Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Sudraba gredzeni – uzlecošā zvaigzne šajā vasarā

Sudraba gredzens ir modes lieta un vērtība kopš aizlaikiem. Tas simbolizē labklājību un gudrību jau daudzu gadsimtu garumā. Sudraba popularitāte ik pa laikam mainās, taču šogad tas piedzīvo jaunu uznācienu – sudraba juvelierizstrādājumi redzami gan ikdienas cilvēku, gan slavenību koptēlos – pat uz sarkanajiem paklājiem! Turpinājumā par to, kas ir sudraba gredzenu popularitātes pamatā un kas modē šovasar.

Kāpēc tieši sudrabs?

Nav iespējams viennozīmīgi atbildēt, kas izraisījis jauno sudraba popularitātes vilni, taču vienu var droši apgalvot – sudraba gredzens ir skaists, izturīgs un pieejams, tas simbolizē vērtības, kuras cilvēki vēlas savā tuvumā. Šobrīd sudraba gredzenus un citas rotas izgatavo pat tādi pasaulē slaveni juvelieri un juvelieru modes nami, kas agrāk to nekad nav darījuši.

Sudraba gredzeni un klasiskais dizains

Protams, klasika vienmēr ir modē, tomēr šis gads ir izņēmums ar to, ka klasika patiešām ir modē! Modernam koptēlam droši var izvēlēties klasiskas sudraba gredzenu stīpiņas, auskarus – riņķus un ķēdītes. Ja vēlas sekot aktuālākajām modes tendencēm, klasisko sudraba gredzenu jomā īpaša uzmanība jāpievērš askētiskiem un masīviem gredzeniem, modīgs papildinājums ir pieskaņota ķēdīte vai auskari.

Jaunais un modīgais stils no pagātnes – neregulāri un masīvi sudraba gredzeni

Šī gada atgriešanās no pagātnes ­­­– apsūbējuša, neregulāras formas sudraba gredzeni ar rakstiem un rotājumiem. Tie var atgādināt arheoloģiskus izrakumus, indiāņu laulības un aizvēsturiskus karaliskos namos, jo trakāk, jo labāk! Šādi gredzeni un kaklarotas šogad rotā modeļu, dziedātāju un aktrišu koptēlus dažādos saviesīgos pasākumos.

Sudraba gredzeni ar akmeņiem

Ja runājam par dārgakmeņiem, sudraba gredzeni ar akmeņiem popularitātes ziņā tiek ievirzīti trīs jaunās jomās:

  • sudraba saderināšanās gredzeni. Lai arī laulības gredzenu modē joprojām populārākie ir tieši zelta gredzeni, apzeltīti sudraba gredzeni ar akmeņiem – briljantiem, dimantiem un citiem krāsainiem dārgakmeņiem – tiek plaši izmantoti kā saderināšanās gredzeni. Tie ir daudz pieejamāki un ne mazāk skaisti;
  • Sudraba gredzeni ar krāsainiem akmeņu rotājumiem. Otra koša un neparasta tendence ir gredzena rotāšana ar dažādiem krāsainiem akmeņiem. Viens sudraba gredzens var būt rotāts pat ar pieciem dārgumiem! Tāpat iederēsies arī pērles un citi rotājumi;
  • Sudraba gredzeni ar krāsainu emalju. Laiki, kad krāsainu emalju uzskatīja par bērnu rotu sastāvdaļu – ir garām. Šīs vasaras karstākā aktualitāte ir sudraba gredzeni ar emalju spilgtās krāsās – koši rozā, zaļš un dzeltens. Ja vēlas nedaudz šika, šis gredzens var būt papildināts arī ar pusdārgakmeni vai dārgakmeni.

Given juvelierizstrādājumu veikals

Mūsdienās ērtākais veids, kur nesteidzīgi jebkurā dienas stundā apskatīt rotu piedāvājumu ir juvelierizstrādājumu internetveikals. Tam jābūt drošam, ērtam un ar plašu piedāvājumu. Kolekciju izsmalcinātība un pieejamība ir vērtība, ko novērtē katrs, taču ir vēl daudz priekšrocību, kāpēc Given ir labākā izvēle:

  • klātienes veikali un piegāde pieejama visā Latvijā;
  • klientu serviss ir profesionāls un draudzīgs;
  • ja nepieciešams, atgriešana ir vienkārša un ātra;
  • gan klātienes, gan interneta veikalā iespējams noformēt un nosūtīt dāvanu karti.

Sudraba gredzeni ir lieliska dāvana sev vai tuvam cilvēkam. Nav jāsatraucas par cenu, Given veikalos tie ir ļoti pieejami - ienāc un pārliecinies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti