Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Trīsreiz apkārt zemeslodei ar GROHE

Visi četri santehnikas līdera GROHE XXL izmēra kravas auto ir devušies ceļā arī šogad, un, kā vienmēr, to mērķis ir iepazīstināt santehnikas lietotājus – kā mājas lietotājus, tā arī profesionāļus, ar jaunākajiem GROHE produktiem un inovatīvajām tehnoloģijām.

GROHE automašīnas šobrīd mēro savu ceļu Vācijā, Francijā, Nīderlandē, Austrijā, Saūda Arābijā un pieturēs arī pie mums – Rīgā, Ķīpsalā, Comfort Home 2019 izstādē. Ir veikti jau pāri par 135000 km, un pieturēts vairāk kā 33 valstīs visā pasaulē – no Portugāles rietumos līdz Krievijai austrumos, un no Norvēģijas ziemeļos līdz Marokai dienvidos. 

Tūres laikā mūs apmeklējuši vairāk nekā 110 tūkstoši cilvēku, un daudzu mājās ir ienākusi vai drīzumā ienāks GROHE kvalitāte, inovācijas un dizains. GROHE automašīnās iespējams apskatīties sākot no AquaSymphony izsmalcinātājām dušām un GROHE Blue un GROHE Red ūdens sistēmām līdz GROHE Sensia Arena dušas tualetei. 

Līdzīgi, kā daudzi pilieni, kopā satekot, veido upi un, jau tālāk – jūru, tā sīkas tehnoloģiju
nianses, meistarīgi kopā saliktas, sniedz ekonomiju un īstu komfortu. Katrai šai niansei ir savs vārds un izskaidrojums – nāciet uz GROHE ekspozīcijas auto, un mūsu
speciālisti visu parādīs un izskaidros – EcoJoy, SilkMove un citas GROHE inovācijas no eleganta, bet maz ko izsakoša tehnoloģijas nosaukuma kļūs par reāli apskatāmu, aptaustāmu un saprotamu ieguvumu.
 
Ieguldījumu jūsu labsajūtā, un,vienlaikus, arī jūsu devumu apkārtējās vides saglabāšanā.
 
Skaidra lieta, ka līdzi tehnikai brauc arī zinošie GROHE speciālisti, kuri ar prieku jums parādīs un sīkākajās niansēs izskaidros GROHE santehnikas priekšocības, kā arī sniegs padomus piemērotākās tehnikas izvēlē un uzstādīšanā. 

Uz tikšanos GROHE izstādes automašīnā Ķīpsalā!

Ja tomēr netiekat uz Comfort Home 2019 izstādi Ķipsalā, tad GROHE produktus iespējams apskatīt un iegādāties pie viena no Latvijas vadošajiem santehnikas un apkures tehnikas veikaliem ”KOMFORTS”. Veikali Rīgā, Rēzeknē, Liepājā un Ventspilī nodrošina zinošāko un pieredzējušāko profesionāļu konsultācijas un laipnu apkalpošanu. Nāciet, mēs palīdzēsim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti