas laiks  ir 5-7 gadi. Vēlāk tās kļūst neefektīvas un ļauj mājoklī iekļūt aukstumam, troksnim un mitrumam. Nepareizi ekspluatēta gumijas blīve zaudē elastību un viegli sacietē temperatūras svārstību dēļ: karstuma dēļ - tā kūst un pielīp pie loga profila, bet aukstā laikā -saplaisāšanas un sacietēšanas dēļ, mazina loga hermētiskumu, palielina ārējo troksni telpās un ļauj mitrumam un aukstumam viegli iekļūt mājoklī.

Blīvgumijām ir nepieciešama papildu apkope - vismaz pāris reizes gadā ir jāveic to atjaunošana ar speciālu bezskābes smērvielu.

Mēs iesakām nomainīt parastās blīvgumijas uz vācu Q-Lon putublīvējumu.

Vācijas uzņēmuma "Schlegel" putu blīvējumam, kas izstrādāts, lai apmierinātu visaugstākās prasības, ir piecu gadu garantija. Blīvējuma priekšrocība ir nepārspējama laika pretestība - tas nebija zaudējis hermētiskās īpašības visu testēšanas laiku, t.i.21 (!) gadu. Šādam blīvējumam nav jāveic papildu apkope visā tā darbības laikā, kā arī to nav jāpielāgo ziemas un vasaras sezonām. Tam raksturīgs īpaši zems siltumvadītspējas koeficients (K) - 0,033w/mk. "Schlegel" blīvējums nepiesaista un nelaiž mitrumu telpās.

Kādēļ uz logiem veidojas kondensāts?

Viens no galvenajiem iemesliem ir nepietiekama telpu ventilācija. Koka logi "elpo" bet plastikāta logi, to hermētiskuma dēļ, to nedara. Kad vecie koka logi tiek aizstāti ar PVC, telpās rodas paaugstināts mitrums, kā rezultātā izraisa kondensāta veidošanos uz logiem, pelējuma, baktēriju un sēnītes parādīšanos, ēkas sabrukšanu un mikroklimata pasliktināšanos. Nevedinātās telpās sakrājas smacīgs gaiss, kas ietekmē miega un arī dzīves kvalitāti. Telpas jāvēdina visu diennakti -24/7.

Vislabākā un finansiāli izdevīgākā izvēle pareizai iekštelpu ventilācijai - logu ventilācijas vārsti. To uzstādīšana ir ātra un vienkārša un nesagādās problēmas! Logu vārsti aizvieto ventilācijas atveres un darbojas ļoti efektīvi, saglabājot augstu iekštelpu gaisa kvalitāti, vienlaikus normalizējot mitruma līmeni. Ja stikla paketē ir redzams kondensāts vai rasa, tad stikla blokā vairs nav retināts gaiss vai inertagāze, un tā ir jānomaina.

Pielāgojot iekštelpu mitruma līmeni, tiks stiprināta iedzīvotāju imūnsistēma, novērsti vīrusi un citas slimības, piemēram, astma, klepus, bezmiegs, alerģijas, elpceļu infekcijas, kā arī uzlabota miega un dzīves kvalitāte. Pagātnē paliks arī mitrās telpas, pelējošās sienas un aizsvīdušie logi.

AKCIJA -

noformējot pasūtījumu līdz 31.08.2021.,

visu logu renovācijai atlaide līdz 25%

Rīgas Logu Serviss

23225433

www.rigasloguserviss.lv

[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti