Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziemassvētku dāvanas bērniem : 6 interesantas idejas

Ziemassvētki ir īpaši svētki, ko gaida ikviens - īpaši jau bērni. Kaut gan mūsdienās ir daudz iespēju pārsteigt ar īpašu dāvanu, dažkārt tomēr trūkst ideju. Bērni, protams, priecājas arī par jaunām rotaļlietām, tomēr vajadzētu paturēt prātā, ka lielu prieku viņiem sagādā arī dažādi aizraujoši piedzīvojumi. Bērniem patīk izmēģināt daudz ko jaunu - kādēļ gan viņus nepārsteigt ar jaunām pieredzēm?

Dāvanu interneta veikala “Dāvanu Serviss” piedāvājumā atradīsiet aizraujošas Ziemassvētku dāvanas bērniem. Ieskatieties un izvēlieties spilgtākos pārsteigumus!

Brauciens ar kartingiem

Vēlaties pārsteigt aktīvu pusaudzi vai jaunieti? Uzdāviniet viņam aizraujošu izbraucienu ar jaudīgu elektrokartingu. Azarts un pozitīvas emocijas garantētas!

Boulinga apmeklējums

Kā būtu ar aizraujošu ballīti boulinga zālē? Papildus interesantai boulinga spēlei iespējams mieloties ar gardām picām. Dāvanas saņēmējs varēs izvēlēties sev tīkamu kompāniju - draugus vai ģimeni - ar ko kopā izbaudīt jautru atpūtu.

Izjāde ar zirgu vai poniju

Bērni, kuriem patīk dzīvnieki, noteikti priecāsies dāvanā saņemt izjādi ar zirgu vai poniju. Jāšana zirga mugurā ir īpašs, atmiņā paliekošs piedzīvojums, kas sniedz daudz prieka. Turklāt tam ir arī terapeitisks efekts.

Ģitārspēles kursi

Muzikāliem jauniešiem, kuri ir izteikuši vēlmi apgūt kāda mūzikas instrumenta spēli, piemērota dāvana būs ģitārspēles kursi. Tas būs liels solis ceļā uz sapņa piepildījumu, kas noteikti sniegs lielu prieku un gandarījumu.

Zīmēšanas un gleznošanas kursi

Mākslinieciskiem bērniem, kuriem patīk radīt savus mākslas darbus, noteikti patiks iespēja apmeklēt zīmēšanas un gleznošanas kursus. Tā būs iespēja iemācīties kaut ko jaunu un labi pavadīt laiku zinošu pasniedzēju un citu zinātkāru bērnu kompānijā.

Niršanas piedzīvojums

Tiem, kuri īpaši iecienījuši ūdens priekus, noteikti patiks aizraujošs niršanas piedzīvojums. Jāņem vērā, ka bērniem līdz 18 gadu vecumam nepieciešama vecāku atļauja.

Ja, apskatot daudzveidīgo piedzīvojumu piedāvājumu, joprojām nav pārliecības, kādas Ziemassvētku dāvanas bērniem būs labākās, var izvēlēties dāvanu komplektu, kas ietver dažādus variantus. Dāvanas saņēmējs varēs pats izvēlēties sev interesējošo piedzīvojumu un izbaudīt to jebkurā sev ērtā laikā.

Uzdāviniet bērniem svētku prieku ar piedzīvojumiem no www.davanuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti