Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Zāles pļāvējs – mauriņa kopšanas palīgs, bez kura neiztikt

Viens no vasaras sezonas dārza un pagalma uzturēšanas svarīgākajiem darbiem ir zāliena pļaušana. To nepieciešams veikt regulāri, līdz ar to tā prasa diezgan daudz laika un enerģijas.

Tādēļ, lai mauriņa pļaušanu padarītu daudz ātrāku un ērtāku, ieteicams iegādāties uzticamus instrumentus. Kvalitatīva dārza tehnika būs lielisks sabiedrotais, kas sniegs iespēju iegūt par skaistu un koptu mauriņu. 

Kärcher zāles pļāvējs ir uzticams palīgs, kas būtiski atvieglos jūsu ikdienu pļaušanas sezonā. Iekārtas ir viegla, tāpēc ērti lietojama, augstuma regulēšana, izvēle starp savācējgrozu un mulčēšanas režīmu un citas tehniskās īpašībasun funkcijas ļaus iegūt skaistu rezultātu bez liekas piepūles. 

Zāles pļāvējs ar akumulatoru – droša izvēle

Ikviens Kärcher zīmola produktu klāstā atrodamais zāles pļāvējs ir viegli manevrējams un uzticams palīgs zāliena pļaušanas darbos. Tas ir darbināms ar modernu un jaudīgu akumulatoru, kas nodrošina iespēju brīvi pārvietoties, nesatraucoties par vadiem, kas nepieciešami elektrisko zāles pļāvēju izmantošanai. Ražotāja ierīces pieejamas darbināšanai ar divu dažādu spriegumu akumulatoriem un četriem dažādiem darba platumiem, tādēļ ikvienam ir iespēja izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko zāliena kopšanas palīgu.

Vērts uzsvērt, ka jaudīgie akumulatora zāles pļāvēji ne tikai lieliski tiek galā ar dažāda reljefa un platības zālājiem, bet arī sniedz drošības sajūtu. Akumulators teicami darbojas arī mitros laikapstākļos un sniedz iespēju lieki nesatraukties par vadiem un pagarinātājiem, garantējot maksimālu drošību. Turklāt, tie ir klusi, tāpēc sniedz iespēju parūpēties gan par savām, gan apkārtējo ērtībām, kā arī tam ir daudz priekšrocību pret benzīna darbinātajiem pļāvējiem - tie ir klusāki, daudz vieglāki, nerada atgāzes, nav nepieciešamas ikgadējas dzinēja apkopes un mājās nav jāglabā degviela.

Kā izvēlēties piemērotāko zāles pļāvēju?

Izvēloties zāles pļāvēju, svarīgi ņemt vērā vairākus būtiskus faktorus, lai ierīce atbilstu tieši jūsu vajadzībām. Kärcher zāles pļāvēji, lai izskatās ļoti līdzīgi, atšķiras ar veiktspēju, platumu un dažādām funkcijām. Lūk, faktori, kas jāņem vērā izvēloties jums piemērotāko zāles pļāvēju.

  • Pļaujamā platība un zāliena reljefs

Ja pļaujamā platība ir ļoti liela, akumulatora zāles pļāvējs visticamāk nebūs piemērotākā izvēle. Tas lieliski noderēs salīdzinoši nelielu teritoriju pļaušanai, garantējot teicamu rezultātu pat nelīdzenās vietās. Tiesa - lielāku platību pļaušnu var risināt ar papildus akumulatoru iegādi. 

  • Pļaujamās teritorijas īpatnības

Ja jūsu pagalmu rotā ne tikai skaists mauriņš, bet arī puķu dobes, celiņi, krūmi un citi elementi, svarīgi pievērst uzmanību arī zāles pļāvēja darba platumam. Teritorijās, kur nepieciešams manevrēt starp dažādiem pagalma un dārza elementiem un ir šaurākas atstarpes starp dobēm, labāk dot priekšroku šaurākām ierīcēm.

  • Nopļautās zāles savākšana

Ja vēlaties ne tikai ērti un viegli nopļaut mauriņu, bet arī nopļauto zāli savākt, pievērsiet uzmanību tam, lai izvēlētā ierīce būtu aprīkota ar zāles savākšanas grozu. Turklāt, ņemiet vērā tās tilpumu, lielākām pļaušanas platībām attiecīgi izvēloties ierīces ar ietilpīgāku zāles savākšanas tvertni. 

  • Zāles mulčēšana

Ja vēlaties nopļauto zāli izmantot kā mēslojumu mauriņam, pārliecinieties, ka iekārtai ir zāles mulčēšanas aprīkojums. Tas ļaus nopļauto zāli sasmalcināt un izkliedēt pa mauriņu.

Aplūkot un iegādāties savām vajadzībām piemērotāko zāles pļāvēju, kā arī citu dārza tehniku, varat mājaslapā kaercher.com.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti