Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vācu plastikāta logi: kādas ir to īpašības un priekšrocības?

Mūsdienu plastikāta logu tirgū, Rīgā ir ļoti daudz dažādu zīmolu piedāvājumu. Tomēr ļoti daudzi klienti īpašu uzmanību pievērš Vācijas ražotājiem. Tas ir saistīts ne tikai ar izcilajām ekspluatācijas īpašībām, bet arī ar logu lielo daudzveidību.

Rīgā ir pieejami kvalitatīvi vācu PVC logi dažādos izmēros, formās un konfigurācijās. Jūs varat izvēlēties klasiskus variantus, neparastus dizainus vai izstrādājumus ar īpašām funkcijām (pretielaušanās mehānisms, bērnu slēdzene u. c.). Taču tās vēl nav visas atšķirības. Iesakām aplūkot visas galvenās funkcijas ražotāja GEALAN logu piemērā.

KĀDA IR ATŠĶIRĪBA STARP VĀCU PVC LOGIEM UN GEALAN LOGIEM?

GEALAN ir uzņēmums, kurš pelnīti tiek uzskatīts par vienu no labākajiem logu konstrukciju ražotājiem Eiropā. Šāds augsts vērtējums ir iegūts pateicoties profesionālai pieejai ražošanai un inovatīvu tehnoloģiju un materiālu izmantošanai. Lūk, dažas no galvenajām GEALAN zīmola produktu īpašībām:

  • Pārdomāta konstrukcija un dizains. GEALAN speciālisti, lai radītu funkcionālu dizainu, kurā katrs elements ir savā vietā un nerada neērtības lietošanas laikā, ražošanas procesā veic precīzus aprēķinus,.
  • Komforts. Zīmols nodrošina, ka GEALAN Euro logi ir ne tikai skaisti, bet arī pēc iespējas ērtāki. Lai sasniegtu šo mērķi, tiek uzstādīti īpaši ventilācijas režīmi, siltumizolācija, drošības slēdzenes un daudzas citas noderīgas funkcijas.
  • Izturība pret ārējiem faktoriem. GEALAN Euro logi ir izgatavoti no izturīgiem un kvalitatīviem materiāliem, kas spēj izturēt gan ekstremālas temperatūras, gan mitruma un lietus iedarbību. Tādēļ tie ir piemēroti lietošanai jebkuros klimatiskajos apstākļos.
  • Videi draudzīgi. Logu ražošanā Vācijas uzņēmums izmanto tikai ekoloģijai draudzīgus materiālus, piemēram, polivinilhlorīdu. GEALAN bija pirmais Eiropas uzņēmums savā nozarē, kas ieguva ekoloģisko sertifikātu PVC profilu ražošanai.
  • Inovatīvs uzņēmuma produkts, kas nodrošina optimālu gaisa cirkulāciju, ir īpaša ventilācijas sistēma, kas balstīta uz GECCO tehnoloģiju.

Vēl viena svarīga vācu logu iezīme ir vienāda furnitūra un ass vienādā pozīcijā. Visām GEALAN ražotajām sistēmām ir arī spēcīgs tērauda pastiprinājums.

KĀDAS IR GEALAN VĀCU PVC LOGU PRIEKŠROCĪBAS?

Izmantojot uzņēmuma īpašās izstrādnes un dizaina risinājumus, Euro logi to īpašniekiem piedāvā vairākas priekšrocības:

  • Viegli kopjami. Materiāli ir izturīgi pret koroziju, un tos ir viegli tīrīt, bez īpašas piepūles. Lai notīrītu konstrukcijas, pietiek ar vienkāršu logu tīrīšanas līdzekli.
  • Izturīgi pret ārējiem faktoriem. PVC logi nav pakļauti deformācijai temperatūras svārstību, augsta mitruma, sala vai dēļ citu dabas apstākļu ietekmes.
  • Ērta funkcionalitāte. Vācu kompānijas GEALAN Euro logiem ir augsti skaņas un siltuma izolācijas rādītāji, kas ļauj uzturēt telpā komfortablu mikroklimatu.
  • Iespēja izvēlēties dizainu atbilstoši individuāliem parametriem. Klienti var izvēlēties ne tikai profila formu, bet arī vērtņu skaitu un atvēršanas veidu.

Svarīga priekšrocība ir arī logu augstais izturības un drošības līmenis. GEALAN logi ir izturīgi pret augstām temperatūrām un dažāda stipruma mehāniskiem triecieniem.

Avots: rigaslogi.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti