Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ko šonedēļ dara pārējie projekta Dienas starts dalībnieki

Aivars Tomiņš, SIA DoReMiDoReDo

Uzņēmējs joprojām darbojas kā pašnodarbināts klaviermeistars, bet domāt par uzņēmuma attīstību laika īsti neatliekot. Aivars arī sācis šaubīties, vai klavieru restaurācijas uzņēmums vispār vajadzīgs. Viņš uzskata, ka dzīve Latvijā pārāk uz augšu neiet un, pat ja iesāktu restaurēt klavieres lielākā apjomā, tās nebūtu kam pārdot - gan privātpersonas, gan mūzikas skolas var atļauties tikai pašus lētākos instrumentus. Uzņēmējam šķiet, ka Latvijas izaugsme beidzas uzreiz aiz valdošo iestāžu durvīm.

Reinis Balodis, SIA Daugavmalas rapsis

Šonedēļ saņemtas pirmās būvprojekta skices, veiktas nepieciešamās korekcijas un rezultāts atdots atpakaļ projektētājai. Sagādāta arī daļa eļļas spiestuvei paredzēto būvmateriālu, kas gaida būvatļaujas saņemšanu. Reinis ieguvis informāciju par rudenī plānoto izstādi Rīga Foodun iespēju tajā piedalīties. Viņš arī secinājis, ka dokumentus aizvest un atvest ar auto ir daudz ātrāk, nekā gaidīt atbildes no valsts iestādēm pa pastu.

Iveta Preisa-Imaka, biedrība Sniega suņi

Uzņēmēja joprojām meklē zemes gabalu savam sniega suņu aprūpes centra projektam. Sarunas ar pirmā izraudzītā gruntsgabala iznomātāju neesot bijušas pārāk veiksmīgas, tāpēc tiek meklēti citi varianti. Paralēli tiek rakstīts projekts finansējuma piesaistei, jo Ivetai kļuvis skaidrs, ka ar saviem līdzekļiem vien nepietiks. Jāgatavojas arī suņu pajūgu sacīkstēm Lejas Trezori 2013, kas šosvētdien, 21. aprīlī, notiks Garkalnē.

Valters Zirdziņš, SIA Dilles un loki

Valtera restorāns Vecrīgā ir sācis savu patstāvīgo dzīvi. Ir nostrādātas pirmās divas nedēļas. Pirmie komplimenti, pirmais čeks, pirmās kļūdiņas, piedzīvotas arī pirmās personāla maiņas. Tas, kas nav mainījies, - uzņēmējs stāsta, ka joprojām ir maz gulētu nakšu.

Kristiāns Līcis, projekts Greynut

Velosargs pagaidām nolikts malā, bet notiek aktīvs darbs pie jauniem miniprojektiem, un tiek gatavots kāds interesants piedāvājums vasaras festivālu organizatoriem. Vienam no projektiem tiek rakstīts un filmēts kampaņas video līdzekļu vākšanai portālā IndieGoGo.com. Kristiāna un kolēģu apvienība tikusi pie skanīga nosaukumaGreynut, un tiek veidota domubiedru mājaslapa. Nosaukums radies no valriekstu nepārprotamās līdzības ar cilvēka smadzenēm, kas ir uzņēmēju projektu atslēga.

Andris Lazdāns, SIA VIP Color

Uzņēmuma pulverkrāsošanas darbnīcā notiek metināšanas darbi, tiek metināta skrotēšanas kamera. Pārējie darbi aukstā laika dēļ esot mazliet iekavējušies. Andris ar savu biznesa kompanjonu Pēteri ir devies ārzemju komandējumos un atpakaļ būs tikai nākamnedēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi