Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

“Power bank” gadžetiem un sadzīves tehnikai: Vai ir vērts iegādāties jaudīgas pārnēsājamas uzlādes stacijas?

Pārnēsājamās spēkstacijas bieži tiek salīdzinātas ar “power bank”, jo abu šo ierīču uzdevums ir uzkrāt, uzglabāt un pārraidīt enerģiju citām portatīvajām ierīcēm.

Portatīvās elektrostacijas ir ierīces, kas ļauj cilvēkiem vai uzņēmumiem pārvietot un izmantot elektrību, kad tā ir nepieejama no parastās elektroapgādes tīkla. Šīs ierīces var būt noderīgas dažādās situācijās, piemēram, ceļojot, atpūšoties pie dabas, laukos, dabas katastrofu laikā vai jebkur citur, kur ir nepieciešama papildu elektrība un ilgstošs enerģijas avots.

Šīs ierīces parasti ir kompakta izmēra un viegli pārnēsājamas, tādēļ tās ir ērti lietojamas, lai nodrošinātu elektrību dažādiem elektroierīcēm un iekārtām, kā arī mobilajām ierīcēm.

Portatīvā elektrostacija darbojas uz iebūvētiem akumulatoriem vai baterijām, kas uzglabā elektrību. Lai uzlādētu elektrostaciju, tā parasti tiek pieslēgta pie standarta elektroenerģijas tīkla, izmantojot lādiņu vai saules paneļus, ja tā ir saules uzlādei paredzēta.

Šīs akumulatori var būt litija-jonu, litija-polimēru vai citu veidu akumulatori, atkarībā no ierīces izmēra un mērķa.  Lai novērstu pārslodzes un citus riskus, portatīvās elektrostacijas bieži aprīkotas ar drošības funkcijām, piemēram, pārslodzes aizsardzību, īssavienojuma aizsardzību un temperatūras kontroli. Svarīgi pieminēt, ka dažas portatīvās elektrostacijas darbojas uz akumulatoriem, kas uzlādējami no saules enerģijas vai citiem atjaunojamiem enerģijas avotiem. Tas var palīdzēt samazināt elektroapgādes ietekmi uz vidi.

Populārākie modeļi

Pirms iegādāties portatīvo elektrostaciju, ieteicams arī izpētīt dažādus modeļus un salīdzināt to funkcijas un izmaksas, lai atrastu piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām. Lai palīdzētu Jums izdarīt izvēli, esam izveidojuši portatīvo uzlādes staciju reitingu. Jūs varat aplūkot EcoFlow produkciju, kas ir iekļauta šajā reitingā.

1.EcoFlow DELTA 2

Pievienojot DELTA 2 portatīvos saules paneļus, Jūs jebkurā laikā varat pārvērst DELTA 2 par jaudīgu saules ģeneratoru. DELTA 2 sasniedz pilnu uzlādi īsā laikā: kad tā ir pievienota kontaktligzdai, tā sasniedz 80% uzlādi tikai 50 minūtēs un pilnu uzlādi tikai 80 minūtēs. Varat arī sekot līdzi DELTA 2 parametriem, uzlādes līmenim, izmantojot mobilo aplikāciju.

Šai pārnēsājamai spēkstacijai ir ātrākais uzlādes ātrums un vislielākā jauda, salīdzinot ar konkurentiem. Starp citu, EcoFlow ir ražotājs, kas ražo papildu akumulatorus, kurus var savienot ķēdē ar pārnēsājamām uzlādes stacijām. Tādā veidā Jūs varat dubultot rezerves barošanas avota kopējo enerģijas jaudu, lai Jūsu elektroierīces darbotos ilgāk.

2.EcoFlow River 2

Ierīces uzlāde aizņem tikai 60 minūtes. Akumulatora darbības laiks ir paredzēts vismaz 10 gadiem. Pats akumulators ir kluss, kas ir liela priekšrocība. EcoFlow River 2 uzlādes stacijai ir pieejama EcoFlow mobila lietotne. Izmantojot mobilo aplikāciju, var attālināti sekot līdzi ierīces stāvoklim – cik daudz procentos atlicis uzlādes līmenis un cik ilgi akumulators darbosies. Šo uzlādes staciju var arī lietot un vienlaikus uzlādēt. Ierīcei ir arī laba aizsargfunkciju sistēma, jo ir aizsardzības sistēma pret pārkaršanu, pārslodzi, pārspriegumu, īssavienojumu, zemu temperatūru un pārstrāvu.

3.EcoFlow RIVER 2 Pro

EcoFlow River 2 Pro var uzlādēt, izmantojot maiņstrāvas (AC) pieslēgvietu, automašīnas uzlādes portu, USB-C portu vai saules paneļus, kurus varat iegādāties atsevišķi. EcoFlow River 2 Pro var pilnībā uzlādēt līdz 100% tikai 70 minūtēs. EcoFlow piedāvā mobilo lietotni, kas ir pievienota EcoFlow River 2 Pro, ļaujot iegūt papildu informāciju par pašreizējo akumulatora procentuālo daudzumu un citiem parametriem. Šī spēkstacija ir maza izmēra, bet tai ir liela jauda, ​​tā sver 7,8 kg un ir maza izmēra, tāpēc šo strāvas avotu var ņemt līdzi jebkurā ceļojumā.

Jāatceras, ka elektrostacijas var atšķirties attiecībā uz jaudu, akumulatora izturību un funkcionalitāti, tāpēc ir svarīgi izvēlēties piemērotu modeli saskaņā ar konkrētajām vajadzībām. Pirms iegādājaties portatīvo elektrostaciju, ieteicams veikt detalizētu pētījumu un salīdzināt dažādas iespējas, lai izvēlētos vislabāko risinājumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kādas krāsas virtuves mēbeles izvēlēties?

Praktiska un komfortabla virtuve ir jebkura mājokļa būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, cik plaša ir virtuvei atvēlētā telpa. Ja labi izplānots, ergonomisks un funkcionāls virtuves iekārtojums ļ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti