Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tīra māja ar viedu putekļu sūcēju

Vai Jums ir apnicis katru dienu vairākas reizes pārslaucīt grīdas? Nepaiet pāris dienas, kad tās atkal ir jāmazgā? Kā atvieglot savu ikdienu? Tas ir iespējams ar gudriem, jaudīgiem un daudzfunkcionāliem putekļu sūcējiem. Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, Jūs varat vairāk brīvā laika veltīt sev, savai ģimenei vai draugiem. Putekļu sūcējs – robots vai putekļu sūcējs – slota atvieglos Jūsu ikdienu, nepavadot daudzas stundas grīdu tīrīšanai.

Gudrs palīgs ikdienā

Mūsdienās lielai daļai cilvēku ikdiena paiet lielā steigā. No rīta steigā uz darbu, vakarā mājās bieži vien esam līdz ar tumsu. Vakariņu gatavošana, drēbju sagatavošana nākamajai dienai, rūpes par bērniem un citi mājas darbi mūs sagaida ik vakaru. Iegādājoties putekļu sūcēju – robotu, Jums vairs nebūs jāuztraucas par netīrām grīdām. Dodiet tam komandu un robots izdara darbu Jūsu vietā.

Kam pievērst uzmanību, izvēloties putekļu sūcēju?

Xiaomi, Ecovacs un Roborock zīmols ir tikai daži no ražotājiem, kas piedāvā šāda veida putekļu sūcējus. Tiem ir unikāla funkcija “iepazīt” Jūsu mājokli, izveidot grīdas plānu, bet pēc Jūsu dotās komandas veikt izsūkšanas vai izmazgāšanas darbību.

Iegādājoties, noteikti pievērsiet uzmanību modeļa funkcijām, jo atsevišķi modeļi ir izstrādāti bez mazgāšanas funkcijas. Roboti ir jaudīgi, lieliski izsūc ne tikai cietas un gludas virsmas, bet arī paklājus. Tos ir iespējams savienot ar Jūsu viedierīci, no kuras tad var dot gudrajam robotam komandas.

Atsevišķiem modeļiem ir iespējams izvēlēties vajadzīgo sūkšanas jaudu, iesūkšanas un arī nesūkšanas zonas un pat ūdens daudzuma kontroli. Robots spēj atpazīst arī kāpnes un pārvarēt istabas sliekšņus. Ar sānu “ūsām” jeb birstēm robots iztīra arī grūti tīrāmas zonas, piemēram, zem virtuves skapīša malas. Visi netīrumi tiek iebērti viegli noņemamā un iztukšojamā konteinerā. Beidzis savu darbu, robots bez papildus komandas atrod savu lādēšanas ierīci. Noteikti neaizmirstiet palutināt gudro putekļu sūcēju, atbrīvojot no liekajiem gružiem, satītajiem matiem sānu birstēs un apakšas rotējošajā slotā.

Putekļu sūcēji - slota

Ģimenei, kurā aug mazi bērni vai ir četrkājaini draugi, putekļu sūcējs – robots var būt mazliet traucējošs. Bērniem gribas skriet un spēlēties pa māju, līdz ar to robots nespēj veikt savu darbu, ja tam regulāri tiek likti šķēršļi. Šādā variantā lieliska alternatīva ir putekļu sūcēji – slotas.

Arī šie putekļu sūcēji veic gan sauso, gan mitro tīrīšanu. Ir modeļi 3in1, kas reizē sūc, mazgā un žāvē. Tie piemēroti dažāda veida grīdu segumiem – flīzētām vai koka grīdām, laminātam, linolejam un pat paklājiem. Ērts, viegls un aizņem pavisam maz vietas, salīdzinot ar tradicionālajiem putekļu sūcējiem.

Pircējam ir iespēja izvēlēties -  praktiskāks būs modelis ar kabeli vai akumulatoru, ar putekļu maisiņiem vai bez. Tas var būt Philips, Elektrolux, Xiaomi vai Bissell putekļu sūcējs, zīmola izvēle Jūsu ziņā.

Izvēloties sev nepieciešamo putekļu sūcēju, iesakām pievērst uzmanību tā jaudai. Lamināta grīdai pietiks ar mazāk jaudīgu putekļu sūcēju, taču ja tīrāmā platība ir klāta ar paklājiem, tad noteikti būs nepieciešams jaudīgāks putekļu sūcējs. Pirms iegādes noteikti iepazīstieties ar dažādu zīmolu piedāvājumu, lai labāk spētu orientēties piedāvājumā un izvēlēties sev nepieciešamās funkcijas un putekļu sūcēja veidu.

Šos unikālos putekļu sūcējus saviem klientiem piedāvā interneta veikals 220.lv. Piedāvājumā ir arī piederumi, kas šīm iekārtām ir nepieciešami. Apmeklējiet veikalu, izvēlieties nepieciešamās preces, veiciet apmaksu un gaidiet piegādi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti