Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rūpēs par savām finansēm rudenī – 5 noderīgi padomi

Lai arī rudens var nebūt īstais laiks, kad uzstādīt ambiciozus mērķus vai radikāli mainītu savus ieradumus, tas ir piemērots brīdis, lai piebremzētu un izvērtētu, kā rūpējaties par savu finansiālo stabilitāti šobrīd. Tā kā strauji tuvojas gan apkures sezona, gan gada nogale, pārskatiet savu budžetu un ieviesiet korekcijas, ja tādas ir nepieciešamas. Ja šajā rudenī vēlaties justies labāk par savu finansiālo situāciju, Jums noderēs šie 5 padomi!

1.Ieplānojiet prieku

Budžeta plānošanai nav jābūt garlaicīgai un jārada ierobežojoša sajūta. Tieši otrādi - gudri plānojot budžetu, Jūs varat atļauties vairāk prieka savā dzīvē. 

Budžeta plānā iekļaujiet arī tēriņus savam priekam - vai tas būtu teātra vai kino apmeklējums, maltīte iecienītajā restorānā vai SPA apmeklējums - pielāgojiet to savām interesēm un iespējām.

2.Investējiet sevī

Ieguldiet savā finanšu pratībā! Jūs varat apmeklēt vietējo bibliotēku un atrast grāmatas par šo tēmu, kā arī lasīt rakstus vai skatīties video saturu internetā. Mūsdienās ir pieejami daudz vērtīgu bezmaksas resursu - izmantojiet tos savā labā!

3.Rūpes par sevi

Parūpējieties par sevi - veidojiet uzkrājumu, lai ātrāk sasniegtu savus finanšu mērķus. Rudens ir īstais laiks, lai realizētu izaicinājumu “Mēnesis bez iepirkšanās” - izaiciniet sevi nepirkt neko lieku un ietaupīto naudu noguldiet savas kvēlākās vēlmes īstenošanai.

Ja saprotat, ka kādas ieceres realizēšanai tomēr mazliet pietrūkst, bet to ir svarīgi realizēt iespējami drīz, noderēt var aizdevums no Sefinance. Aizdevēja piedāvājumā ir dažāda veida kredīti, dodot iespēju izvēlēties vajadzībām piemērotāko. Pirms kredīta noformēšanas svarīgi izvērtēt savu maksātspēju.

4.Sāciet gatavoties gada nogalei

Decembris būs klāt ātrāk nekā spējat to iedomāties. Lai izvairītos no lieliem izdevumiem vienā mēnesī, mēģiniet plānot uz priekšu.

Varat jau tagad atvērt tieši šim mērķim paredzētu krājkontu un katru mēnesi atlikt kādu summu dāvanu iegādei un ballīšu rīkošanai. Varat pieslēgt arī automātisko maksājumu internetbankā, izvēloties sev ērtāko pārskaitījuma summu un datumu.

5.Meklējiet palīdzību, ja tā Jums ir vajadzīga

Ja piedzīvojiet finansiālas vai cita veida grūtības, nebaidieties meklēt palīdzību, lai iespējami drīz atrastu piemērotākos un efektīvākos risinājumus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kādas krāsas virtuves mēbeles izvēlēties?

Praktiska un komfortabla virtuve ir jebkura mājokļa būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, cik plaša ir virtuvei atvēlētā telpa. Ja labi izplānots, ergonomisks un funkcionāls virtuves iekārtojums ļ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti