Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vecmeitu ballīte ar mazu budžetu: 9 ieteikumi un idejas

Organizējot vecmeitu ballīti, tiek ieguldīts gan laiks, gan arī finanses, kas nereti var būt visai lielas.

Tomēr vecmeitu ballīte nenozīmē, ka jums ir jāiztērē daudz naudas, lai pasākums izdotos. Šajā rakstā uzzini vairākas vecmeitu ballītes spēles un ieteikumus, kas palīdzēs jums ietaupīt! Izlasi un dalies ar informāciju savos sociālajos tīklos!

9 ieteikumi, kā ietaupīt uz izmaksām

Saprotams, ka savai draudzenei vēlaties sarīkot neaizmirstamu dienu, kas piepildīta ar smaidiem un pozitīvām emocijām. Tomēr der paturēt prātā, ka vecmeitu ballīte, galvenokārt, ir par kopā būšanu. Vecmeitu ballīte idejas ziņā var būt ļoti dažāda - tikpat labi tā var būt diena, kas pavadīta ar jaukām sarunām, vieglām uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem. Iespēju ir patiesi daudz.

Lūk, vairāki padomi, kā jūs varat samazināt izmaksas!

  1. Nosakiet budžetu jau sākumā - organizēšanas darbus sāciet ar maksimālā budžeta noteikšanu. Visērtāk ir izveidot aptauju (var anonīmu, lai cilvēki ir maksimāli godīgi) ar vairākiem atbilžu variantiem, kas ietver dažādas budžeta kategorijas, piemēram, 30€-50€; 50€-70€; 70€-90€ u.t.t., cik katra persona ir gatava tērēt. Attiecīgi budžets būs tik liels, par kādu summu vairākums meiteņu būs nobalsojušas.
  2. Sāciet plānošanu laicīgi - jo laicīgāk sāksiet organizēšanas darbus, jo lielāka iespēja rezervēt izdevīgākos piedāvājumus gan telpu īrei, gan dažādām aktivitātēm. Ja paredzētas vecmeitu ballītes spēles, nepieciešamos atribūtus varat pasūtīt ārzemju interneta veikalos, kur cenas būs izdevīgākas.
  3. Sagatavojiet DIY dekorācijas - vecmeitu ballīte nav iedomājama bez gaumīgām un tematiskām dekorācijām. Visas kopā sarūpējiet pašu darinātas dekorācijas, izmantojot jau mājās esošos izejmateriālus, piemēram, papīra iepirkuma maisiņus, cepamo papīru u.tml. Noformējumam noderēs arī dekoratīvie spilveni, viegli tilla aizkari, lielas stikla vāzes, svečturi un citas lietas.
  4. Sagatavojiet ēdienu pašas - tā vietā, lai dotos uz restorānu vai pasūtītu ēdienu līdzņemšanai, sarūpējiet to pašas! Zemākas izmaksas būs, piemēram, mājās gatavotiem salātiem vai sāļām siera tartēm, kas vienlaikus dos labu sāta sajūtu. Siltā laikā laba ideja būs aukstā biešu zupa vai tomātu gaspačo. Laba vecmeitu ballīte idejas ir arī tematiska kūka. Jūsu vidū noteikti ir kāda, kura labprāt pagatavos mutē kūstošu Ņujorkas siera kūku vai vieglu jogurta ogu torti.
  5. Izmantojiet tehnoloģijas - ielūgumu, bildes un citas drukātas lietas, kas nepieciešamas aktivitātēm, aizstājiet ar digitāliem materiāliem. Tādā veidā ietaupīsiet uz drukas pakalpojumiem, kas var sastādāt pat vairākus desmitus eiro. Jo īpaši tad, ja izvēlaties smalku papīru.
  6. Prasiet grupu atlaides un piedāvājumus - vecmeitu ballīte ir pasākums, kurā piedalās vairākas meitenes. Tas nozīmē, ka pakalpojumu sniedzējiem varat vaicāt par grupas biļetēm, kurām ir jābūt lētākām. Tas ir attiecināms gan uz ieejas biļetēm, gan arī dažādām tematiskām un izklaidējošām aktivitātēm.
  7. Izmantojiet bezmaksas iespējas - kāpēc gan vecmeitu ballīte nevarētu būt saullēkta pastaiga pa dabas taku ar garšīgu pikniku, kurā tiek spēlētas vecmeitu ballītes spēles? Vai varbūt labāk līgava priekšroku dotu laiskai dienai pie jūras? Šo dienu var pavadīt arī bez īpašas programmas, aktivitātes aizstājot ar pašu sarūpētām spēlēm un sarunām.
  8. Izvēlieties vienkāršu ģērbšanās stilu - vecmeitu ballīte būs gaumīgāka, ja padomāsiet par vienotu ģērbšanās stilu. Tomēr, lai katrai nenāktos skriet uz veikalu pēc specifiska tērpa, izvēlieties ko tādu, kas visdrīzāk jau katrai no jums būs apģērbu skapī, piemēram, melnas kleitas vai kleitas ar ziedu motīvu, džinsa bikses ar baltiem t-krekliem, melnas ādas jakas ar baltām kediņām u. tml.
  9. Apsveriet alternatīvas - apdomājiet, kādas izdevumu pozīcijas var mainīt vai atteikties no tām pavisam. Piemēram, pārvietošanos ar taxi var aizstāt ar braukšanu ar personīgajiem auto. Fotogrāfa pakalpojumus var aizstāt ar pašu uzņemtām bildēm, video un selfijiem vai profesionāla fotogrāfa vietā izvēlēties kādu iesācēju, kas darbu izdarīs par krietni mazāku samaksu vai varbūt pat par brīvu.

Vecmeitu ballīte ir skaisti un mīļi svētki, kurus var sirsnīgi nosvinēt arī bez lieliem tēriņiem. Galvenais ir izdoma, radoša pieeja un laicīga darbu plānošana. Ja tomēr šajā dienā vēlaties arī kādu interesantu aktivitāti, tālāk rakstā iepazīsties ar pāris idejām, kas neizmaksās daudz!

3 vecmeitu ballītes aktivitātes, kas nemaksā dārgi

Vecmeitu ballīte idejas ir jāpielāgo līgavas interesēm un vēlmēm. Pirms veicat rezervācijas, noskaidrojiet topošās sieviņas viedokli, ko viņa labprāt šajā dienā darītu un tieši pretēji - ko viņa nekādā gadījumā negribētu piedzīvot. Vecmeitu ballīte ir tikai par un ap pozitīvām sajūtām un atmiņām. Tas nav brīdis, kad likt savai draudzenei pildīt apkaunojošus uzdevumus.

Lai diena būtu aizraujošāka, izvēlaties dažas vecmeitu ballītes spēles jeb aktivitātes. Pietiks ar vienu līdz 3 izklaidēm, lai pietiktu laiks arī atpūtas mirkļiem un klačām.

3 vecmeitu ballītes spēles jeb izklaides opcijas, kas nemaksā lielu naudu:

  1. Lāzertags jeb lāzera peintbols - šī ir ļoti pieprasīta, sportiska stila aktviittāte dažādās ballītēs. Izmaksas no personas sastāda vien padsmit eiro, jo nav jāmaksā par papildu bumbiņām vai citu ekipējumu kā tas ir, piemēram, klasiskajā peintbolā. Vēl viena lāzertaga priekšrocība ir spēles stils un modernais aprīkojums. Trāpījuma gadījumā nepaliek zilumi, jo trāpījumu var sajust ar vibrāciju un skaņas signālu īpašā galvas lentā. Vecmeitu ballīte un lāzera peintbols ir ideja, ko vērts apspriest, ja līgavai patīk azartiskas un sportiskas izklaides;
  2. Elektrokartingi - vecmeitu ballīte kartinga trasē? Jā, kāpēc gan nē?! Sarīkojiet draudzīgas sacīkstes un noskaidrojiet, kura no jums ir veiklāka braucēja. Elektrokartingu priekšrocības ir ne tikai tas, ka tie ir draudzīgi dabai, bet arī iespēja izklaidēties visu gadu neatkarīgi no laikapstākļiem, jo elektrokartingu trases ir ierīkotas iekštelpās. Elektrokartingos parasti maksā par minūtēm, cik ilgi vēlas braukt, tāpēc ir iespējams izvēlēties īsāku laika periodu, lai samazinātu kopējās pasākuma izmaksas;
  3. Reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām - ja visas esat nedaudz asāku izjūtu cienītājas, tad izmēģiniet reball jeb peintbolu, kurā šauj ar gumijas bumbiņām. Šīs bumbiņas spēlētāji paši spēles gaitā var papildināt, tādēļ nav jāmaksā par papildu bumbiņām. Tas samazina pasākuma izmaksas. Reball spēlē trāpījums nav tik sāpīgs kā klasiskajā peintbolā ar krāsu bumbiņām, tāpēc iespēja, ka paliks zilumi ir mazāka. Vecmeitu ballīte ir diena, kad izmēģināt ko jaunu.

Visas trīs iepriekš minētās spēles ir aizraujošas un interesantas. Ja domā, ka šādas aktivitātes patiks topošajai sieviņai, rezervē vēlamo datumu laicīgi! Taču, kādu izklaides parku izvēlēties, lai tiktu nodrošināta izcila izklaide un atpūta? Iesakām “GUNSnLASERS” aktīvās atpūtas parkus Rīgā!

“GUNSnLASERS” izklaides parki Rīgā

“GUNSnLASERS” ir aktīvās atpūtas un izklaides parki, kas atrodas trīs dažādās vietās Rīgā. Uzņēmums strādā vairākus gadus un regulāri organizē gan vecmeitu un vecpuišu ballītes, gan dzimšanas dienas svinības un korporatīvos pasākumus ar lielu cilvēku skaitu.

“GUNSnLASERS” parku adreses Rīgā:

  • Šampētera ielā 1, Šampēterī pie Zasulauka dzelzceļa stacijas (ļoti tuvu tirdzniecības centram “Spice”);
  • Viestura prospektā 2, Mežaparkā netālu no Mangaļu dzelezceļa stacijas;
  • Mārkalnes ielā 10, Juglā pie tramvaja un autobusa pieturas “Mārkalnes iela”.

Visos parkos ir pieejamas arī atpūtas zonas vai piknika vietas ar galdiem, tāpēc droši var ņemt līdzi savas uzkodas un garšīgus dzērienus. Tā būs forša vecmeitu ballīte, kas sagādās lieliskas emocijas un atmiņas ilgam laikam.

Ja vēlies, lai vecmeitu ballīte noritētu gludi, neatliec rezervāciju uz pēdējo brīdi! Jo sevišķi ātri aizpildās nedēļas nogales vasaras sezonā. Lai pieteiktu pasākumu:

  • zvani pa tālr. +371 27274646 (kad savienots, nospied pogu viens un tad atkal viens);
  • raksti ziņu uz e-pasta adresi [email protected], norādot aptuveno cilvēku skaitu, kā arī vēlamo datumu un laiku;
  • apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi tiešsaistes kontaktformu (rezervācija tiks apstiprināta tikai tad, kad ar Tevi būs sazinājies “GUNSnLASERS” klientu menedžeris).

Kādas ir labākās vecmeitu ballīte idejas? Tās, kas būs pielāgotas līgavas raksturam un interesēm. Apdomājiet dažādus variantus un izvēlēties piemērotākās vecmeitu ballītes spēles! Tomēr atceries, ka pats svarīgākais ir kopā pavadītais laiks un labās domas, kuras veltīsiet savai draudzenei pirms viņas dzīvē sākas jauns, nozīmīgs posms. Ja arī Tev šis raksts noderēja, dalies ar to savos sociālajos tīklos un komentārā ieraksti vēl citas idejas, kas ir maciņam draudzīgas!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti