Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

TOP 5 populārākie aizkaru dizaini

Lai gan aizkari var kalpot utilitāram mērķim - pasargāt no saules stariem un īpaši ziņkārīgiem kaimiņiem, pareizā komplekta atrašana var nešķist tik steidzama kā, piemēram, paklāja vai dīvāna iegāde. Tomēr mēs uzskatām, ka aizkari patiesībā ir ļoti svarīgi: pareizi izvēlēts aizkars var ne tikai nodrošināt tik ļoti nepieciešamo privātumu, bet arī pārveidot telpu un piešķirt tai mājīguma sajūtu.

Tātad, kādus aizkarus jums izvēlēties? Piemēram, žalūzijas varētu būt modīgas, taču daudzi cilvēki bieži vien izvēlas aizkarus, jo tie izskatās labi un ir daudzpusīgi. Aizkari palīdz mīkstināt skarbos loga leņķus un padarīt telpu svinīgāku vai mājīgāku. Katram aizkaru stilam ir nelielas, niansētas atšķirības, kas var veidot vai izjaukt telpas kopējo atmosfēru. Tā kā aizkari aizsedz lielu daļu vertikālās vizuālās telpas, tie būtiski ietekmē telpas izskatu un sajūtu.

Caurspīdīgi aizkari

Vai meklējat privātumu, bet nevēlaties pilnībā aizklāt saules starus? Izmantojiet caurspīdīgus aizkarus. Tie telpai piešķir gaisīgumu, neaizsprostojot gaismas iekļūšanu. Visbiežāk caurspīdīgie aizkari ir izgatavoti no lina, kas ir viegls, gaišs un gaisīgs. Lins ir viens no labākajiem materiāliem, kas piešķir izsmalcinātu, bet mājīgu izskatu. Izvēloties aizkarus, kuri sliecās no griestiem līdz grīdai, telpa šķitīs augstāka un lielāka.

Pusloga aizkari

Vēl viena opcija, kas palīdz panākt līdzsvaru starp pietiekamu saules gaismu un privātumu, ir pusloga aizkari (piekarināti no loga vidusdaļas līdz palodzei). Šāda opcija ir vienkārša, tīra un eleganta izvēle vannas istabā. Tie nodrošina nepieciešamo privātumu, ļauj ieplūst dabiskajai gaismai un piešķir telpai maigumu.

Aizkari ar ielociņiem

Ja vēlaties piešķirt logiem pārdomātu, izsmalcinātu izskatu, apsveriet iespēju izmantot aizkarus ar iešūtiem ielociņiem. Šim iecienītajam stilam ir mazas šuves augšpusē, kas veido vienkāršu kritumu.Tie piešķir telpai papildu dabiskumu, radot vairāk siltuma. Šādi aizkari var panākt patīkamu līdzsvaru starp smalko un izteiksmīgo. Šādu aizkaru izveidei var izmantot rakstainu audumu.

Mezgloti aizkari

Ja parasti aizkari jūsu gaumei šķiet pārāk formāli, apsveriet iespēju izvēlēties mezglotus (makramē) aizkarus. Šim stilam ir divi gali augšpusē, kas ir sasieti ap stangu, tādējādi radot rotaļīgu un vieglprātīgu sajūtu. Aizkari radīs gaisīgu, bohēmisku noskaņu. Tie ir lieliski piemēroti, ja vēlaties, lai telpā ieplūst saules stari un jums netraucē.

Aizkari ar kabatām

Vai meklējat veidu, kā paslēpt aizkaru stieni? Aizkaru komplekts ar kabatām varētu būt tieši tas, ko meklējat. Šim risinājumam aizkaru augšdaļā ir iepriekš sašūts apvalks, kas viegli slīd pāri aizkaru stangai un padara to praktiski neredzamu. Dizaina ziņā, šāda tipa aizkari dod vienkāršuma sajūtu.

Vai zinājāt, ka Tavssapnis.lv ir piejama plaša aizkaru un aksesuāru izvēle? Kvalitatīvi materiāli, skaists un izsmalcināts dizains. Šeit jūs atradīsiet labāko variantu katrai istabai. Ieskatieties un pārliecinieties!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti