Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Veiksmes atslēga: Maska ar tējas koka eļļu problemātiskai ādai

Tāpat kā jebkura cita ķermeņa daļa, arī sejas āda iesaistās imūnās reakcijās. Ādas iekaisuma rezultātā veidojas izsitumi, kas noved pie niezes un apsārtuma. Tāpēc tiek radīti līdzekļi, kas var palīdzēt novērst sejas ādas radušās problēmas, sniedzot tūlītējus rezultātus.

Ātras iedarbības algināta maska taukainai, problemātiskai ādai no CARELLIKA ir rūpīgi izstrādāta, lai attīrītu poras, mazinātu taukainas un uz izsitumiem tendētas ādas stāvokli, izlīdzinātu ādas krāsas toni un atsvaidzinātu to no jauna. Maskas bagātīgais aktīvo sastāvdaļu kopums (tējas koka eļļa, mentols, algināts, vītolu lapas, jūras dubļi, diatomīts, jūras sāls) sniedz antibakteriālo efektu un regulē tauku sekrēciju.

Tējas koka eļļas labās īpašības

Āda ir tīra un poras ir aizvērtas. Tējas koks samazina ādas taukainību un tiek galā ar jebkādiem iekaisumiem un kairinājumiem. Ātri spēj novērst apsārtumu un niezi, piešķirot spēcīgu antibakteriālo efektu. Tās iedarbību novērtēja jau sen, kad aborigēni saprata, ka tējas koka lapas veiksmīgi ārstē dažādas ādas problēmas. Tā neradīs nekādu kaitējumu sejas ādai, gluži pretēji atrisinās sejas ādas problēmas vai atvieglos simptomus.

Mentols un vītolu lapas

Mentols nomierina un atvēsina, samazinās iekaisumu un sāpīgas reakcijas. To uzskata arī par dabīgo anestēziju un asinsvadu tonusa regulētāju. Viennozīmīgi atvieglos jūtīgumu un veicinās toksīnu izvadīšanu no ādas. Vītolu lapas ir pretiekaisuma un pretmikrobu regulējošs avots. Tās atjauno ādas funkciju, papildinot to ar vielām, kas atrodas vītolu lapu saturā, piemēram salicskābi un miecvielām.

Aļģu iedarbība

Algināts tiek izgatavots no jūras brūnaļģēm, kurām ir ādas savilšanas efekts. Āda tiek barota, mitrināta un izlīdzināta, novēršot grumbu un tūsku veidošanos. Savukārt diatomīts jeb kramaļģes ir kalnu iezis, kas no citām aļģēm atšķiras ar tā izturīgo silīcija dioksīda apvalku - krama bruņām. Šī sastāvdaļa atjauno ūdens līdzsvaru un ādas toni, kā arī ir piesātina ādu ar mikroelementiem.

Jūras produktu vērtīgums

Jūras dubļi ne tikai attīra un baro ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem, minerāliem un mikroelementiem, bet arī veicina šūnu dalīšanās procesu, uzlabojot ādas aizsardzību. Tā izspaužas, pasargājot ādu no novecošanās un ārējās vides ietekmes. Āda kļūst gluda, mirdzoša un elastīga. Jūras sāls attīra un nosusina ādu, turklāt sāls labi palīdz mazināt iekaisumu.

Veselīga āda ir atkarīga no tā, kā Jūs ikdienā par to rūpējaties, tostarp, kā Jūs veicat pareizu ādas attīrīšanu un uzturat mitrināšanu. Ar vairāk produktiem no E-meistars.lv varat iepazīties interneta veikalā vai klātienes veikalos. Sejas maskas nespēj noslēpt sliktos ādas kopšanas ieradumus, taču jau pēc vienas lietošanas reizes, tās sniegs atbalstu ikdienas procedūrām. Pareizi lietojot sejas maskas, tās būs efektīvs veids, lai sniegtu ādai papildu rūpes.

Vairāk par CARELIKA produktiem varat lasīt mājaslapā www.carelika.eu. CARELIKA produktus var iegādāties www.e-meistars.lv un klātienes veikalos Rīgā, Republikas laukumā 3, t/c Rīga Plaza un Jelgavā, Lielā iela 18.

Katru mēnesi tiek piedāvātas akcijas cenas, preču komplekti un īpaši atlaižu piedāvājumi frizieriem, skaistumkopšanas speciālistiem un saloniem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti