Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Uzņēmums E.L.L. Real Estate veic zīmola maiņu uz Kapitel

Vadošais Baltijas nekustamo īpašumu attīstītājs E.L.L. Real Estate turpmāk vienoti visos tirgos būs pazīstams kā Kapitel. Kapitel koncentrējas uz ilgtspējīgas, funkcionālas un estētiskas vides radīšanu, kurā gan cilvēki, gan uzņēmumi var attīstīties un augt. “Kapitel” savā ilgtermiņa stratēģijā noteicis, ka pārvaldīs visu attīstības ciklu un saglabās īpašnieka tiesības attīstītajos projektos.

“Pēc 20 gadu darbības un pieredzes gūšanas komerciālo nekustamo īpašumu attīstīšanā un pārvaldīšanā uzņēmumam “E.L.L. Real Estate” Baltijas valstu tirgus ir kļuvis par šauru, un  tas turpinās izvērst savu darbību jaunos tirgos. Jaunais zīmols un no jauna definētās vērtības mums ir kā ceļvedis, lai paplašinātu mūsu biznesu, stiprinātu attiecības ar mūsu darbiniekiem un apmierinātu mūsu esošo un topošo klientu pastāvīgi mainīgās vajadzības,” stāsta “Kapitel” izpilddirektors Tavi Ojala (Taavi Ojala).

“Kopš uzņēmuma dibināšanas 1997. gadā mēs esam strādājuši, lai celtu nekustamo īpašumu attīstīšanas kvalitāti un nodrošinātu nemainīgi augstu vērtību cilvēkiem, kuri dzīvo, strādā vai iepērkas mūsu radītajās telpās. Mūsu ilgtermiņa perspektīva nosaka, ka mēs pārvaldām visu attīstības ciklu un saglabājam īpašnieka tiesības attīstītajos projektos. Mēs koncentrējamies uz ilgtspējīgas vides radīšanu, kā arī ilgstošām attiecībām ar mūsu nomniekiem, kuri ir mūsu panākumu pamats,” piebilst Tavi Ojala.

Četri “Kapitel” tirdzniecības centri, kuros ir atrodami simtiem iecienītāko zīmolu un mazumtirgotāju, ir populārs iepirkšanās galamērķis vairāk nekā 36,5 miljoniem apmeklētāju katru gadu. Gandrīz 2000 cilvēku aizvada savas darbadienas četrās “Kapitel” biroju ēkās, savukārt divās viesnīcās Tallinā ik gadu tiek izmitināti vairāk nekā 300 000 cilvēku. “Zīmola maiņa ir palīdzējusi daudz skaidrāk izprast mūsu ietekmi uz pilsētas vidi un cilvēku ikdienu. Tā ir liela atbildība, kuru mēs esam uzņēmušies, un, protams, priecājamies attaisnot uz mums liktās cerības,” Tavi Ojala papildina.

“Kapitel” stratēģija stingri fokusējas uz ilgtspējīgas, funkcionālas un estētiskas vides radīšanu, kurā cilvēkiem un uzņēmumiem būtu iespējams augt un attīstīties. “Mūsu klienti ir parādījuši, ka komerciālie nekustamie īpašumi ir kas vairāk nekā tikai ēkas – cilvēkiem ir nepieciešama daudzfunkcionāla vide, kas palīdzētu biznesa attīstībā, motivētu darbiniekus un būtu veselībai draudzīga,” stāsta “Kapitel” attīstības direktors Indreks Morats (Indrek Moorats).

“Mēs šos principus ņemam vērā gan attīstot esošos, gan radot jaunos projektus. Mūsu biroju ēka “Narbuto 5” Viļņā piedāvā veselībai draudzīgu darba vidi vairāk nekā 400 cilvēkiem. “Skanstes Biznesa Centrs” Rīgā un “Juhkentali” biznesa kvartāls Tallinā nākotnē pārveidos vairāk nekā 6000 cilvēku ikdienu. Abi projekti ietver sevī augstākās kvalitātes ēkas un daudzfunkcionālas publiski pieejamas vietas. Vērtības, kā energoefektivitāte, augstas kvalitātes interjers un eksterjers, A klases standartu biroja telpas, elastīgums un BREEAM ilgtspējības standarti, ir garantētas visos mūsu attīstītajos projektos,” piebilst Indreks Morats.

“Ikviena valsts, nācija un zeme ir unikāla. Mūsu valoda, vērtības, tradīcijas, domāšanas veids un ieradumi ir mūsu neatkārtojamā atpazīstamības zīme. Lai arī “Kapitel” savu stratēģiju un standartus nosaka atbilstoši labākajām globāla mēroga praksēm, vienlaikus mūsu spēks slēpjas stiprās lokāla mēroga komandās. Lai radītu un pielāgotu vidi ap cilvēku, vispirms ir jāizprot pats cilvēks un vide, kurā viņš dzīvo. Lai patiesi sasniegtu “Kapitel” uzstādītos mērķus, ir jāprot domāt ilgtermiņā, un tas būs liels izaicinājums mums visiem, taču tikai tā var radīt vērā ņemamu progresu. Šādi uzņēmēji, kas veic ne tikai finansiālus ieguldījumus, bet arī investē savas zināšanas, prasmes un tehnoloģijas Latvijas tirgū, ir iespēja visai mūsu valstij pacelt konkurētspēju no lokāla vai Baltijas līmeņa uz pasaules mērogu, un jau pavisam drīz mēs redzēsim to materializējamies “Skanstes Biznesa centrā”,” uzsver SIA “Kapitel” valdes loceklis un tehniskais direktors Andris Stankevičs.

Kapitel (www.kapitel.ee), agrākais E.L.L Real Estate, ir viens no lielākajiem nekustamo īpašumu uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tas attīsta un pārvalda tirdzniecības centrus, viesnīcas un biroju ēkas. Uzņēmuma nekustamo īpašumu portfolio ietver sevī vairāk nekā 185,000 m² nomājamas platības. Uzņēmumam pieder īpašumi vai iznomātas platības vairākos lielākajos tirdzniecības centros (Spice un Spice Home Rīgā; Panorama Viļņā, Viru Keskus Tallinā) un četrās biroju ēkās (Delta Plaza un Sõpruse Ärimaja Tallinā, Narbuto 5 Viļņā, Palac Pavlova Prāgā). Uzņēmumam pieder Nordic Hotel Forum (operators OÜ Nordic Hotels) un kopā ar AS Infortar tiem pieder Tallink City Hotel, kuru pārvalda Tallink Hotels. Uzņēmums tika dibināts 1997. gadā, un tā īpašnieki ir tikai igauņi. 2016. gadā uzņēmuma ieņēmumi bija 42 miljoni eiro. Šobrīd uzņēmuma Igaunijas, Latvijas, Lietuvas filiāles dod darbavietas 50 cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti