Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Praktiska un viegli lietojama sadzīves tehnika tavai vasarnīcai

Pienākot atvaļinājumam vai nedēļas nogalei, daudzi no mums sakrāmē somas un dodas baudīt silto laiku uz vasarnīcu. Kāds iekopis dārziņu, cits vienkārši vēlas atpūsties no pilsētas straujā ritma un atgūt spēkus. Taču, lai uzturēšanās vasarnīcā būtu patīkamāka, nepieciešams sagādāt sadzīves tehniku. Tā kā vasaras mājas parasti tiek izmantotas sezonāli, ir svarīgi pievērst uzmanību tam, lai iekārtas būtu viegli pārvadājamas, ērti lietojamas un nepatērētu daudz enerģijas.

Interneta veikals 220.lv ir sagatavojis vairākas idejas, kuras arī tu vari izmantot, lai iekārtotu savu vasarnīcu, padarot to par ideālu vietu, kur pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem vai pat vienatnē.

Veļasmašīna

Ja plāno uzturēties vasarnīcā ilgāku laiku, darbojoties dārzā, dodoties peldēties, rīkojot dārza vakarus utt., tev noteikti noderēs neliela, taču efektīva un praktiska veļasmašīna, kuru ērti vari izmantot, lai izmazgātu nelielu veļas daudzumu. Šāda sadzīves tehnika atrodama arī 220.lv. 

Ja nevēlies pirkt automātisko modeli, droši vari izvēlēties kādu no daudzveidīgajām un kvalitatīvajām pusautomātiskajām veļas mašīnām, kas neaizņem daudz vietas, taču ir ekonomiskas, un ātri izmazgās drēbes. Piemēram, Camry veļas mašīna ar augšējo ielādi ir tikai 60 cm augsta, taču tajā iespējams ielādēt līdz pat 3 kg veļas. Tai ir divi atsevišķi nodalījumi, no kuriem viens paredzēts mazgāšanai un skalošanai, savukārt otrs – centrifugēšanai. 

Šāda sadzīves tehnika būs lieliska izvēle vasaras mājai ne tikai tāpēc, ka tā aizņem maz vietas, bet arī tās pievilcīgās cenas dēļ – tev nebūs jātērē pat 100 eiro, lai aprīkotu mājokli ar efektīvu iekārtu, kas izmazgās drēbes, kuras varēsi izņemt jau gandrīz sausas.

Plīts un cepeškrāsns

Atrodoties ārpus pilsētas, aiziet uz kafejnīcu vai restorānu būs diezgan grūti, tādēļ nāksies pašiem domāt, kā sarūpēt maltīti. Lai to izdarītu, nav nepieciešama liela plīts vai cepeškrāsns, jo 220.lv iespējams iegādāties mini plītis gan ar, gan bez cepeškrāsns, kā arī cepeškrāsnis ir pieejamas atsevišķi.

Interneta veikalā atrodamas dažādas elektriskās un gāzes mini plītis, kuras ērti iespējams novietot uz galda. Pieejami gan elektriskie, gan gāzes modeļi ar vienu vai diviem sildriņķiem. Elektriskās plītis aprīkotas ar čuguna sildriņķiem. 

Plašajā preču klāstā ieraudzīsi arī daudzveidīgas cepeškrāsnis, kuras izmantot gan smalkmaizīšu un picu cepšanai, gan grilēšanai, grauzdēšanai un citiem nolūkiem. Piemēram, jaudīgā Saturn cepeškrāsns aprīkota ar trim darba režīmiem, kā arī praktisku taimeri, kuru būs viegli uzstādīt, lai precīzi varētu noteikt maltītes gatavošanas laiku. Cepeškrāsns maksimālā temperatūra ir 3200C, tādēļ tajā būs iespējams pagatavot arī sarežģītākus ēdienus. Savukārt 36 litru ietilpība nodrošinās to, lai vakariņām varētu pagatavot pat veselu vistas cepeti. Arī šajā gadījumā tev nebūs jāuztraucas par budžetu, jo par cepeškrāsni nebūs jātērē vairāk nekā 50 eiro.

Tiem, kuri novērtē ērtību un praktiskumu, 220.lv piedāvā arī tādus modeļus, kuros cepeškrāsns aprīkota ar diviem plīts sildriņķiem, kas atrodas tās augšpusē. Tas nozīmē, ka ar vienu ierīci varēsi ne tikai, piemēram, cept kūku, bet arī vienlaikus izvārīt zupu vai ievārījumu, kas vasaras sezonā ir īpaši aktuāls. 

Lai vasara tiktu pavadīta ne tikai strādājot, bet arī atpūšoties, ir svarīgi izvēlēties tādu sadzīves tehniku, kas ir kvalitatīva un viegli lietojama. Interneta veikalā 220.lv atradīsi visas nepieciešamās iekārtas – veļasmašīnas, plītis, cepeškrāsnis, kā arī tējkannas, kafijas automātus, grilus un daudz ko citu. Ieskaties jau šodien!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti