Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Dienas starts turpinās! Šogad ar lielisko septiņnieku

No vairākiem desmitiem pieteikumu Dienas un Hipotēku bankas šīgada projektam Dienas starts esam atlasījuši septiņus dalībniekus -  jaunus uzņēmējus, kas tikko sākuši veidot savu biznesu.

Cīņa par dalību projektā bija sīva, un diskusijas, izvēloties mūsu stāstu varoņus, – karstas. Godīgi varam teikt, ka iespēju piedalīties bija nopelnījusi lielākā daļa no pretendentiem, tomēr mēs paturējām tiesības lasītājiem sniegt ieskatu visdažādāko nozaru uzņēmumos, un arī pašus varoņus centāmies izvēlēties pēc iespējas dažādākus. Daudzas lieliskas un daudzsološas biznesa idejas palika aiz borta, tomēr esam droši, ka par daļu no šiem uzņēmumiem jūs uzzināsiet arī tāpat. 

Šogad sekosim līdzi gan kinoloģijas centra tapšanai, gan eļļas ražotnei, klavieru meistara gaitām un restorāna – šoreiz latviešu – radīšanai. Tāpat mūsu dalībnieku vidū ir puisis, kas izgudrojis inovatīvu velosipēda drošības sistēmu, meitene, kas šuj tautiskus legingus, un pulverkrāsošanas darbnīcas veidotāji. Sekojiet līdzi šo uzņēmēju biznesa ikdienas priekiem un rūpēm gan laikrakstā Diena (piektdienās), gan šajā portāla Diena.lv sadaļā! 

Ar projekta Dienas starts dalībnieku videopieteikumiem var iepazīties ŠEIT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi