Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Trīs rokaspulksteņu modes tendences 2019. gadā

Rokaspulksteņu piedāvājums mūsdienās ir ļoti plašs, un tas kļūst arvien daudzveidīgāks, lai pielāgotos pircēju vēlmēm un vajadzībām. Taču, protams, nedrīkst aizmirst to, ka arī pulksteņiem, tāpat kā apģērbiem un citiem aksesuāriem, katru gadu ir raksturīgās modes tendences, kuras ražotāji ietver savos jaunākajos modeļos. Vai Tu zini, kādas ir 2019. gada sieviešu un vīriešu pulksteņu tendences? Uzzini par tām šī raksta turpinājumā!

Zilās krāsas laikrāži


Rokaspulksteņu ražotāji zilo krāsu vienmēr ir uzskatījuši kā vienu no klasiskajām izvēlēm, līdzīgi, kā tas ir ar melno, balto un brūno krāsu, kuras visbiežāk redzam pārdošanā. Jau 2018. gadā zilie vīriešu pulksteņi sāka parādīties veikalu piedāvājumos arvien biežāk, un tiek plānots, ka arī šajā gadā to popularitāte arvien palielināsies. Ja arī Tu vēlies iegādāties zilu vai citas krāsas elegantu un kvalitatīvu vīriešu pulksteni, ir vērts ielūkoties Watchzone.lv piedāvājumā, kur atradīsi Daniel Wellington, Diesel, Hugo Boss, Emporio Armani un citu pasaulē atzītu zīmolu laikrāžus par lieliskām cenām. 

Klasiskie rokaspulksteņi

Lai arī pagājušajā gadā visā pasaulē pieprasīti bija viedie pulksteņi jeb SmartWatch, ko izskaidro nemitīga tehnoloģiju attīstība un izplatība, 2019. gadā tādi zīmoli kā Hugo Boss ir nolēmuši atgriezties pie tradicionālām vērtībām, piedāvājot pircējiem jaunākos vīriešu pulksteņu modeļus, kuru dizains ir nevainojams un klasisks. Un, kā zināms, šādi rokaspulksteņi, tāpat kā mazā, melnā vakarkleita, nekad neapnīk un neiziet no modes.  

Nelieli pulksteņi

Ielūkojoties 2019. gada rokaspulksteņu tendencēs, redzams, ka vairāki zīmoli masīvos un apjomīgos modeļus ir aizstājuši ar kompaktākiem un vizuāli trauslākiem modeļiem. Šādi, nelieli modeļi sastopami gan sieviešu, gan vīriešu pulksteņu piedāvājumā.

Rokaspulkstenis jau sen nav tikai aksesuārs. Tas ir simbols un stila elements, kas spēj pateikt daudz par tā nēsātāju. Izvēlies augstas kvalitātes sieviešu vai vīriešu pulksteni sev vai uzdāvini to kādam īpašam cilvēkam. Watchzone.lvTev nodrošinās ne tikai plašu oriģinālo pulksteņu sortimentu, bet arī ātru un ērtu piegādi. Ienāc un izvēlies pulksteni ar pievienoto vērtību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti