Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Unikāls palīgs ikdienai – kalendāru izgatavošana pēc Tavām vēlmēm!

Kalendārs ir viens no noderīgākajiem ikdienas palīgiem – tas palīdz atcerēties par svarīgiem kolēģu, radinieku un draugu dzīves notikumiem. Tā kā kalendārs būs tas ikdienas sabiedrotais, kas kopā ar Tevi atradīsies dienu dienā vesela gada garumā – svarīgi, lai tas būtu acīm baudāms un ērti lietojams.

Lai sniegtu Tev iespēju sarūpēt korporatīvo dāvanu uzņēmuma darbiniekiem vai pārsteigt sadarbības partnerus, vērsies pie profesionālās Hromets poligrāfijas komandas, kas palīdzēs vēlamo ietērpt gaumīgā, acīm tīkamā rezultātā!

Kādiem nolūkiem izmantot personalizētus kalendārus?

Šādā veidā izstrādāti kalendāri, balstoties uz Jūsu individuālajām vēlmēm, ir noderīgi vairākos veidos, piemēram:

tādējādi klienti vai sadarbības partneri par Jūsu uzņēmumu atcerēsies visu gadu, katru dienu ieskatoties kalendārā, lai noskaidrotu, kādi svētki ir svinami;
uzņēmuma darbinieki neaizmirsīs par svarīgiem datumiem, piemēram, uzņēmuma dibināšanu, svētku dienām u.c. nozīmīgiem notikumiem;
vari izcelt savu uzņēmumu. Piemēram, dodoties pie potenciāla klienta, sadarbības partnera, kalendāru ir iespējams izmantot kā reklāmas suvenīru, elegantā veidā tajā iekļaujot būtiskus ar uzņēmuma darbību saistītus aspektus – piedāvājumu, vērtības, galveno informāciju u.c.

Kalendāru izgatavošana Poligrafija.lv – kāpēc to izvēlēties?

Kalendāru izgatavošana Hromets poligrāfijā sniedz iespēju saņemt gala produktu ar pievienoto vērtību. Mēs garantējam, ka saņemtais rezultāts pārsteigs gan Jūs, gan cilvēku, kuram nodosiet lietošanā izgatavoto kalendāru.

Izvēloties kalendāru izgatavošanu pie Poligrafija.lv, Jūs saņemsiet:

  • individuālu pieeju kalendāra dizaina izstrādes laikā;
  • profesionālu sadarbību, kā arī ieteikumus no mūsu dizaineriem un citiem savas jomas speciālistiem, kuru galvenā vēlme ir klientam sniegt pašuj kvalitatīvāko gala produktu, kāds ir iespējams;
  • pievilcīgu dizainu, jo mūsu darbinieki gadu laikā ir veiksmīgi attīstījuši un pilnveidojuši savas prasmes visa veida drukātu materiālu izstrādei;
  • precizitāti katrā darba veikšanas stadijā – no idejas līdz taustāmam produktam.

Kādus kalendārus iespējams izgatavot Hromets poligrāfijā?

Poligrafija.lv piedāvājumā atrodami divu veidu kalendāri – galda (tai skaitā koka) un sienas. Pasūtot kādu no tiem, iespējams pielāgot dizainu un iekļauto saturu. Arī citi tehniskie parametri ir pielāgojami, piemēram, forma, pamatne, biezāka aizmugure, spirāle. Tāpat pieejama arī specializēta pēcapstrāde – logo uzspiešana, izlakošana u.c.

Ienāc Poligrafija.lv un iegādājies unikālu palīgu ikdienā – specializētu kalendāru! Kalendāru izgatavošana pie mums ir tā vērta!

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti