Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Vai cilvēki pērk ledusskapjus vasarā?

Ledusskapji ir lielā sadzīves tehnika, kas atrodama praktiski jebkurā mājoklī. Tie tika izgudroti līdzko cilvēki saprata, ka kaut kas ir jādara, lai pārtika tik ātri nesabojātos. Komerciālos ledusskapjus un saldētavas izmantoja gandrīz 40 gadus pirms mājas modeļiem. Tie izmanto toksisko amonjaka gāzes sistēmu, padarot tos bīstamus mājas lietošanai. Praktiskie mājsaimniecības ledusskapji tika ieviesti 1915. gadā un ieguva plašāku piekrišanu ASV, pateicoties zemākai cenai un tehnoloģijām, kas padarīja ledusskapjus mazāk bīstamus. Jau 1930. gadā 60% ASV iedzīvotāju bija ledusskapji, un nepagāja ne 40 gadu, kad līdzīgs ledusskapju izmantošanas līmenis bija sasniegts Apvienotajā Karalistē.

Šobrīd, vēloties iegādāties ledusskapi, mums nākas saskarties ar milzīgu izvēli. Ledusskapji pieejami dažādās cenās, krāsās un izmēros. Tie ir ļoti klusi un ekonomiski, elektrības patēriņš ir kļuvis maksimāli zems. Ledusskapis ir ierīce, bez kuras nu nav iespējams iztikt.

Kur iegādāties labu ledusskapi un kā to nogādāt mājās?

Lai iegādātos ledusskapi, jūs varat doties uz jebkuru sadzīves tehnikas veikalu. Tikai tad jārēķinās, ka pašiem nāksies smago pirkumu nogādāt mājās. Tā kā mūsdienās populāri ir iepirkties internetā, tur var iegādāties absolūti visu – arī sadzīves tehniku. Tieši tāpēc labāk pirkt ledusskapi internetā. Tā jūs varēsiet padomāt, izvēlēties nesteidzoties un jebkurā laikā noformēt pasūtījumu. Turklāt internetā izvēle ir lielāka. Tāpat ir vienkāršāk salīdzināt preču parametrus un cenas.

Interneta veikals 220.lv piedāvā lielu sadzīves tehnikas izvēli – ledusskapji (apskatīt piedāvājumu var šeit: https://220.lv/lv/tv-un-sadzives-tehnika/ledusskapji-un-saldetavas/ledusskapji), putekļu sūcēji, virtuves mēbeles un citas preces, kas ikdienā nepieciešamas, ir atrodamas vienuviet. Jums nebūs jāapmeklē dažādi veikali. Vien lieciet virtuālajā grozā visu, kas jums nepieciešams un veiciet pasūtījumu. Preces varēsiet saņemt ar piegādi līdz jūsu nama durvīm.

Kad cilvēki pērk ledusskapjus?

Ratus taisa ziemā, ragavas – vasarā. Vai arī leduskapjus pērk tad, kad laukā ir karsti? Ne tikai. Ledusskapis ir viena no tām ierīcēm, ko neiegādājas ik pēc gada vai diviem, bet gan pēc ilgāka laika perioda, jo tie kalpo ilgi. Jauns modelis tiek meklēts vien reizēs, kad salūzt vecais, vai, piemēram, tad, kad tiek pilnībā nomainīts virtuves iekārtojums, vai pārvācamies uz jaunu dzīvesvietu.

Kādi ledusskapji pieejami?

Sen jau vairs nav tie laiki, kad visi ledusskapji bija vienādi. Tagad iespējams iegādāties tieši tādu ledusskapi, kāds nepieciešams – ne tikai funkciju, bet arī dizaina ziņā. Arī interneta veikalā 220.lv pieejami dažādu krāsu ledusskapji.

Mūsdienu tehnoloģijas ledusskapjus ir padarījušas gudrākus – tiem, piemēram, ir atkausēšanas funkcija, kas krietni vien atvieglo ierīces kopšanu.

Pirms iegādājieties ledusskapi, izpētiet preces rādītājus un padomājiet par savām ikdienas vajadzībām! Ja jums ikdienā ir nepieciešama saldētava, tad iegādājieties ledusskapi, kas ar to aprīkots (tādu ir vairums). Ja jums ir nepieciešama pat lielāka izmēra saldētava, jūs to varat iegādāties atsevišķi, tikai jāņem vērā, ka tas aizņems daudz vairāk vietas. Atsevišķas saldētavas mēdz iegādāties tie, kas nodarbojas, piemēram, ar mājražošanu, vai tie, kas vēlas lielus pārtikas krājumus.

Tāpat iespējams iegādāties izmērā mazus ledusskapjus vai tādus, kas paredzēti kam konkrētam, piemēram, vīna uzglabāšanai. Ja esat laba vīna cienītājs, šāds neliels ledusskapītis jums lieliski noderēs un iederēsies interjerā – parasti tiem ir caurspīdīgas stikla durtiņas un elegants dizains.

Ledusskapis ir ierīce, kas izraisa atkarību – kurš gan reklāmas pauzēs nedodas palūkoties ledusskapī arī tad, ja zina, ka tur nav nekā garšīga? Un kam gan domāta gaismiņa ledusskapī, ja naktī nedrīkst ēst?

Ienāciet 220.lv – inteneta veikalā, kur jūs jau gaida jūsu ledusskapis un citas preces, kas ikdienā tik ļoti nepieciešamas.  

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti