Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Svarīgākie soļi labas virtuves iekārtas meklējumos

Jauna virtuves iekārta noteikti nav tā prece, kuru cilvēki iegādājas bieži. Tieši pretēji, to pērkam ilgtermiņam, vēlams, 10 un pat vairāk gadiem, atkarībā no savām iespējām. Šis aspekts padara virtuves iekārtas iegādi krietni sarežģītāku, jo mums jāizvēlas tāds komplekts, kas spēs pildīt savas funkcijas un saglabās savu pievilcību vairāku gadu garumā. Interneta veikals 220.lv sniedz Tev padomus par to, kā sagatavoties šādam pirkumam.

Veic izpēti

Pirms sper nākamo soli ceļā uz virtuves iekārtošanu, ir svarīgi veikt izpēti. Jo vairāk Tu zināsi par dažādām virtuves sastāvdaļām, materiāliem, kvalitāti un dizainu, jo mazāk Tevi spēs ietekmēt dažādi padomi no tuviniekiem un kolēģiem. Katra situācija ir atšķirīga un, kas der vienam, var nederēt citam. Izmanto mūsdienās pieejamo informācijas apjomu, mājas lapas, katalogus un dažādus citus avotus, lai “izpildītu mājasdarbu”, pirms izvēlies īsto komplektu!

Saproti, kas Tev der un kas – nē

Tava virtuve ir ļoti plaša, vai arī tajā ir maz vietas? Vai Tev ir ļoti ierobežots budžets, un jāmeklē ekonomiskākie varianti, vai arī tomēr vēlies atrast augstākas kvalitātes virtuves iekārtu, kas kalpos ilgi? Šie un daudzi citi faktori jāņem vērā, pirms sāc plānot, kā Tava virtuve varētu izskatīties.

Labā ziņa ir tā, ka interneta veikalā 220.lv Tu vari atrast virtuves iekārtas, atsevišķus skapīšus, virsmas un citas sastāvdaļas plašā klāstā un cenu amplitūdā. Tas nozīmē, ka sev piemērotu risinājumu var atrast gan tie, kuriem svarīga ekonomija, gan arī tie, kuri lūkojas pēc dārgākiem un kvalitatīvākiem materiāliem vai īpašiem dizainiem.

Izveido kolāžu

Tā var būt plakāta vai saraksta formā, vai pat veidota uz korķa tāfeles, kurai piesprausti dažādi attēli ar Taviem iecienītākajiem dizainiem un dažādiem virtuves iekārtojumiem, krāsām un modeļiem. Ja redzi, ka Tevi kas iedvesmo, saglabā šo attēlu. Protams, ne vienmēr iespējams šos attēlus iegūt drukātā veidā, taču svarīgākais ir tas, ka Tu mēģini laika gaitā savas idejas apkopot, lai nonāktu pie konkrētām idejām, kas vēlāk palīdzēs izvēlēties virtuves iekārtu, sadzīves tehniku, apgaismojumu un pārējās mēbeles.

Nosaki budžetu

Tev ir jāpaspēj noteikt, kādu summu vari atļauties tērēt par virtuves iekārtu, tās salikšanu, uzstādīšanu, kā arī citām precēm, kuras nepieciešams iegādāties. Ņem vērā tādus aspektus: vai plānotas kādas strukturālas pārmaiņas telpā – sienu pārveidošana, nojaukšana utt., kāda materiāla virtuves iekārtu vēlies iegādāties, vai jāpērk arī sadzīves tehnika un kādas ir Tavas vajadzības. Pārdomā šos jautājumus, jo tie ievērojami var ietekmēt nepieciešamo budžetu.

Izpēti piedāvājumu

Beidzot esam nonākuši pie soļa, kad vari rūpīgi izpētīt piedāvājumu, lai saprastu, kādas virtuves iekārtas ir pieejamas pārdošanā. Atceries, ka 220.lv preču sortiments ir ļoti plašs, tādēļ noteikti vērts ielūkoties arī tajā. Pievērs uzmanību aprakstam pie katra modeļa, kā arī ņem vērā izmērus, jo tie lielā mērā noteiks, vai konkrēto iekārtu iespējams ierīkot Tavā virtuvē. Mērījumus vajadzētu veikt jau pirms sāc apskatīt preces.

Līdzsvars starp funkcionalitāti un dizainu

Ņemot vērā plašo piedāvājumu, ir viegli aizmirst par svarīgākiem aspektiem, vadoties tikai pēc dizaina, kas mums patīk. Taču Tev kā pircējam ir jābūt gudram – pievērs uzmanību ne tikai tam, cik labi skapīši, plaukti un citas sastāvdaļas izskatās, bet arī to ietilpībai, atrašanās vietām un citām funkcijām, kas ir svarīgas ikdienā.

Atceries, ka virtuve ir tā vieta, kurā mēs ikdienā pavadām diezgan daudz laika, tādēļ ir svarīgi šo telpu iekārtot ne tikai pievilcīgā, bet arī ērtā un drošā veidā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti