Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

SEO pakalpojumi rezultātu uzlabošanai

Izmantojot SEO, galvenais mērķis ir nonākt Google meklētāja pirmajās pozīcijās. Bet bieži vien mums tiek uzdots jautājums - kas tieši nosaka pozīciju izvietojumu? Atbilde ir gan vienkārša, gan sarežģīta vienlaicīgi.

Par pozīciju izvietojumu Google meklētāju rezultātos atbildīgs Google algoritms. Vienkāršiem vārdiem tā ir sistēma, kas pārbauda lapas stāvokli un atbilstību. Lielākā daļa algoritma nosacījumu nozares pārstāvjiem ir zināmi un uz to bāzes ir veidoti SEO pakalpojumi. Bet tomēr paliek nezināmā daļa, kas ir dažādu aspektu kopums. Šoreiz, lai palīdzētu labāk izprast SEO pakalpojumu nozīmi, esam apkopojuši svarīgāko par Google algoritmu.

Atslēgvārds - saite starp  lapu un potenciālo klientu

Viens no Google algoritma galvenajiem uzdevumiem ir palīdzēt satikties uzņēmumam jeb mājaslapai ar potenciālo klientu jeb personu, kas izdarījusi meklējumu. Atslēgvārda izmantošana ir galvenais, kas nodrošina šo satikšanos. Tādēļ tieši viens no galvenajiem SEO pakalpojumiem ir nozares atslēgvārdu izpēte un piemeklēšana, kā arī iekļaušana saturā. Google algoritms ne tikai piemeklē atbilstošo informāciju, bet arī pielāgo rezultātu formātu. Kā piemēram, ja tiek meklēta adrese, algoritms ne tikai piedāvā mājaslapu, kam šī adrese pieder, bet piedāvā ‘maps’ jeb kartes rezultātus vai Google business profilu.

Lapas atbilstība

Ne tikai atslēgvārdi ir tie, kas nosaka vai mājaslapa ir atbilstoša izdarītajam meklējumam un kādās pozīcijās tās sarindot. Gan satura tēma, izmantotie atslēgvārdi, gan satura kvalitāte, būtiski ietekmē sasniedzamos rezultātus. Šeit nozīmīgs ir gan tehniskais SEO, gan iekšējais SEO. Šie SEO pakalpojumu palīdz sakārtot gan lapas iekšējo saturisko pusi, gan atrisināt tehniskās problēmas, kas var radīt lapai šķēršļu vai traucēt lapas apmeklētājiem. Kā piemēram, uzlabot lapas ielādes ātrumu, likvidējot dublētu saturu, kas bremzē lapas ātrumu.

Lai sasniegtu labākos rezultātus un veiksmīgi izturētu Google algoritma stingro pārbaudi, iesakām izvēlēties jūsu lapai piemērotāko SEO pakalpojumu. Uzsākot SEO optimizāciju ieteicams izvēlēties pilno optimizācijas procesu. Bet ja optimizācija iepriekš jau veikta, iespējams izvēlēties citus pakalpojumu veidus, kas palīdzēs atrisināt problemātiskos jautājumus. Visu informāciju atradīsi SEO Aģentūras pakalpojumu sadaļā vai sazinoties ar mūsu komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti